mooie goede outdoor spullen en kleding ,goede service mooie website . kwaliteit voor betaalbare prijs . ik blijf hier kopen. ben volledig over gestapt van Jack wolfskin naar Revolution Race.
Mooie en duidelijke website met maattabellen. Product zoals omschreven en wat ik zelf belangrijk vind is hun streven zo duurzaam mogelijk te zijn. Prijs kwaliteit verhouding is daarom ook goed vind ik... Toon meer
Goede website, fijne kledij, je ziet ook dadelijk waar het gemaakt en geverfd is. Alleen zou ik er geen schoenen meer kopen (loskomen van stiksels binnen het jaar, na nog geen intensieve draagperiode... Toon meer
Na terugsturen van de hypershell wandelschoenen, trailblaze hiking schoen, vanwege het open gaan staan van de stiksels rond de neus vd schoenen, heb ikna refund een nieuw paar gekocht. De hoop en... Toon meer
Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.
Zweden
- revolutionrace.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Steeds tevreden
Steeds tevreden. Intussen al een aardige collectie in mijn kast. Ook het retourbeleid werkt goed. Kwalitatief en soepel materiaal.

Antwoord van RevolutionRace
Diverse kleding gekocht voor hike…
Diverse kleding gekocht voor hike avonturen.
Fijn zittende kleding, fijne website en nog nooit problemen gehad.

Fijne outdoor kleding
Fijne outdoor kleding, goede service, koop er al tijden hele outfits voor outdoor trips, vakantie en gewone boswandelingen.

Frustrerende ervaring met bestelling
Besteld: 18 maart 2026
bestelling RR10860330
Ik heb een zeer teleurstellende ervaring gehad met deze bestelling. Hieronder een overzicht van de problemen:
1. Annulering na betaling Na betaling werd de Rise 2-in-1 Skirt op 23 maart geannuleerd. Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling. Het is niet netjes om een bestelling te annuleren nadat de klant al heeft betaald.
2. Vertraagde levering De bezorging kwam later dan verwacht, wat alvast een eerste waarschuwing was.
3. Verkeerd artikel ontvangen In plaats van de bestelde Paragon Flare Legging (zwart, maat L) zat er een hondenjasje in het pakket. Dit klopt niet met de bon.
4. Klantenservice traag
2-3 dagen wachten op antwoord over retourzending
Retourticket via de site aanmaken werkte niet (foutmelding: adres en bestelnummer niet bekend)
Twee keer contact nodig voor een retourticket
Antwoord pas mogelijk na Pasen
Uiterste retourdatum: 9 april
5. Eigen risico Ik sta nu voor de keuze om het pakket op eigen kosten terug te sturen om mijn geld niet te verliezen.
Conclusie Ik heb veel tijd en energie gestoken in het oplossen van deze problemen en heb uiteindelijk nog steeds geen broek.

TOP!!
Goed werkende site, goede kwaliteit kleding met fijne pasvorm en scherpe prijzen

Kwaliteitsvolle uitrustingen
Ben heel tevreden van de gekochte producten. Goede kwaliteit.
Er wordt steeds ruime uitleg gegeven.

Antwoord van RevolutionRace
Ik heb al een paar jaar een broek en jasje van RR
Ik heb al een broek en jasje van RR, echt kwalitatief goed spul. Ik ben een echte outdoor man en de broek die ik heb doorstaat alles prima én heeft goede features.

Antwoord van RevolutionRace
IK ben vaste klant bij RevolutionRace
IK ben vaste klant bij RevolutionRace, de bestellingen verlopen correct, ook de reviews qua maten kloppen, dus je kan gerust je eigen maat bestellen, het retourneren is nooit een probleem, enkel de terugbetaling duurd meestal een 3tal weken, maar het komt steeds in orde.

Echte aanrader
Duidelijke site, veel keuze voor verschillende (sportieve) aciviteiten, goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk zoeken.

Antwoord van RevolutionRace
Goede service, ook wanneer het niet past of niet naar wens is makkelijk retour te sturen.
Kwaliteit materiaal, perfecte kleding voor hiken, hardlopen en thuis op de bank!

Antwoord van RevolutionRace
Geweldig bedrijf snelle reactie en top…
Geweldig bedrijf snelle reactie en top producten

Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit. Heb de cyclone jas voor mijn woon-werkverkeer met de fiets en ben sindsdien fan.
Mooie kleding en de maatvoering is correct.

Eerste ervaring met RevoltionRace
Eerste ervaring met RevoltionRace
Kijk er naar uit, wel mooi materiaal een veelzijdig.

Antwoord van RevolutionRace
Fijne kleding en super klantgericht en vriendelijk bedrijf
Sowieso ben ik blij met de kwaliteit en pasvorm van mijn kleding en schoenen van RVRC. Wat de ervaring compleet maakt is de klantenservice . Wat een klant-, oplossingsgerichte en vriendelijke mensen werken daar. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Antwoord van RevolutionRace
Gebruik nu een jaar kleding en schoenen…
Gebruik nu een jaar kleding en schoenen van RVRC.
De prijs is in lijn met de kwaliteit tot nu toe. Ik vind het kwalitatief echt goed!

Mooie bruikbare outdoor-kleding
Mooie bruikbare outdoor-kleding. Enig min punt zou kunnen zijn dat snit/maat niet altijd evenredig zijn binnen de verschillende modellen. Stoffen zijn angenaam om dragen.

Silence Proshell Dog Jacket Hond niet water dicht
Honden jasjes gekocht welke goed waterdicht zouden zijn voor in de regen. De Silence Proshell Dog Jacket Hond zou bestand zijn tegen zware regenval.
Helaas zijn de jasjes niet bestand tegen water en is de beschrijving dus niet waar! Onze ervaring gaat namelijk alleen nog maar over het opspattende water tegen de buik van de hond wat afkomstig is van de poten ná een regen bui. De buik van de hond was helemaal nat. Het jasjes was aan de onderzijde doorweekt. We hebben de jasjes dus nog niet eens in een regen bui gebruikt. 1 jasje is een paar keer gebruikt met name tijdens de sneeuw periode de andere nog nooit maar ze gaan beide retour. Voor €70 per jasje mag je er toch vanuit gaan dat wat ze beschrijven over de jasjes waar is. Maar helaas. En de oplossing waar ze mee komen is ook discutabel. Het is de naam die je betaald en niet de kwaliteit. Koop de Silence Proshell Dog Jacket Hond dus niet want je komt bedrogen uit.

Antwoord van RevolutionRace
Super spullen voor een zeer nette…
Super spullen voor een zeer nette prijs. Levering altijd top en met vragen kun je gewoon via de mail terecht. Aanrader!!

Joggingpak grijs
Joggingpak besteld en zit heerlijk! Heerlijk dik en zacht. Trui ook. Top set!

Antwoord van RevolutionRace
Als je een artikel terugstuurt om het te ruilen met een andere maat, duurt het erg lang. Dat is dan 'nice to know' zodat je je geen zorgen moet maken of het nog in orde zal komen.
Zeer degelijke kledij voor alle outdoor activiteiten en seizoenen. Erg tevreden ook met de ruime keuze aan maten.