Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Restock Cph kan klart anbefales! Her får du nogle lækre strømpebukser med god pasform og et bredt waistband, der gør dem behagelige at have på hele dagen. De har allerede sneget sig ind i blandt m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste strømpebukser jeg har prøvet! Jeg kan kun give strømpebukserne fra Restock Copenhagen en kæmpe anbefaling. De sidder behageligt om livet med et dejligt bredt waistband. Og så holder de al... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste strømpebukser på markedet! Helt fantastiske. De er dejlig bløde at have på og så har de et bredt waistband som gør dem ekstra behagelige at have på + at det holder maven på plads uden at gør... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin kundeservice. Jeg var i tvivl om forskellen på modellerne, og fik derfor et det ene par kvit og frit - det var jeg meget positiv over. Det lave antal stjerner er grundet deres strømpebukser i 30de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Danmarks nye bæredygtige strømpebuksebrand!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækre strømpebukser - alle pengene værd

Virkelig lækre strømpebukser - alle pengene værd. De sidder dejlig højt og kanten ruller ikke som på billige strømpebukser. Man skal ikke gå og rette på dem hele tiden og de er dejlig bløde og nemme at få på.
Kan kun anbefale dem.
Derudover har jeg også kun fået super god service.

14 december 2021

Mine varmeste anbefalinger!

Restock CPH får mine bedste anbefalinger, både fordi deres strømpebukser er fantastiske, men også fordi de har fantastisk kundeservice!

Jeg har både deres Esther og Ella model, som jeg bare må sige er nogle af de bedste strømpebukser jeg har haft! Især Esther modellen sidder helt fantastisk. Det der bl.a. er med til at gøre strømpebukserne gode er den brede elastik om maven.

Derudover oplevede jeg for nyligt at have købt et nyt par af Ella modellen, som desværre havde en brist og derfor løb første gang jeg tog dem på. Jeg skrev derfor ind til kundeservice, som hurtigt vendte tilbage og anerkendte problemet, samtidig med at de med at de ville sende et nyt par med det samme, som ankom få dage senere. Det kalder jeg god service!

Jeg anbefaler alle jeg kender at bruge restock CPH 🙌🏼

1 december 2021

Tusinde tak for din feedback Louise 🙏

Stor anbefaling

I starten af oktober købte jeg to par strømpebukser: Ella seamless 30 den og Esther 20 den. Jeg er SÅ glad for dem. Særligt Ella, som jeg har brugt rigtig meget til hverdag. De er utroligt behagelige at have på. Meget bløde og "elastiske" i materialet (ikke den der følelse af at de kan knække når som helst, som jeg synes mange nylonstrømper har). Den brede elastikkant i livet er også virkelig rar og behagelig. Og så holder de utroligt godt. Jeg har haft dem på minimum 20 gange og de holder endnu - og jeg har endda kat!

Dertil virkelig god service - jeg fik leveret strømpebukserne personligt ved hoveddøren få timer efter bestilling. Sikke en positiv overraskelse :-)

Alt i alt en virkelig stor anbefaling fra mig. Jeg kommer i hvert fald til at købe strømpebukser her igen.

29 november 2021

Antwoord van Restock Copenhagen

Hej Ida, tak for din anmeldelse - vi er super glade for at høre, at vores produkter og service lever op til dine forventninger 🙌

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super gode

Super gode, specielt det brede eleastik i taljen, men gik i stykker efter en gang i tåen.

7 november 2021

Kære Nina.
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om vores strømpebukser! Vi er dog kede af, at de er gået i stykker så hurtigt. Det er bestemt ikke meningen. Hvis du vil skrive en reklamation til info@restockcph.dk, så finder vi ud af at få sendt et nyt par afsted til dig! Samtidig har vi mulighed for at påtale det overfor vores fabrik, så de har mulighed for at øge holdbarheden generelt eller blive bedre til at kvalitetssikre produktionen.
Rigtig god dag!
Mange hilsner fra Restock CPH

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker mine nye bæredygtige…

Jeg elsker mine nye bæredygtige strømpebukser fra Restock Copenhagen. De sidder fantastisk uden at rulle ned og de er super behagelige at have på. Og så er det bare en ekstra gave at vide at strømperne er lavet af genanvendt nylon. Way to go, Restock Copenhagen!

13 oktober 2021

Antwoord van Restock Copenhagen

Tak, Rikke 🙏 Vi er så glade for at høre, at de tanker vi har gjort i udviklingen af produktet også spiller i virkeligheden 💚

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg købte 2 par

Jeg købte 2 par, et til min veninde, som gik i stykker efter 1/2 dag og et til mig selv, som dog holdt 2 dage. De sad dog virkelig godt og lækre at have på. Jeg ved ikke hvad vi gjorde forkert, for jeg kan jo se anmeldelserne er ret gode. Det var dog et forsøg værd 🙂

11 oktober 2021

Kære Karen.
Vi er meget kede af den oplevelse du har haft. Det bør naturligvis ikke ske, og du er selvfølgelig meget velkommen til at sende en reklamation til info@restockcph.dk - vi sender altid et nyt par, hvis de på den måde går i stykker med det samme, det er nemlig ikke meningen.
Strømpebukser er generelt et ret skrøbeligt produkt, så selvom vi producerer i bedst mulige kvalitet, kan man desværre nogle gange være uheldig at de går hurtigt i stykker. Specielt ved de helt tynde modeller. Vi arbejder dog hele tiden på at forbedre kvaliteten i samarbejde med vores Italienske fabrikker.
Vi håber at du vil give os en chance til ved lejlighed.
Rigtig god dag,
Mange hilser fra Restock CPH

Lækre produkter

Jeg er virkelig glade for mine strømpebukser. De er vildt gode i kvaliteten, sidder behageligt og holder sig pæne. Vil klart anbefale dem til andre!

7 oktober 2021

💚💚💚

Kvalitet med mening

Lette at få på og så bløde og lækre! Jeg blev meget overrasket over hvor bløde de er og den model jeg har på i dag har bredt waist band som jeg var bange for ville stramme, men det gør det slet ikke. Holdbarheden virker også god. Helt klart alternativet til andre kvalitetsstrømpebukser, hvor man her også får bæredygtighed.

27 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Restock Cph får en kæmpe anbefaling her…

Restock Cph får en kæmpe anbefaling her fra. Kvaliteten er i top og holder stadig efter flere ture i vaskemaskinen. Og så er det bare god karma med den bæredygtige profil. Jeg er fan!

23 augustus 2021

Tak, Ditte 💚

Lees meer over geverifieerde reviews.