oplichters
Hi,
Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf.
Ik reisde in juni naar Bilbao, ik heb daar een hotel geboekt, en booking.com stelde voor om nog eens een auto via hun te huren. Ok, ik vergeleek de prijs voor 4 dagen autohuur bij hun en bij avis, leek goedkoper (spoiler: kwam vele malen duurder uit).
In juni 2022, via rentalcars.com (via booking.com) heb ik een auto gehuurd in Bilbao, voor 4 etmalen, bij Record Go.
Ik heb bij de reservering het volledig bedrag betaald van 263.57 (autohuur + volledige casco).
Ter plekke moest ik nog 2 keer betalen, 101.12 voor tankborg (ze zeiden voor het geval dat de auto niet met een volle tank teruggebracht zou worden) en 1100 eur borg (als er iets aan de auto zou mankeren).
(nog iets: Overigens wouden ze mij ter plekke nog een keer een volledige casco verkopen. En ik moest nog 2 uur staan wachten voordat ik aan de beurt was.)
Mevrouw bij de balie zei dat die 2 (101.12 en 1100) binnen 30 dagen terug zouden komen.
Ik heb de auto netjes met een volle tank teruggebracht.
Na 2 maanden waren die 101.12 nog niet teruggestort.
Ik heb een verzoek tot terugbetaling ingediend. En wat krijg ik te horen van rentalcars.com? Dat ik geen geld terug zou krijgen. Belachelijk. Echt belachelijk.
Het komt op neer dat ik dus voor 4 dagen huur 101.12+263.57 = 364.69 eur heb betaald. Nou, een dure les. De concurrenten (avis etc) waren goedkoper + ik hoefde niet met een pendelbus ergens heen.
Afgezien daarvan, ik ben een genius level 3 (dus trouwe klant van booking), nou, als jullie nou de klanten zo behandelen dan is het tijd om iemand anders te zoeken die wel betrouwbaar is.
Mijn conclusie: ik ga nooit meer in mijn leven Record Go gebruiken en ook geen auto via rentalcars.com huren. Dit zijn oplichters en boeven.
Ik wil bij deze de anderen ook waarschuwen.
6 augustus 2022