Restock Cph kan klart anbefales! Her får du nogle lækre strømpebukser med god pasform og et bredt waistband, der gør dem behagelige at have på hele dagen. De har allerede sneget sig ind i blandt m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De bedste strømpebukser jeg har prøvet! Jeg kan kun give strømpebukserne fra Restock Copenhagen en kæmpe anbefaling. De sidder behageligt om livet med et dejligt bredt waistband. Og så holder de al... Toon meer
De bedste strømpebukser på markedet! Helt fantastiske. De er dejlig bløde at have på og så har de et bredt waistband som gør dem ekstra behagelige at have på + at det holder maven på plads uden at gør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks nye bæredygtige strømpebuksebrand!
Søllerødgade 42 1.sal, 2200, København N, Denemarken
God kvalitets produkter og behagelig personale
esta empresa sigue sin pagar, a sus colaboradores, no pongais ningun zapa a vender aqui, pasan de todo, pagan cuando quieren, de verdad no merece la pena.
2834417 verified on 10-01-2023
2899201 verified on 19-12-2022
como pueden ver, mas de 8 meses.
hay dejo la prueba, el que venda aqui se la juega
Fantastiske strømper. Med den bedste pasform. dejligt, at der er tænkt over indpakningen, så den er meget "grøn". pakken med strømper kom lyn hurtig. Har nu købt 3-4 gange, og det er samme gode oplevelse hver gang
Super fin behandling og hurtig aflevering af produkter.
I am still super happy about the service and products.
Det er super fantastiske strømpebukser. Det er SÅ ærgerligt, de lukker😱
Købte et par strømpebukser, men fik to par med posten. Troede det var en fejl, men grunden var at det ene par havde fået lidt kuglepen streg på emballagen. Strømpebukserne er vildt lækre så jeg handler hellere end gerne hos Restock igen 🌸 5🌟 service og det elsker vi jo
Fin kundeservice. Jeg var i tvivl om forskellen på modellerne, og fik derfor et det ene par kvit og frit - det var jeg meget positiv over. Det lave antal stjerner er grundet deres strømpebukser i 30denier. De løb i begge sider efter få timers brug. Meget dårlig kvalitet for en strømpebuks der ligger til den pris - det kan en ellers fin kundeservice ikke gøre op for.

Antwoord van Restock Copenhagen
Det er nogle rigtig behagelige strømpebukser, der sidder godt. Desværre fik mine en ret stor løber, efter jeg kun havde brugt dem et par gange - og jeg synes, at det er mange penge at bruge på strømpebukser, der kun kan bruges nogle gange.

Antwoord van Restock Copenhagen
Fantastisk hurtig behandlingstid på kun én time fra min ordre var betalt til pakken var i postens hænder. Miljøvenlig og sparsommelig emballage uden at gå på kompromis med at passe på produktet under forsendelsen.
Bredt og behageligt waistband. Super bløde og virker virkelig til at være høj kvali! Kan varmt anbefales!
Jeg fik strømpebukserne leveret hurtigt, og de har en super lækker pasform. Men de gik desværre i stykker allerede 2. gang, jeg havde dem på, så jeg kommer nok ikke til at købe dem igen, da det ikke er pengene værd for mig.
Opdateret: Jeg fik tilsendt en ny ordre, men også disse to strømpebukser gik i stykker nærmest med det samme. Restock brander sig med, at deres strømpebukser er "holdbare", men det virker ret misvisende. Så på trods af god kundeservice kommer jeg desværre ikke til at købe herfra igen, medmindre de ændrer på kvaliteten.

Antwoord van Restock Copenhagen
Hurtig og nem levering ..selve produktet har en fantastisk pasform
De bedste strømpebukser jeg har prøvet!
Jeg kan kun give strømpebukserne fra Restock Copenhagen en kæmpe anbefaling. De sidder behageligt om livet med et dejligt bredt waistband. Og så holder de altså bare! Jeg købte min første to par strømpebukser tilbage i oktober måned sidste år, og jeg bruger stadig det ene par den dag i dag, selvom jeg bruger dem ofte og vasker dem en gang om ugen. Derudover er der også lynhurtig levering med DAO, som ligger dem i min postkasse, mens jeg sover. Jeg er også vild med, at de tænker bærerdygtigt og tilbyder rabat, hvis man sender sine strømpebukser retur. Så betaler jeg altså gerne lidt mere for et godt produkt :-)
Jeg er yderst tilfreds. Det er blevet mine foretrukne strømpebukser 💚
Hurtig levering, sød personlig besked i pakken. Samt lækre strømpebukser!
Altid lynhurtig levering og super god kvalitet!
Virkelig tilfreds med kvalitet, kommer ikke til at bruge andre strømpebukser! Ville dog ønske at i ville lave nogle flere farver, meget gerne i beige🤞🏻😊

Antwoord van Restock Copenhagen
Lees meer over geverifieerde reviews.