Revimatch

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oprettede et request og hørte intet fra dem bortset fra en mail "*Bekræftelse fra Revimatch - Få 3 uforpligtende tilbud*"

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag var i kontakt med er säljare, jättetrevlig kille som var mkt hjälpsam i början. Jag betalade in 15 000 kr och det kom det 2 matchningar direkt. Sedan början av December-2021 har jag inte fått nå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tjänsten fungerar alldress utmärkt på knappt ett dygn hade jag blivit kontaktad av 3 företag som kunde hjälpa mig med bokföring och alla 3 matchade profilen vi hade kommit överens om så var svårt att... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi anlitade Revimatch att hitta en redovisningsbyrå i närheten av företaget, och vi fick några förslag. Idag träffade vi vår nya redovisningsbyrå, Tveisme, som var otroligt trevliga och proffisione... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Boekhouder
  6. Gecharterd accountant

Over Revimatch

Geschreven door het bedrijf

Revimatch er en gratis service hvor du kan bestille op til 3 tilbud på en revisor eller bogholder helt uforpligtende, herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer, for at finde den bedste kandidat til din virksomhed. Klik her og få 3 tilbud indenfor 48 timer.

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De låser dine penge!!!

Fik tilbud om en stor kunde, hvis jeg indbetalte ekstra 15.000 DKK. Men kom aldrig i dialog med kunden, da denne trak sig, og jeg måtte ikke få udleveret kundens kontaktinfo. Nu er de 15.000 DKK låst, og jeg kan ikke komme igennem på mails eller telefon efter flere måneders forsøg.

17 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Føler mig snydt og holdt hen

Føler mig snydt og holdt hen. Har indbetalt et beløb og skulle efterfølgende have en opgave tilsendt - det fik jeg også, men nåede aldrig til, at snakke med kunden (opgaven er “købt” og mine penge er låst). Jeg har efterfølgende (kun ved henvendelse til Revimatch) fået tilbudt 2 meget små kunder, som jeg har takket nej til, simpelthen fordi de var for små. Jeg har i 2022 sendt mails og forsøgt med telefonopkald - mails bliver svaret, dog ikke så pænt, men telefonerne bliver ikke taget. Jeg får ingen opgaver tildelt. Øv kan jeg kun sige

11 mei 2022

Hold jer langt væk!!!!!

Set fra partnersiden - så handler det kun om at få penge i kassen, hvor man bruger en mulig kunde som lokkemiddel - totalt useriøst foretagende.
Sjældent har jeg følt mig snydt så meget. Blev ringet op af en kanonsælger, som fortalte de lige havde kunden for mig. Jeg skulle bare lige gå ind og betale "så var bolden i mål". Det gjorde jeg og da jeg bad om data på kunden blev der tavshed. Efter nogle dage ringede jeg til sælgeren, som sagde, at nu var der gået for lang tid og kunden havde fundet en anden løsning!!
Nu er det gået 2 år og jeg har ikke fået en eneste seriøs henvendelse - De emner jeg får anvist svarer ikke på mine opkald eller mails. Jeg følger mig godt og grundigt snydt for temmelig mange penge

22 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spild af penge - brug dem ikke

Som partner betaler du en masse penge for ting Revimatch aldrig overholder..
De levere aldrig de lovede kunder, og de ignorer ens henvendelser..
jeg har stadig penge/klip hos dem, men de svare ikke, og har ikke sendt kunder i halve og hele år, og vil ikke betale penge retur!
Forfærdelig forretningskoncept. Hold Jer væk!
Revimatch har ikke sendt 95 kundeforslag, som de skriver!

20 maart 2022

Hej Pernille,

Du har i skrivende stund modtaget over 95 emner igennem os. Vi kan desværre ikke stå til ansvar for, om du vælger at kontakte et kundeemne eller ej.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have uddybning af dit forløb.

Du må have en dejlig dag.

MvH

Reodvisning och bokföringsbyrå

Jag fick kontakt med två redovisningsbyråer som gav lite olika anbud. Det gick snabbt och smidigt.

9 februari 2022

Hej Börje,

Vi jobbar hårt för att det ska gå snabbt och smidigt! Kul att vi lyckades hitta en redovisningsbyrå till dig. Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick jättebra hjälp

Jag fick jättebra hjälp, mycket trevlig bemötande :).
Jag trodde att det skulle bli tre byråer som kontaktar mig men det var bara två till slut. Men det gjorde inte så mycket, det var bra ändå. Tack!

9 februari 2022

Hej Klara,

Det är vi glada för att du känner! Tack för de fina orden och för att du ville dela med dig här på Trustpilot.

Revimatch er nogle bedragere

Fra partnerperspektivet - Det er ren bedrageri, de lover dig guld og grønne skove. Deres kundeemner er useriøse og søger ikke revisor, dog bliver der lovet og annonceret at kunden har en forretning med flere millioner i omsætning. Ikke et eneste kundeemne er potentielt, det er svind og bedrag.

3 februari 2022

Hej Malik,

Vi er naturligvis kede af, at du har fået den oplevelse. Efter at have gennemgået din sag, så kan vi konkludere, at du både har fået og vundet sager gennem vores portal.
Det er ikke vores ansvar, at lave aftaler med kunderne for dig - det skal du selv klare.

Mvh

Revimatch Support

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb hjälp och bra service

Fick snabbt hjälp och kontakt med flera bra alternativ vilket ledde fram till ett samarbete med en av förslagen.

27 januari 2022

Hej Tobias,

Härligt att höra! Tack för att du ville dela med dig av din erfarenhet.

Super god service

Jeg har været rigtig glad for at bruge revimatch. De fandt mig tre forskellige revisorer/bogholderi, hvor en af dem bare var et perfekt match til mig og min virksomhed! Jeg har været så glad for den hjælp de har gevet mig.

24 januari 2022

Hej Pernille,

Vi er glade for, at du har fået en god oplevelse og at du fandt den rette kandidat til dit behov!
Vi ønsker dig held og lykke fremover.

Vh

Fick bra hjälp

Kompetenta och trevliga. Hjälpte oss till en bättre lösning. Lämnar mina bästa rekommendationer!

21 januari 2022

Hej Per,

Vi är glada över att vi fick hjälpa dig och stort tack för att du ville dela med dig av din erfarenhet!