RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta säljare. Det går inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. Så tyvärr så föll mitt omdöme som en... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Toon meer
Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Toon meer
Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Contactgegevens
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Zweden
- rembutiken.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hade en vara med 3 års garanti som…
Hade en vara med 3 års garanti som snart gått ut. Och det var inga problem alls att få en ny och reklamera den gamla

Antwoord van RemButiken.se
Det är roligt att handla på ett företag…
Det är roligt att handla på ett företag som är proffs att skaffa vad kunden önskar. Det REMBUTIKEN jag rekomenderar varmt.

Riktigt trevligt bemötande
Riktigt trevligt bemötande, bra service & väldigt snabba på att skicka ut, riktigt prisvärt & proffsigt ställe👍🏻
5 av 5 🤩

Stort utbud, snabb leverans +++++
Blev lite mer handlat än vad som var tänkt, men allt var enkelt att hitta och ordern fanns på utlämningsstället redan dagen efter. Rekommenderas verkligen!

Supersnabb leverans
Supersnabb leverans , beställde kl 13 och hade paketet hos ombud dagen efter👍🏼
Kommer handla här igen 🤩

Snabba
Snabb mailsupport. Snabb leverans. Bästa stället att handla reservdelar från!!

Antwoord van RemButiken.se
Fikk ikke hentet pakke på grunn av sykdom.
På grunn av sykdom fikk jeg ikke hentet min pakke hos post i butikk, jeg fikk heller ikke forlenget leveringstid. Jeg kontaktet reim butikken og forklarte hva som hadde skjedd, de kunne ikke sende på nytt og de tok ca. 500kr i gebyr for behandling av retur av uavhentede pakker. De stiller seg helt uforstående til oppstått situasjon. Kommer ikke til å handle eller anbefale noen å handle fra dette firma. 02.07.2024,som dere ser tok det 3 måneder for butikken og komme med et svar på denne anmeldelsen, det er vel bevis nok på mine påstander om dette nettstedet.

Nja Blev Bra.
Nja.
Rembutiken fick motornummer samt bilder.
Luftfilter ca 5mm för högt.
Det funkade då jag drog åt hårt så det gick.
Tändstift va inte samma som satt i min B&Stratton 12.5hk.
Då det som rembutiken säger är längre än det som sitter i min, så det vågar jag inte sätta i!
Kan bli DYRT.
Önskade en kreditering på Tändstiftet eller en retur fraktsedel.
Inga konstigheter.
Fick detta som svar av REMBUTIKEN!!
Hej igen,
Du får vända dig till Briggs & stratton och påpeka att deras sprängskisser "eventuellt" kan visa fel tändstift till din motor.
Vi har tyvärr inte möjlighet att åka hem till kunderna för att kontrollera vilka delar som sitter monterat på deras maskiner och kan därför tyvärr bara rekommendera delarna som tillverkaren hänvisar till.
Rätt snorkigt svar.
Gäller iofs bara ett tändstift.
Men att handla där igen.
KNAPPAST TROLIGT.
NI FICK BILDER!
Inte så konstigt då ni verkligen inte va samarbetsvilliga.
Ang svordomar.
Sedan är det INTE första och SISTA kunden som har liknande problem som jag.
Efter lite OM och MEN krediterar Butiken Tändstiftet.
Så jag får väll tycka att det är ändå ok.

Antwoord van RemButiken.se
Bra och upplysande produktkatalog.
Bra och upplysande produktkatalog.
Trevligt bemötande.
Snabb leverans.

Antwoord van RemButiken.se
Brett sortiment och snabba leveranser.

Antwoord van RemButiken.se
Köpte sågkedjor så prisvärda .Så snabb…
Köpte sågkedjor så prisvärda .Så snabb leverans

Antwoord van RemButiken.se
Ett företag med snabba leveranser och…
Ett företag med snabba leveranser och bra hemsida.

Antwoord van RemButiken.se
De levererar alltid väldigt fort,och…
De levererar alltid väldigt fort,och varorna är alltid bra😀

Antwoord van RemButiken.se
Beställde brytbultar på tisdag låg i…
Beställde brytbultar på tisdag låg i brevlådan på torsdag. Snabb leverans som vanligt 👏👏

Antwoord van RemButiken.se
Beställde ett friktiongummihjul till…
Beställde ett friktiongummihjul till snöslungan och måtten var som det stod i beskrivningen och snabb leverans. Så tummen upp

Antwoord van RemButiken.se
Sämsta service jag varit med om
Sämsta service jag varit med om. Rembutiken.se
Gjorde ett köpa av dom. Frågade dom innan jag Gjorde en order/beställning. Fick en artikelnummer som dom rekommendera. När jag fick hem remmen så var de fel rem/fel längd. Kontakta dom gällande detta. Fick tillsvar att jag kan skickar tillbaka den men får stå för retur samt för frakten för att köpa annan rem. Dom tog inte på sig att dom rekommendera fel rem och den inte passade. MYCKET DÅLIGT!!
Kommer aldrig köpa något från dom nån mer!!!

Startmotor
Köpte en startmotor till åkgräsklipparen. Fick snabb och korrekt hjälp av kundservice innan köp. Allt passade och fungerar perfekt.
Kan starkt rekommendera RemButiken.se

Dit is Trustpilot