Sagen var sikkert bare endnu en dag på kontoret for de gode kvinder. For mig var det derimod en sag om mulig fratagelse af forældremyndighed og samvær. Cecilie var godt forberedt, gav ingen fal... Toon meer
En sagfører, der taler i et forståeligt sprog, og hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Selvom vi befandt os i Italien, da vi købte hus, hjalp Christina Monefeldt os via telefonmøder på en meget g... Toon meer
Fremragende hjælp i et komplekst skilsmisseforløb
Tusind tak til Cecilie og Jette fra Retsadvokaterne for deres uvurderlige hjælp i min meget komplekse skilsmisse- og bodelingssag. Sagen har været ekstremt kompliceret, og jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed for begges forståelse og støtte i de til tider meget svære perioder.
Deres samarbejde udgør en perfekt duo:
Cecilie er ekstremt skarp og effektiv. Hun formår hurtigt at skære ind til sagens kerne, hvilket har været afgørende for fremdrift.
Jette er den komplette modsætning på den bedst tænkelige måde. Hun tager sig god tid til at lytte, forstå mine bekymringer og tanker, hvilket har givet mig stor tryghed.
Denne kombination af skarp professionalisme og menneskelig forståelse har været altafgørende. Jeg kan på det kraftigste anbefale Retsadvokaterne, selvom jeg i spøg håber, at vi ikke skal krydse veje igen i den nærmeste fremtid! (😉)
Mange tak for et vellykket afsluttet forløb.
Meget kyndig og grundig rådgivning
Jeg fik en særdeles kyndig og grundig rådgivning af advokat Cecilie Mieth som fortjener stor ros for hendes arbejde. Kan varmt anbefales.
De varmeste anbefalinger herfra !
Cecilie har håndteret en bopælssag for mig. Jeg har været oprigtig glad for måden jeg blev modtaget på og måden sagen blev håndteret på. Det har været professionelt, hurtige svar, god sparring og reelle input. Cecilie er den første jeg ringer til hvis jeg får brug for hjælp igen :-)
Varmeste anbefalinger herfra !
Ærlig, åben og forberedt
Sagen var sikkert bare endnu en dag på kontoret for de gode kvinder.
Cecilie var godt forberedt, gav ingen falske forhåbninger og var ærlig og åben omkring det mulige udfald.
Dommen faldt ud til min og mit barns fordel – til dels på grund af Cecilies gode arbejde, og dels pga. de ubegrundede anklager og ønsker fra modparten.
Skulle jeg have brug for yderligere hjælp vil jeg ikke tøve med at række ud.
Varm anbefaling
Cecilie er effektiv og arbejder hurtigt. Den juridiske assistent Jette er super sød og forstående.
Jeg har fået en ærlig, god og imødekommende behandling, og er super tilfreds. Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte Retsadvokaterne.
Den varmeste anbefaling herfra.
Cecilie har hjulpet mig igennem to forløb, en sag omkring samvær med min søn og en straffesag med falske anklager imod mig. Det kan være enormt overvældende, at blive anklaget for noget man ikke har gjort og jeg synes at Cecilie, har været god til at forklare processen. Jeg har i begge forløb følt mig velinformeret og hørt ift. de spørgsmål jeg har måtte have. Både Cecilie og Jette har været gode til, at skabe tryghed i begge sager. Min oplevelse ud af de to sager jeg har haft brugt Cecilie er også, at hun er mere forberedt end de andre involverede parter, hvilke også skabte ro for mig i de nævnte sager. Cecilie får de varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har for anden gang fået juridisk…
Jeg har for anden gang fået juridisk bistand af advokat Cecilie i en sag om forældremyndighed og samvær. Hendes juridiske ekspertise, empati og dedikation gjorde en stor forskel i et komplekst og følsomt forløb. Hendes indsats skabte tryghed og tillid – både for mig og mine børn. Jeg giver hende min varmeste anbefaling og ønsker hende alt det bedste i hendes fortsatte arbejde.
Ingen konkrete beviser blev brugt som forsvar, så jeg havde ikke et forsvar.
Havde givet lidt konkret bevisførelse, advokat inhentede ingen beviser til mit forsvar.
Ingen konkrete beviser blev brugt som forsvar, så mit forsvar blev forvandlet til en mundtlig modsigelse, på trods af det nemt kunne have været bevist modparten løj.
De er enormt søde, og rare at tale/skrive med, men det er ikke det jeg kontaktede en advokat for.

Antwoord van Retsadvokaterne
Vi har haft fornøjelsen af at bruge…
Vi har haft fornøjelsen af at bruge Cecilie fra retsadvokaterne, i en sag om bopæl og samvær for min søn.
Cecilie har virkelig været rigtig dygtig og meget professionel under hele sagen, jeg har aldrig været i tvivl om noget som helst, hun har været der for mig 100 procent, selv om modpartens advokat har opført sig upassende og agressiv, har Cecilie hele vejen i gennem forløbet været meget professionel og har været nede på jorden så vores søn ikke blev ramt på nogen måde af dårlig stemning. Mange tak for det Cecilie.
Jeg fik stort set hvad jeg ønskede af denne sag, og Cecilie rådede mig virkelig godt, alle gik fra sagen med noget som de kunne leve med, mest på grund af Cecilie.
Helt i top anbefaling herfra.
Helt i top anbefaling herfra.
Jeg oplevede en meget professionel og behagelig behandling.
Dette lige fra første kontankt til afslutningen på sagen.
Der var god tid til vejledning og trods mødet lå fredag eftermiddag, så var dokumenterne allerede udfærdiget af Cecilie samme aften.
Det var en kæmpe hjælp i en presset tid. Nu havde man weekenden til at gennemlæse dokumenterne.
Selve mødet var godt og effektivt.
Alt i alt en behagelig og god oplevelse trods en kedelig årsag.
Stor takt herfra til Jette og Cecilie for et forløb jeg ikke tror kunne gøres bedre.
Kæmpestor anbefaling herfra…
Tak for god og professionel rådgivning til Cecilie Mieth og Jette Kurz. Kæmpestor anbefaling herfra. Havde ikke overlevet skilsmisseforløbet psykisk uden jeres advokatbistand.
Seriøse og professionelle
Retsadvokaterne arbejder professionelt og ansvarsfuldt og jeg har i alle henseender følt mig tryg og korrekt vejledt i mine henvendelser og korrespondancer med Cecilie Mieth.
Den første kontakt er med firmaets advokatsekretær Jette, der er meget behagelig og imødekommende. Cecilie har et fantastisk overblik og indsigt i det juridiske og giver sig god tid til at forklare sagernes sammenhæng og til at besvare eventuelle spørgsmål.
Mit samlede indtryk er 100% positivt og jeg vil til hver en tid bruge Retsadvokaterne igen, hvis behovet opstår, desuden vil jeg anbefale dem varmt til alle jeg kender.
Very good and quick
Fekrije Aliji
Jeg har haft Fekrije som advokat de sidste 2 år. Hun har hjulpet med sager i familieretten, såvel som skifteretten. Selv hvis svaret ikke er hvad jeg ønsker, har hun en unik evne til at forklare mig det og berolige mig på samme tid. Hun finder frem til alternativer og forklare det større billede. Hun er fantastisk dygtig til at være faglig professionel samtidig med at vise sympati og navigere i de her følsomme emner.
Hun har styr på det hun laver og har svarene!
Amazing service
I have received help from Fekrije Aliji several times. She has my trust and respect. She is very skilled as a lawyer and very nice as a person. Good service and warmest recommendations from me.
Jeg har brugt Cecilie Mieth som advokat…
Jeg har brugt Cecilie Mieth som advokat i mange år, senest da vi fik lavet ægtepagt og testamente. Hun er rigtig dygtig, og vi har altid fået en hurtig og god service
Fantastiske mennesker
Retsadvokaterne kan stærkt anbefales herfra. Jeg har samarbejdet med Retsadvokaterne i mere end et år, har ikke andet end ros til dem.
HOLD JER VÆK
Retsadvokaternes rating her på trustpilot er falsk høj. De får slettet dårlige ratings.
Retsadvokaterne har ved mange lejligheder manipuleret i retten og været med til at yde forældrefremmedgørelse mod børn ved at fremstille falske anmeldelser.
Retsadvokaterne er derfor med til at yde psykisk vold mod børn i form af forældrefremmedgørelse.
Specielt Cecilie Mieth har mange familieretssager hvor hun bruger falske anklager til at vinde sine sager.
Cecilie Mieth er anmeldt til politiet flere gange for medvirken til psykisk vold mod børn.
Barnets ret og tarv kommer aldrig først. Det gælder blot for hende om at vinde.
Det går desværre ud over mange børn og forældre.
Jeg skulle bruge hjælp
Jeg skulle bruge hjælp, og blev mødt af verdens rareste personale. De har været rigtig søde og samarbejdsvillige, samt hurtige til at give svar fra sig, imodsætning til andre jeg havde kontaktet.
Skulle jeg på ny få brug for en advokat, så ved jeg godt hvem jeg vælger 👍👆
Kan på det bedste anbefales
Kan på det bedste anbefales.
Havde Fekrije i en bodelingssag.
Hvis du læser det her Fekrije, skal du vide , at min søn og jeg er dig evigt taknemmelig.
Lees meer over geverifieerde reviews.