Revimatch

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oprettede et request og hørte intet fra dem bortset fra en mail "*Bekræftelse fra Revimatch - Få 3 uforpligtende tilbud*"

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag var i kontakt med er säljare, jättetrevlig kille som var mkt hjälpsam i början. Jag betalade in 15 000 kr och det kom det 2 matchningar direkt. Sedan början av December-2021 har jag inte fått nå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tjänsten fungerar alldress utmärkt på knappt ett dygn hade jag blivit kontaktad av 3 företag som kunde hjälpa mig med bokföring och alla 3 matchade profilen vi hade kommit överens om så var svårt att... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi anlitade Revimatch att hitta en redovisningsbyrå i närheten av företaget, och vi fick några förslag. Idag träffade vi vår nya redovisningsbyrå, Tveisme, som var otroligt trevliga och proffisione... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Boekhouder
  6. Gecharterd accountant

Over Revimatch

Geschreven door het bedrijf

Revimatch er en gratis service hvor du kan bestille op til 3 tilbud på en revisor eller bogholder helt uforpligtende, herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer, for at finde den bedste kandidat til din virksomhed. Klik her og få 3 tilbud indenfor 48 timer.

Contactgegevens

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Väldigt nöjd

Andra gången jag tar hjälp av Revimatch, denna gången var det ett enklare revisorsintyg men upplevelsen var ändå detsamma!

20 januari 2022

Hej Andreas,

Tack för att du återigen gav oss förtroendet! Vi är glada över att vi denna gången hittade en revisor till dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi anlitade Revimatch att hitta en…

Idag träffade vi vår nya redovisningsbyrå, Tveisme, som var otroligt trevliga och proffisionella.
Tack till Max på Revimatch .

18 januari 2022

Hej Alkaisar AB,

Det var glädjande läsning! Vi är glada för att du hittade rätt byrå genom oss och för att du ville dela med dig av din upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt fungerade jätte bra och smidigt

Allt fungerade jätte bra och smidigt. Jätte nöjd med samarbete med Revimatch och Niclas på Digital redovisning i Åstorp.

18 januari 2022

Hej Paula,

Vad roligt att du är nöjd med hjälpen du fick av oss och med ditt samarbete med Niclas på Digital redovisning i Åstorp!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra Tjänst med snabb återkoppling.

Bra tjänst med snabb och effektiv återkoppling.

14 januari 2022

Hej Lars,

Vi försöker att vara snabba och effektiva. Kul att du anser att vi lyckades!

*****

Saklig och professionell hjälp!

9 december 2021

Hej Maria,

Det var fina ord av dig! Tack för att vi fick hjälpa dig att hitta en redovisningsbyrå.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hittade ett oväntat och personligt val

Hittade ett oväntat och personligt val. I mitt fall ville jag hitta en digital byrå med koll på den senaste tekniken som ändå var lite mindre, vilket matchar mig med ett lite företag bra.

2 december 2021

Hej Joakim,

Vi är väldigt glada över att vi lyckades att hitta en byrå som matchade dina önskemål!

Bra och relevant hjälp

Bra och relevant hjälp. Flera intressanta förslag där vi gick i mål med ett av dessa.
Bra bemötande och proffesionellt agerande.
Rekommenderas.

30 november 2021

Hej Marcus,

Vad roligt att du känner att du fick bra bemötande och proffisionellt agerande! Vi tackar ödmjukast för att vi fick hjälpa dig och för att du ville dela med dig av din erfarenhet av oss.

Snabbt och smidigt

Gick snabbt att få kontakt med både Revimatch och med en jurist som hjälpte oss med det vi behövde.

30 november 2021

Hej Karl,

Det glädjer oss att vi lyckades att hitta hjälpen du efterfrågade! Stort tack för att du ville dela med dig av det.

*****

They are very responsive and fast in finding solution.
They close your case only when they are sure you are happy and satisfy with the solution
I have found my accountant next after I called them. And was a real match! :)

3 november 2021

Hi Florentin

Thank you very much for your great review of Revimatch
We are so glad you had such a great experience with our service

We hope you have a good working relationship with your new accountant :)

Have af nice day

The best greetings
Customer service
Revimatch Denmark

Fint koncept

Fint koncept. Venlig og god service bragte os frem til at finde vores nye forretningspartner. Kan kun anbefales.

2 november 2021

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse af Revimatch
Det er fantastisk at høre, at alt er lykkedes.

Vi er glade for, at du fandt den rette i gennem os! :)

Rigtig god dag

Snabbt service, bra kommunikation

Det gick brå att kontakta dem. Jag fick hjälpen på en snabb sätt och orkade att hitta en bokförare som förstod mitt företag och min behov.

22 oktober 2021

Hej OIiver,

Det är inte lätt att hitta redovisningskonsult där ute och vi är förnöjda över att vi kunde hjälpa dig. Stort tack för att du ville dela med dig av din upplevelse!

Hej Celal

Det er skønt at høre, at du syntes det gik hurtigt og at det var en god løsning.
Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är mycket nöjda med hjälpen från…

Vi är mycket nöjda med hjälpen från Revimatch.

30 september 2021

Hej Helena,

Vi tackar ödmjukast för att du ville dela med dig av din upplevelse och vi är väldigt glada över att du är nöjd med hjälpen du gick av oss.

Bingo i første forsøg

Super god oplevelse og inden dagen var omme, så havde vi fundet den vi søgte.

28 september 2021

Hej Julie

Hvor er det dejligt at høre, at både os og vores revisor partner har givet dig en god oplevelse med Revimatch. Tusind tak for din positive feedback

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig respons og to gode valg

Hurtig respons og to gode valg, som passer til min type butik, så jeg er meget tilfreds!

24 september 2021

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse af Revimatch og de 5 stjerner!
Dejligt at vi kunne leverer nogle gode kandidater som du kunne bruge

Det er endnu bedre at de passer ligefrem til din forretning.

Du ønskes en rigtig god mandag.

Snabb service

Snabb service.
Bra förslag.
Bra och trevlig kontakt.

20 september 2021

Hej Erica,

Vi är väldigt glada över att du är nöjd med servicen du fick och att du fick bra förslag från oss. Det är precis så det ska vara!