Valse info bv.prijzen port inbegrepen maar dan rekent men leveringskosten aan die hoog kunnen oplopen!Wat is het verschil tussen port en levering ? Levertijden lopen soms op,maar nog nooit iets verke... Toon meer
Zelfs 1 ster is te veel. 3 weken na bestelling en nog steeds niets ontvangen. Track and trace krijgen van laatste update 3 weken terug, dag na bestelling. Lijkt mij oplichters puur sang
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De geraffineerde oplichters Corrie & Wim
Een trui op 5 januari besteld en afgerekend en op 26 februari is het product nog niet steeds afgeleverd. Bij elke email die ik stuur krijg je het standaard antwoord .... de trui is onderweg en ... dus kunnen wij u niet terugbetalen ... Kortom Corrie & Wim zijn absolute oplichters van een pervers kaliber die mensen gewoon en op een geraffineerde wijze oplichten.
Niet doen niet doen leveren niet ook…
Niet doen niet doen leveren niet ook niet als je betaald hebt niet doen
Reageren ook niet op.mails
Zelfs 1 ster is te veel.
Zelfs 1 ster is te veel.
3 weken na bestelling en nog steeds niets ontvangen.
Oplichterij
12 juni een jurkje besteld, betaald, natuurlijk niet ontvangen. 2 mails naar de winkel gestuurd. Geen enkel antwoord! Ronduit schandalig!! Lijkt op oplichterij!
Je bent een paar dagen aan levering…
Je bent een paar dagen aan levering kwijt maar wel goed en niet te duur

Antwoord van .
Helaas bij deze site een onderdeel…
Helaas bij deze site een onderdeel besteld . Schetst mijn verbazing dat t een Nederlandse site is die beheert wordt door Duitsers . Dus alles wordt via Duitsland geregeld . Het onderdeel heb ik later ontvangen dan verwacht . Doordat dit product niet goed was ( werd wel omschreven dat het wel moest passen ) heb ik het retour gestuurd . Op mijn eigen kosten ( ook nog eens aangetekend) op gestuurd , krijg ik later een mail dat ik zelf alle retourkosten moet betalen en ipv het gehele bedrag , betaal ik nog extra kosten ook nog ! Ik vindt dit soort zaken zeer slecht en klantonvriendelijkheid !!!
“ u kunt uw retouraanvraag snel en eenvoudig in uw account indienen “ hoezo??? Kan niet eens als het product reeds besteld en geleverd is …. Mijn conclusie is dat ik via deze site geen producten zal bestellen tevens is er afwisseling in de communicatie in het Nederlands danwel Engels , zo f&@#%* irritant !
PS : nog een irritatiefactortje > als je de site aanklikt , wordt je direct doorverwezen naar de AppStore …..

Trage verzending
Trage verzending
7 dagen geleden besteld en is nou nog niet onderweg..
9 a 10 dagen later zal hij komen.

Antwoord van .
internet site is oke alles snel en…
internet site is oke alles snel en makelijk te vinden ,
alleen jammer dat het erg lang duur tot je je bestelling binnen heb .
het zou mooi zijn als jullie dat kunnen verkorten tot max. drie werkdagen een week is erg lang voor de techniek van vandaag. dit is mijn mening

Antwoord van .
Merkbanden voor prima prijs en snel…
Merkbanden voor prima prijs en snel bezorgd dat is 5 sterren waard

Prima prijs/kwaliteit
Prima prijs/kwaliteit. Levering op tijd, met track and tracecode.

Antwoord van .
luk koppelingsset compleet met druklager
artikel is op tijd binnengekomen, miste alleen een ding...in de omschrijving bij het bestellen stond niet bij dat het om een mechanische druklager ging...ik moest een hydraulische hebben en heb die dus separaat nog moeten bij kopen...kosten 55 euro...dat was jammer verder niets aan te merken.. met vriendelijke groet, R. de Groote

Antwoord van .
Valse info bv.prijzen port inbegrepen…
Levertijden lopen soms op,maar nog nooit iets verkeerd ontvangen en de aankoopprijzen zijn goed.

Remblokken besteld
Remblokken besteld, werden vlot geleverd.
De remblokken ingebouwd en de auto remt weer uitstekend.
Binnen een week geleverd en past…
Binnen een week geleverd en past perfect gasveer voor achterklep imitatie is zelfs beter dan origineel
Altijd snel en correct met aangename…
Altijd snel en correct met aangename prijzen.
Snel en netjes
super snelle levering en goede…
super snelle levering en goede kwaliteit .