RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta säljare. Det går inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. Så tyvärr så föll mitt omdöme som en... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Toon meer
Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Toon meer
Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Contactgegevens
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Zweden
- rembutiken.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Extremt snabb leverans varje gång
Extremt snabb leverans varje gång! Alltid nöjd.

Antwoord van RemButiken.se
Köpte rempaket till min Husqvarna…
Köpte rempaket till min Husqvarna Rider.
Vid provkörning noteras att främre rem som driver klippet går väldigt mycket tystare än orginal drivrem när man lägger på last. Förmodligen inte fått längden 100% i förhållande till original.
Efter uppskattningsvis 15h körning går samma rem sönder.
Köpte original främre drivrem och kör vidar med rembutikens 2 andra remmar tills de ger upp.
Nyss gjort en ny beställning för att prova företagets kvalitet en gång till. Dock till en annan maskin.
UPPDATERING EFTER REMBUTIKENS SVAR:
Hej, tack för svar. Original drivrem har nu hållt uppskattningsvis 100h körning dvs efter rådande förutsättningar som er drivrem ej klarade av.

Antwoord van RemButiken.se
Fick beställningen på 18 timmar med…
Fick beställningen på 18 timmar med frakten och packningen till stockholm, rekordsnabb leverans. Det kallar jag Service, Man bara Tackar
MVH Arne

Antwoord van RemButiken.se
allt mycket smidigt och problemfritt en…
allt mycket smidigt och problemfritt en fin köpupplevelse

Leverans 👍
Dom har utan konkurrens snabbaste leveransen ( å jag bor i norra sverige) 🫡

Antwoord van RemButiken.se
Reservdelar till min BILTEMA snöslunga…
Reservdelar till min BILTEMA snöslunga fanns inte på Biltema. Men hos Er fanns dom och med snabb leverans. 👍

Snabb leverans och bra kvalitet
Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb och bra leverans av rätt varor
Snabb och bra leverans av rätt varor

Så jävvla nöjd!!!!
Så jävvla nöjd!!!!
Rätt grejer till ett utomordentligt facilt pris.
Smidigt!
Bäst!

Snabba leveranser!
Jag hinner inte ha sönder prylarna i den takt som de levereras! Beställde på söndagen (sent) och kan hämta i en box på tisdag, den snabbheten grejar inte min lokala handlare. Jag är en återkommande kund!

Antwoord van RemButiken.se
De är bra o prisvärda,skickar snabbt
De är bra o prisvärda,skickar snabbt, bara ++++

Antwoord van RemButiken.se
Bra produkter och snabba leveranser.
Bra produkter och snabba leveranser.

Reservdel Stiga Villa 12HST
Köpte 2 spännhjul till drivremmarna som tyvärr gick sönder efter ca 1 tim körning. 😞
Men Rembutiken bad så hemskt mkt om ursäkt och skickade 2 nya inom 2 dagar.
Mkt bra kundservice 👍

svindel
Jeg bestilte feil vare, tok kontakt med reimbutikken og de hjalp med å finne riktig vare. jeg fikk beskjed om å kjøpe ny vare og sende feilkjøpte varer først når de nye varene kommer til meg. når vi motok nye varer på min gressklipper, og jeg skulle returnere de feilbestilte varene, så kunne jeg ikke det, da de har 14 dagers frist å levere tilbake varer. helt hårreisende kundebehandling, lurte meg for 2000kr.

Säkra remmar.
Nu kan man äntligen köpa remmar som passar, samt att de är tydligt märkta med dimension på översidan.

Antwoord van RemButiken.se
Beställde en knivspindel till min…
Beställde en knivspindel till min jonsered fr2113a. Skulle ha den i mitten.det kom en från sidan som inte passar där.ville skicka för byte ,men de skickar inte med retursedel.delen kostade 469kr.posten skulle ha 300 för att skicka.Riktig skitfirma som lika gärna kan slå igen!!! Inte går det att få kontakt med heller.

Dit is Trustpilot