Regus Reviews 22.394

TrustScore 4 uit 5

3,9

Een fijne betrouwbare dienstverlening waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Vriendelijk en klantgericht. Als flexibele huurder zou het prettig zijn als er meer aandacht zou kunnen beste... Toon meer

De wc’s zijn ronduit smerig en worden totaal niet onderhouden. Een kapotte lamp wordt wekenlang niet gerepareerd. Daarnaast zijn 2 van de 4 koffiezetapparaten al sinds begin januari kapot (vandaag 8... Toon meer

Voor mij een prima ervaring. Ik had een virtueel kantoor nodig met vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. 2juli vorig jaar een zwaar ongeluk gehad dus moest alles opzeggen. Contract opge... Toon meer

Moeizame start gehad omdat de documenten incompleet bleken en de afdeling hierdoor mijn abb nog niet op actief had gezet. ik heb eind januari, dus na bijna 1 maand pas gebruik kunnen maken van de dien... Toon meer

1. Bedrijfscentrum
  2. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Geldgraaiende kraaien

Naar aanleiding van de reactie van Regus:

"Ze zijn aan je uitgelegd in je overeenkomst en ook je inwerkbijeenkomst toen je bij het centrum kwam." Dit is kant en klare onzin want dit is dus niet gedaan + inwerkbijeenkomst? Volgens mij was er corona in de periode en was er sowieso geen enkele bijeenkomst. Wat overigens wel verteld was bij de bezichtiging dat er elke maand/kwartaal bijeenkomsten waren wat dus ook niet zo was..

"Toen u uw kantoor nam, was het in perfecte staat. We moeten hetzelfde doen voor de volgende klant,"

Nee precies, een kantoor is een plek waar altijd netjes achter een computer wordt gewerkt, dus bij het verlaten dat er twee bureaus staan en een kast en voor de rest de ruimte precies zo is als toen we er in kwamen.

Het stuk van aanvragen kan ik me dan wel in vinden, echter niet de manier hoe je moet er naar vragen en dan pas vertellen jullie het.

-- onderstaand eerste review

Ontzettend duur kantoor :)

Denk dat het bovenstaande wel een goede opsomming is, daarnaast wanneer je huurovereenkomst geëindigd is moet je blijkbaar zelf je borg terugvragen? met het gevolg dat vanaf het moment dat je het terugvraagt je 30 dagen in de wachtkamer kunt gaan zitten.

Dit is eigenlijks meten met twee maatstaven, zelf hanteren ze voor het innen een betaaltermijn van 14 dagen maar als het andersom is doen ze er het liefst zo lang mogelijk over.. namelijk 30 dagen. Dit zou toch gewoon automatisch moeten zijn? wat nou je eigen geld terugvragen.

Daarnaast drukken ze je een contract door de neus heen, deze moet je in 10-15 minuten tekenen als je daar zit extra kosten zoals de gigantische schoonmaakkosten vertellen ze je natuurlijk niet en complete voorwaarden lezen vanaf een rot tablettje die net iets groter is dan je telefoon is natuurlijk geen doen. Daarnaast worden kantoren al elk week schoongemaakt ben blij dat de schoonmaakster in ieder geval 24 euro per m2 ontvangt voor het schoonmaken of is alleen de eindschoonmaak veel duurder omdat ze dan even een keertje echt de stofzuiger er door heen moeten halen?

Ben je dus op zoek naar een kantoorruimte zoek dan vooral even verder en ga niet in zee met Regus.

10 november 2022

Hoi Alex,
Het verbaast me dat je deze eisen verrassend vindt. Ze zijn aan je uitgelegd in je overeenkomst en ook je inwerkbijeenkomst toen je bij het centrum kwam.
De terugbetaling van je voorschot moet voor je eigen veiligheid online worden aangevraagd. Veel bedrijven wisselen van teamlid, dus we hebben de meest recente primaire contactpersoon nodig om de juiste bankgegevens te verstrekken. Het proces is heel eenvoudig; Login op www.myregus.com/ - Ga naar 'Account' > 'Facturering en betalingen' > 'Depositosaldi' > dan staat daar het onderdeel 'Retainer terugvragen'. De rest is geautomatiseerd.
Toen u uw kantoor nam, was het in perfecte staat. We moeten hetzelfde doen voor de volgende klant, wat acties inhoudt boven de reguliere schoonmaak. Uw centrumteam kan dit voor u verduidelijken mocht het onduidelijk blijven.
Wij danken u voor uw bedrijf en wensen u het beste voor de toekomst.

Waardeloos

Waardeloos. Rekeningen zijn onoverzichtelijk, je krijgt ze om de haverklap en kosten worden verhoogd zonder dat je het door hebt. Er worden constant herinneringen gestuurd, maar een uitleg erbij is er nauwelijks. Daarnaast moet je erg lang van te voren opzeggen, een dag te laat en je kan er zo 3 tot 6 maanden langer aan vastzitten.

2 november 2022

Antwoord van Regus

Hallo, het spijt me als u het nodig vond om dit te escaleren...
Bij Regus werken we hard aan volledige transparantie in ons factureringsproces. De maandelijkse kosten die u op uw factuur kunt zien, bestaan uit een voorschot op de huurprijs plus een betaling voor achterstallige diensten. Al uw facturen zijn beschikbaar in uw online account (rubriek Account).
De facturen zijn betaalbaar bij ontvangst, maar niet later dan de 15e van elke maand. Er worden betalingsherinneringen naar de klant gestuurd wanneer een factuur verschuldigd is.
Wij beschikken over een correct ondersteuningskanaal om onze klanten te helpen bij vragen en problemen. Onze klanten kunnen contact opnemen met ons account helpdesk team via online account (help sectie) of contact opnemen met hun lokale community team voor directe assistentie.
Al onze overeenkomsten kunnen worden beëindigd op voorwaarde dat de opgegeven opzegtermijn in acht wordt genomen.
Het beëindigen van uw overeenkomst is een eenvoudig proces, dat u dient te bevestigen via uw online account ("Account" sectie). Uw opzegging wordt kort daarna per e-mail bevestigd.
Als u de zaak nader wilt onderzoeken, of als u nog meer zorgen hebt, ben ik u graag van dienst.
Stuur een e-mail naar Lorraine.Brule@regus.com met uw bedrijfsnaam en gegevens. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven.
Beste wensen,
Wereldwijde klantenservice bij Regus

Regus is echt een verschrikkelijk…

Regus is echt een verschrikkelijk bedrijf. Als het gaat om geld dat zij moeten ontvangen zijn ze er als eerste bij (tot aan het opleggen van boetes). Maar gaat het om geld dat zij moeten terug betalen aan borg van de klant laten ze opeens niks van zich horen. In mijn contract staat: borg restitutie terug betaald 30 dagen na beëindiging contract. Dit zou dan voor 30 okt terug gestort moeten zijn. Krijg ik een e-mail met: je gaat mee in de betalingsrun van 8 nov en daarna kan het nog 7 werkdagen duren voordat je het hebt. Dit is echt schandalig. Het gaat om een bedrag van in de 1000 euro. Ik raad niemand aan daar ooit iets te huren. Hele slechte service dit.

27 oktober 2022

Hoi Nadia,
Het spijt me als je het nodig vond om dit te escaleren.
Ik begrijp dat een tijdige terugbetaling van het voorschot erg belangrijk voor u is. Zoals u weet, is de standaard tijdlijn om de terugbetaling van het voorschot te verwerken 30 dagen vanaf de einddatum van uw overeenkomst; de terugbetaling zal worden opgenomen in onze eerstvolgende betalingsrun. De tijdlijn van 5-7 bankwerkdagen vanaf de betalingsdatum is vastgesteld door de bankautoriteiten om frauduleuze transacties te voorkomen.
Een van onze teamleden zal contact met u opnemen om deze kwestie verder te bespreken.

Erg commercieel weinig meedenkend

Opzich mooie kantooromgeving, echter als de klant in zwaar weer zit, dan houden ze stellig vast aan het contract. Een commercieel bedrijf wat alleen denkt aan eigen gewin, erg zakelijk. De mensen die aan de voorkant op de vloer zitten zijn top maar hebben nul mandaat om überhaupt iets erdoor te krijgen. Ik zou het absoluut niet aanbevelen!

14 oktober 2022

Hoi Claudia,
Dank u voor uw opmerkingen over ons centrum en het buurtteam, hoewel het ons spijt te horen dat uw omstandigheden inmiddels zijn veranderd.
We werken hard om klanten in alle situaties te helpen, maar we zijn ook een bedrijf met onze eigen verplichtingen. Al onze overeenkomsten hebben een bepaalde opzegtermijn, wat betekent dat uw overeenkomst eindigt op het moment dat deze afloopt.
Het beëindigen van uw overeenkomst is eenvoudig: log in op uw online account en ga naar de rubriek Account/Product & diensten. Het einde van de overeenkomst wordt dan automatisch bevestigd met een e-mail.
Wij verontschuldigen ons als u hierdoor teleurgesteld bent en raden u aan om met uw lokale team te spreken, dat de omstandigheden in meer detail kan bespreken.
Dank u voor uw begrip.
Assistent Global Customer Service bij Regus

Pas op!! Regus probeert onwettelijke opzegtermijnen op te leggen.

Helaas, helaas, ik ben geschrokken dat ik een van de vele ben die achter elkaar een slechte review moet schrijven. Ik ben veel gewend, maar deze manier van contractverlenging en niet reageren kan niet door de beugel.
Ik had als kleine ondernemer (eenpitter) een jaarcontract op een virtueel kantoor. Dat liep tot 1 november 2022. Regus heeft dit contract stilzwijgend verlengd. Iets wat ik afkeur, stiekem verlengen en hopen dat de klant de nieuwe periode gaat betalen. Als een klant ergens van af wil, dan zou dit makkelijk moeten worden gemaakt. Los daarvan zie ik dat het onwettelijk is wat hier geprobeerd wordt te doen, dan is het woord oplichterij niet overdreven (helaas, is dat woord vaker gevallen zie ik)

Mijn abonnement is stilzwijgend verlengd. Na stilzwijgende verlenging is de Wet van Dam van Toepassing: deze geldt ook voor kleine ondernemers, eenmanszaken zoals ik...

Na automatische verlenging mag u elk moment opzeggen. Is de vaste periode van uw abonnement afgelopen? En doet u niets? Dan mag het bedrijf uw abonnement automatisch verlengen. Dit heet stilzwijgende verlenging. Tijdens de automatische verlenging mag u elk moment opzeggen. U kunt wel een opzegtermijn hebben. Maar die mag niet meer zijn dan **1 maand**.

Bovenstaande legt Regus naast zich neer en reageert niet op mijn berichtgeving. Ook via hun online portaal is het nergens te vinden hoe je kunt opzeggen, op welke pagina of link. Het is een grote zoektocht...

Zelfverrijking, flessentrekkerij.

6 oktober 2022

Hoi Marcel,
Het is interessant dat je stelt dat we "dit contract stilzwijgend hebben verlengd" terwijl de situatie in werkelijkheid heel anders is.
Je hebt een overeenkomst getekend van 26 oktober 2021 tot 31 oktober 2022 met een opzegtermijn van 3 maanden, die je op elk moment kunt opzeggen via je online account (www.myregus.com). Om ervoor te zorgen dat u hiervan volledig op de hoogte was, hebben wij dit vóór de ondertekening op uw overeenkomst vermeld en vervolgens op 10 juli en 1 augustus herinneringen gestuurd, maar geen reactie ontvangen. U kunt deze e-mails controleren in de rubriek Account > Documenten van uw online account.
Ik zal mijn team contact met u laten opnemen om eventuele zorgen te verduidelijken. Bedankt voor uw begrip.
Assistent wereldwijde klantenservice bij Regus

Zoals bovengenoemd deze organisatie is oplichting

Zoals bovengenoemd deze organisatie is pure oplichting .
ze hebben geen scrupules en verhogen zonder blikken of blozen het maandbedrag met mijn 50% voor een virtueel kantoor.
ik ga hier zeker werk van maken aangezien dit tegen elke norm en etiquette van zaken doen is .
slechts een woord voor " boeven "
en ze staan nog niet eens open voor discussie en lachen je gewoon uit " haha nee u kunt contract niet stop zetten tor 2025" zesde criminelen als deze fitness centra s

5 oktober 2022

Antwoord van Regus

Hoi Francis, we hebben geprobeerd te identificeren wie je bent om je te helpen, maar het mocht niet baten.
Dat u ons hier komt uitschelden, maar ons geen kans geeft om u te helpen, is niet eerlijk en ook niet correct.
Wij nemen vernieuwingen zeer ernstig en zorgen ervoor dat het proces, dat zeer eenvoudig is, vooraf aan de klanten wordt meegedeeld.
Voorafgaand aan elke verlenging ontvangen onze klanten een e-mail ter herinnering. Deze e-mail bevat gedetailleerde informatie over prijzen, voorwaarden en de mogelijkheid om de overeenkomst te beëindigen als u onze diensten niet langer nodig heeft.
Al onze overeenkomsten kunnen worden opgezegd mits de aangegeven opzegtermijn in acht wordt genomen.
Stuur een e-mail naar Lorraine.Brule@regus.com met uw bedrijfsnaam en gegevens.
Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven.
Beste wensen,

Erg slecht bedrijf

Erg slecht bedrijf. Het oplichten van mensen is hun verdienmodel. Geen kantoor huren bij dit bedrijf. Ik heb er spijt van dat ik mijn geld aan dit bedrijf heb besteed.
Facturen sturen die niet kloppen en achteraf moet je betalen voor iets wat zij beloofd hebben. Ongelofelijk! Regus is een slecht bedrijf.

26 september 2022

Hoi Farzaneh,
Ten eerste moet ik zeggen dat we zeker geen mensen "oplichten" en dat we ook geen "heel slecht bedrijf" zijn.
Het is erg teleurstellend dat u het nodig vond om deze recensie achter te laten terwijl uw community manager u aan het helpen was.
Parkeren is een betalende dienst en is een kost die we moeten betalen aan onze huisbaas. Toen werd ontdekt dat u deze dienst gratis gebruikte, probeerde onze centrummanager u hierop attent te maken en u werd grof tegen hem.
Ondanks de manier waarop hij werd aangesproken, wilde hij helpen en kon hij u een passend compromis aanbieden dat hij u per e-mail heeft meegedeeld.
Uw lokale team blijft uw aanspreekpunt voor deze zaak, maar u kunt rechtstreeks contact met mij opnemen via Lorraine.brule@regus.com als u verdere ondersteuning nodig hebt.
Met vriendelijke groeten
Wereldwijde Klantenservice bij Regus

Bagger

Bagger. ze sturen je spookrekeningen omdat je zogenaamd niet betaald hebt. Terwijl er elke maand netjes betaald is. En als je dat aantoont op kantoor is de receptioniste allervriendelijkst en begripvol, maar ze kan in de administratieve systemen van Reggus niets aanpassen. Leidinggevenden krijg je niet te spreken als je erom vraagt.
Oplichterij noem ik dit.

29 augustus 2022

Antwoord van Regus

Hoi Mano, bedankt dat je ons dit laat weten.
Allereerst moet ik erop wijzen dat wij mensen zeker niet "oplichten".
Onze facturen zijn betaalbaar uiterlijk op de 15e dag van de maand. Als u te laat betaalt, wordt er automatisch een bedrag in rekening gebracht.
Ik heb uw rekening bekeken en geconstateerd dat uw reguliere maandelijkse betalingen niet toereikend waren om het openstaande saldo aan te zuiveren. Er waren ook teruggestorte betalingen van toen uw rekening op automatische incasso was ingesteld en het is duidelijk dat deze niet in aanmerking zijn genomen bij het doen van uw betalingen. Vergeet niet dat u uw betalingsgeschiedenis kunt bekijken in uw online-account en dat u ook een gedetailleerd rekeningoverzicht kunt downloaden.
Een lid van ons team heeft rechtstreeks contact met u opgenomen om dit nader toe te lichten en vergeet niet dat uw lokale team ook beschikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden.
Assistent wereldwijde klantenservice Regus

zeer slechte service als je een lopend…

zeer slechte service als je een lopend contract wilt laten wijzigen, ze denken maar aan een ding geld verdienen ten koste van de klant! Ik zou er twee keer over na denken voordat je met zo'n partij in zee gaat.

1 augustus 2022

Antwoord van Regus

Hallo Erwin, bedankt dat je contact met me hebt opgenomen, maar het spijt me te horen van je ontevredenheid.
Uw huidige overeenkomst loopt af op 31 januari 2024. Het is een formele, zakelijke verbintenis. U moet begrijpen dat wij vooraf gewaarschuwd moeten worden als u een overeenkomst met ons wilt beëindigen, en dat dit niet voor het einde van de looptijd van uw overeenkomst kan zijn.
Onze account helpdesk heeft dit onlangs met u gecommuniceerd en vergeet niet dat uw centrumteam ook beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden.
Met vriendelijke groet
Assistent Global Customer Service Regus

Kan ik ook 0 sterren geven?

Kan ik ook 0 sterren geven? Dat zou beter kloppen - maaaaaandenlang gesignaleerd dat er fouten in het systeem zitten, waardoor de kredietkaart telkens opnieuw (en we spreken hier over minstens 6 keer) losgekoppeld wordt, waardoor facturen zogenaamd onbetaald blijven en er onmiddellijk kosten worden aangerekend. Facturen telkens geprotesteerd, enige reactie is radiostilte, ondanks impliciet akkoord dat alle openstaande bedragen zullen geannuleerd worden en borg teruggestort zal worden. Dit is eigenlijk (en ik ben niet de eerste die dit vermeldt) een bende oplichters van het donkerste water.

28 juni 2022

Antwoord van Regus

Hoi Joris, het spijt ons dat je het nodig vond om dit te laten escaleren.
We zijn zeker niet "een bende oplichters" en zijn het totaal niet eens met deze uitspraak.
Account beveiliging is uiterst belangrijk voor ons en om deze reden zijn we onlangs gemigreerd naar een nieuwe betalingsprovider. Als gevolg daarvan moesten onze kaartbetalende klanten hun kaartgegevens opnieuw invoeren. Dit was vooraf gecommuniceerd en het spijt ons echt dat u problemen heeft ondervonden. Hoewel de overgrote meerderheid van onze klanten geen problemen ondervond van deze verandering, erkennen we het probleem dat u ondervond en hebben we sindsdien alle extra kosten gecrediteerd die hierdoor veroorzaakt kunnen zijn.
Het is teleurstellend dat u het heeft over "radiostilte". De eerdere vragen die u onder onze aandacht bracht, zijn allemaal efficiënt afgehandeld en zonder verdere geschillen opgelost.
Een lid van ons team heeft contact met u opgenomen om de punten die u aan de orde hebt gesteld te bespreken en als u verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met mij op te nemen via Michelle.spire@regus.com.

Assistent wereldwijde klantenservice Regus

Mag niet eerder vertrekken uit centrum dat gaat sluiten

Nee, ik beveel Regus niet aan.
Heb een brief ontvangen van Regus dat ze per 31 December de locatie (Campus Diemen) sluiten. Wij zijn dus genoodzaakt om een nieuwe locatie te zoeken. Nu wij die gevonden hebben mogen wij niet ons huurcontract eerder ontbinden. Sales team is erg klantonvriendelijk. De maandelijkse factuur zit iedere keer weer vol fouten van diensten die je niet hebt afgenomen. Ze proberen echt het onderste uit de kan te halen qua geld. Zelfs voor de koffie die eerst gratis was moet je ineens betalen. En als je gedwongen wordt om te verhuizen omdat je centrum sluit, en je vind een nieuwe locatie dan wordt je gedwongen om je contract uit te zitten.

6 mei 2022

Hoi Joy,
Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden na de miscommunicatie over de sluiting van het Regus-centrum in Diemen, Campus. Dit centrum zal per 31 december 2022 gesloten zijn. Een sluiting van een centrum kan een frustrerende ervaring zijn voor klanten en is iets wat we waar mogelijk proberen te vermijden.
Uw huidige overeenkomst loopt af op 31 oktober 2022 en u kunt na afloop van uw overeenkomst verhuizen naar de locatie van uw keuze. Bij Regus werken we hard aan volledige transparantie in ons factureringsproces. Het factureringsprobleem dat u bent tegengekomen, is inmiddels verholpen. Als onderdeel van ons klantenbeleid bieden wij alle klanten thee, koffie, melk, suiker, glaswerk en bestek van goede kwaliteit, waarvan zij samen met hun gasten kunnen genieten. Deze service omhult een kleine maandelijkse vergoeding. Als u om wat voor reden dan ook deze service niet nodig heeft, kunt u zich op elk moment afmelden door in te loggen op uw online account. Mijn excuses als u hier niet van tevoren op gewezen bent.
U kunt deze situatie ook rechtstreeks bespreken met uw wijkteam, dat contact met u zal opnemen.
Dank u voor uw geduld en begrip.

REGUS BEATRIXKWARTIER

REGUS BEATRIXKWARTIER

Een afrader. Huur hier nooit, slecht en onprofessioneel personeel. Interne administratie is niet op orde, dit wordt op een gegeven moment jou probleem!
Extra kosten worden in rekening gebracht, zonder dat ze hier uitleg over kunnen geven.

Dus wil je huren, nooit hier!

14 april 2022

Antwoord van Regus

Hallo, ich entschuldige mich, wenn Sie mit dem Service nicht ganz zufrieden sind. Wir bei Regus bemühen uns um volle Transparenz bei der Rechnungsstellung. Alle unsere Dienstleistungen und Kosten werden in Ihrem Vertrag vor der Unterzeichnung detailliert aufgeführt. Alle nicht benötigten Leistungen können über Ihr Online-Konto abbestellt werden, und unser Kunden-Helpdesk steht unseren Kunden bei Zahlungs-, Abrechnungs- und kontobezogenen Fragen jederzeit zur Verfügung. Ich würde mir gerne die Gelegenheit geben, die besonderen Umstände Ihres Falles zu untersuchen, um sicherzustellen, dass wir den bestmöglichen Service bieten, aber ich konnte Ihr Konto nicht identifizieren. Bitte senden Sie mir eine E-Mail an michelle.spire@iwgplc.com mit dem Namen Ihres Unternehmens oder Ihrer Kontonummer (wie auf Ihrer Rechnung angegeben) und allen relevanten Details zu Ihrem Anliegen, und ich werde mich gerne um alle offenen Fragen kümmern.
Ich freue mich darauf, weitere Informationen von Ihnen zu erhalten.
Mit freundlichen Grüßen,

Michelle Spire
Assistentin des globalen Kundendienstes bei IWG Plc.

Regus is Ryanair zonder vrolijke eindtune

Regus is een beetje Ryanair: het lijkt een goeie deal maar je moet voor alles extra betalen. Op zich prima natuurlijk want je weet dat het budget is. Maar heel symphatiek is het niet. 3 sterren.

Negatief:
- Je moet heel goed opletten want je betaalt voor alles extra
- Ondoorzichtige communicatie, dus toch verrassingen
- Tijdens onboarding is er veel mogelijk, bij offboarding gaat het ineens niet zo snel meer. Na bijna een maand nog steeds de borg niet terug bijvoorbeeld.

Positief:
- Nette locatie
- Vriendelijk contact
- Vriendelijke receptie
- Onboarding service is goed

NB: De eindschoonmaak krijgt een aparte vermelding; €24,- per m2! Laat het even op je inwerken... Als je een kantoor hebt van 50m2 kost poetsen en stofzuigen dus €1200,-.... Als je een carriere-switch zoekt....

22 februari 2022

Hoi Ronald,
Mijn oprechte excuses als een vergoeding als een verrassing voor je kwam. Transparantie is voor ons van fundamenteel belang en wij zorgen er altijd voor dat eventuele zorgen zijn opgehelderd voordat een overeenkomst wordt ondertekend. U kunt uw overeenkomst en facturen op elk moment bekijken, controleren en uw diensten wijzigen via uw online account door in te loggen op www.myregus.com. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om uw terugbetaling snel te ontvangen en hebben maatregelen genomen om het proces voor klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw terugbetaling aanvragen is eenvoudig. U dient in te loggen op uw online account (d.w.z., www.regus.com), Account > Product en diensten > Eindovereenkomst te selecteren, waar een specifieke sectie voor terugbetalingsverzoek beschikbaar is. Wij zullen dan uw betalingsdatum en -bedrag bevestigen.
U zou uw terugbetaling binnen 30 dagen na uw einddatum moeten ontvangen. Het is een geautomatiseerd proces. We zullen u echter vragen om enkele veiligheidsstappen te doorlopen als onderdeel van ons fraude-preventiebeleid.
Als het langer dan 30 dagen geleden is, neem dan contact met ons op zodat we het verder kunnen onderzoeken. Het is mogelijk dat wij onjuiste gegevens hebben ontvangen.
Wij bieden onze hersteldienst aan alle klanten aan om tijd en geld te besparen, samen met de frustratie van het omgaan met meerdere externe verkopers zoals IT & telefoontechnici. Toen u uw kantoor betrok, hebben wij ervoor gezorgd dat alles in orde was en klaar voor gebruik. Deze service maakt deel uit van uw overeenkomst.
Namens uw Community team bied ik u mijn volledige verontschuldiging aan als dit niet aan u is uitgelegd.
Ik help u graag verder als u meer informatie nodig heeft of als u zich zorgen maakt. Stuur mij een e-mail op sandra.melody@regus.com met uw bedrijfsnaam en gegevens.
Nogmaals hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven.
Hoofd van de klantendienst

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Zeer veel onnodige marketing mailtjes met soms een mailtje ertussen waarin je per direct moet handelen omdat er anders boetes of andere narigheden volgen.

18 februari 2022

Hoi Dan,
Het spijt me van je bezorgdheid te horen. We werken hard om ervoor te zorgen dat alle aspecten van uw service met ons efficiënt worden gecommuniceerd, dit omvat automatische e-mailmeldingen die u mogelijk moet weten en ook uw centrumteam zal van tijd tot tijd contact met u opnemen met eventuele lokale updates.
Geen enkele e-mail die we versturen vereist onmiddellijke actie, we voorzien klanten van herinneringen die een minimum reactietijd van 7 dagen hebben en bevat contactgegevens waar u indien nodig vragen kunt stellen.
Ik zou u graag verder helpen, maar ik heb uw account nog niet kunnen identificeren. Kunt u mij een e-mail sturen op sandra.melody@regus.com met uw bedrijfsnaam of rekeningnummer (zoals vermeld op uw factuur)?
Ik kijk ernaar uit meer informatie van u te ontvangen.

Hoofd van de klantendienst

NB: Vergeet niet dat u uw overeenkomst en facturen kunt bekijken, controleren en uw account volledig zelfstandig kunt beheren, via uw online account (www.myregus.com).

Zie nog steeds dezelfde klachten als 4…

Zie nog steeds dezelfde klachten als 4 jaar geleden. Deze gaan, net als bij ons destijds, bijna zonder uitzondering over verborgen kosten, het niet teruggeven van borg en het verhogen van tarieven, zonder vooraf de klant te informeren. Dit bedrijf beduvelt klanten al jaren en kan er schijnbaar mee doorgaan tot iemand de moeite neemt om een zaak aan te spannen. ..en wie heeft hier tijd/zin in? Dit is dus het beschamende verdienmodel van deze club. Er zijn inmiddels zoveel slechte reviews, dat ik mij afvraag waarom er überhaupt nog partijen zijn die erin trappen.

11 februari 2022

Antwoord van Regus

Hoi Freek, we hebben geprobeerd te achterhalen wie je bent om je te helpen, maar dat heeft niet mogen baten. Dat je ons hier uitscheldt en beschuldigingen uit en ons geen kans geeft om je te helpen is gewoon niet eerlijk.
Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat u uw geld zo snel mogelijk teruggestort krijgt en wij hebben maatregelen genomen om het proces voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als u vertraging heeft ondervonden, dan bieden wij u onze excuses aan.
Als u wilt dat wij uw specifieke geval nader onderzoeken, neem dan direct contact met mij op via sandra.melody@regus.com en ik zal ervoor zorgen dat een lid van mijn team direct contact met u opneemt om u te helpen.
Vriendelijke groeten,

Hoofd Klantenservice