Bedrijf heeft geantwoord
I saw great offers for rental properties, but had problems getting quick responses and none of the agents spoke English :-/ But I will continue to try and find houses to rent, using this great site... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Przerazajace jest to ze ogloszenia nieaktualne czesto oplaty niejasne a jak dodalam swoj adres meiliwy do subskrypcji dopiero sie dowiaduje ze obowiazuja oplaty teraz mie wiem w sumie za co bo jeszcze... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Szukasz swojej następnej nieruchomości do wynajęcia? Rentola to najlepszy wybór! W Rentola ułatwiamy kontakt między najemcami a właścicielami, pomagając Ci szybko i sprawnie znaleźć idealne miejsce do zamieszkania. Niezależnie od tego, czy szukasz mieszkania, domu czy pokoju, Rentola oferuje szeroki wybór nieruchomości do wynajęcia, dopasowanych do każdego budżetu i stylu życia. Dzięki ogłoszeniom dostępnym w wybranej przez Ciebie lokalizacji nasza platforma sprawia, że wyszukiwanie jest łatwe i daje Ci najlepszą szansę na znalezienie idealnej nieruchomości. Potrzebujesz pomocy lub masz pytania? Nasz przyjazny zespół wsparcia jest gotowy, by Cię poprowadzić na każdym etapie. Możesz łatwo skontaktować się z nami za pomocą Rento, naszego wirtualnego asystenta dostępnego w FAQ, lub wypełniając formularz kontaktowy w Regulaminie na naszej stronie. W Rentola dążymy do tego, aby Twoja przygoda z wynajmem była prosta, przejrzysta i całkowicie pozbawiona stresu.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Oszuści! Informacja że 4,99 dostęp do serwisu. Brak informacji że po tygodniu będzie pobrana kwota za subskrypcję 189 zł. Po napisaniu do nich wiadomości odpisali mi, że informacje dostałem w spamie ;D oszuści, naciągacze oraz kopiują ogłoszenia z innych stron. Nie polecam.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
But I will continue to try and find houses to rent, using this great site.... Rentola

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
odnowić otrzymanie wypowiedzenia najmu mieszkania

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Chciałem zobaczyć jedną ofertę okazało się że to jest link do czegoś z nieruchomości online czy coś takie. Pobrało mi 189 zł. bo spóźniłem się. Cena jest z kosmosu za taki portal a korzyści wątpliwe.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Jak to możliwe że pobieracie po 186 zł miesięcznie bez substytucji?

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Portal po opłacie wstępnej 4,99 nalicza automatycznie subskrypcję na w kwocie 190 zł bez wiedzy klienta. Klient dowiaduje się kiedy zostaje pobrana kwota i portal informuje że jest subskrypcja. Bardzo nieuczciwa praktyka, która pozwala na szybkie wzrost zarobkowy . Podaje sprawę do odpowiednich organów.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
A pessoa que me atendeu, Isa, foi muito atenciosa e realizou meu atendimento muito rápido e foi eficiente na resolução.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
This is an absolute scam. Once you subscribe for 1€ they charge you again and again months by months €39. YOU HAVE NO POSSIBILITY TO CONTACT THEM. They ignore your emails and your cancellations via the form on their Website and keep charge your credit card. You can't call them. I cancelled my subscription via their form as well as via email and asked for confirmation. No reaction on their site. The only reaction was to deduct €39 from my Amex repeatedly. All this also applies to „FINDALLRENTALS“. They are somehow connected. So stay away from this mafia. Be warned.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Złodzieje oszuści tego samego dnia co anulowałem subskrypcję w terminie wymaganych 7 dni i tak mi tą kwotę pobrali z automatu. Uważajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Great service, I have founded apartment very fast :)

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
OSZUSTWO - zwyczajne wyłudzanie pieniędzy za subskrybcję o której ich klienci nie mają pojęcia że zawarli. Ogłoszenia nieaktualne

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
What made my experience great was Rentola’s exceptional approach to customer service. I had a small issue with a late cancellation, but instead of rigid policies or automated replies, I received a kind, understanding, and human response from their support team, especially from Tina, who handled my request with professionalism and empathy.
Rentola truly stands out for how well they listen to their customers and find fair solutions. Their team communicates clearly, responds promptly, and treats each case individually, something you don’t often see these days.
It’s rare to find a company that combines efficient service with genuine compassion, but Rentola does exactly that. Because of this positive experience, I’ll give 5 stars and gladly continue recommending Rentola to friends and colleagues looking for trustworthy rental listings and reliable support.
Thank you, Rentola, for valuing your customers and setting such a high standard in service.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Absolute scammers. They charged me 189 zloty without any notifications and as I can see this is a usual thing for them. Never trust this website.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Brak kontaktu, problemy z anulowanie subskrypcji, strata pieniędzy i brak możliwości odzyskania. Oszustwo

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Brak informacji o dołączeniu do subskrybcji, brak powiadomień e-mail, brak kontaktu, pobrali 2 miesiące opłat za subskrypcję o której nie informowali a wszelką próba dobicia się do nich kończy się niepowodzeniem od dłuższego czasu.

Jedno wielkie OSZUSTWO
dowiedziałam się o tym, że mam subskrypcję dopiero po otrzymaniu powiadomienia o nieudanej płatności
Konta nie używałam ani razu od założenia go ponieważ ogłoszenia są nieaktualne
Nie wiem kto pozwala funkcjonować takim stroną ale powinna ona zostać zgłoszona

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
If I could I will left negative star…
If I could I will left negative star !!!
They changed me this automatically prescription. I paid and it’s never worked after. Support answered me only once in a 1,5 week.
Told me everything fixed ( but nothing fixed at the end )
And she didn’t forget to remind me that I canceled it already and it will not renew ( what an important info … like I don’t understand it )
Plus there is again contacts of the real estate companies… no direct owner contact .
Wish them or change something or just wish this business soon will not survive

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Uwaga!!!Fikcyjne oferty wynajmu mieszkania,ściągają pieniądze z karty bez wiedzy,jeśli opłaciłeś im na początku 4.99 zł za wgląd w oferty mieszkań do wynajęcia.Potem po tygodniu 189zł,a ofert wynajmu mieszkań nie ma,ani kontaktu z tą pseudo firmą.

Antwoord van Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Lees meer over geverifieerde reviews.