Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev rekommenderad Rewell av min läkare på vårdcentralen. Väldigt nöjd. När jag haft frågor eller behövt boka om något så har jag alltid får snabba svar. Dom är alltid tillmötesgående och jag kän... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har blivit omhändertagen av Rewell i 5 år nu. Omhändertagen är precis vad man blir. När allt har fungerat, så får man ändå trygg uppföljning och tydlig information om allt från blodvärden till... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter att inte ha blivit tagen på allvar hos vårdcentralen trots flera försök och prov som tydligt visade testosteronbrist så vände jag mig hit. Allt har varit proffsigt från början till slut och all... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag kan varmt rekommendera Rewell! Tillgängligheten är fantastisk – de svarar alltid snabbt och är genuint villiga att hjälpa. Jag har haft problem med mina värden, och Rewell har varit otroligt enga... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Gespecialiseerde kliniek
  2. Lokale medische diensten

Geschreven door het bedrijf

Rewell är en privat vårdtjänst för män. Vi erbjuder utredning och behandling av testosteronbrist, övervikt, högt blodtryck, urinvägsproblem m.m.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Bra säker utredning

Bra säker utredning . Noggrann uppföljning om man har besvär/brist.
Ej som primärvården som man har sökt hjälp hos I 10års tid.
Super proffsig personal. Mvh tomi

16 december 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Basse. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk bemötande från första…

Fantastisk bemötande från första kontakt via mail och tel då jag hade lite frågor. Fick sedan träffa lyhörda läkare fysiskt och via videolänk. Kan bara varmt rekommendera.

9 december 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Erik. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Bra bemötande och service

Bra bemötande och service i Hammarby Sjöstad, samt väldigt hjälpsamma då jag kom en vecka för tidig men de löste detta genom att ge mig läkarundersökning samma dag ändå, tusen tack !

3 december 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Luis. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Funkar inte i Norr

Funkar smidigt fram tills man ska göra en läkarundersökning, närmaste läkare fanns för mig i Umeå (Bor ca 2 timmar bort) men läkaren hade inga tider först pga semester, försökte nu och så fanns det inga tider varken i november eller december.

Bad dem återbetala mina pengar då det finns andra aktörer som kanske fungerar bättre, återstår att se vad de faktiskt debiterar (har ändå bara lämnat blodprov)

3 november 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Hej Dennis, vi använder ett stort nätverk av partnerkliniker runt om i Sverige. Jag hoppas att lösningen till slut brev bra för dig, och att du framöver ger oss en ny chans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kände mig hjälpt och lyssnad på och förstådd.

Allt flöt fint på app och hemsidan. Bra genomgång av läkare efter provsvar.
Läkare remitterade vidare till endokrinmottagning när det behövdes.

29 oktober 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Marcus. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har blivit omhändertagen av Rewell…

Jag har blivit omhändertagen av Rewell i 5 år nu.
Omhändertagen är precis vad man blir. När allt har fungerat, så får man ändå trygg uppföljning och tydlig information om allt från blodvärden till hormoner och mående. När något strular, så är Rewell otroligt snabba på bollen, stöttar upp och ser till att lösa problemet.
Jag kan bara ge mina varmaste rekommendationer.

21 oktober 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Sebastian. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Läkare som tar sig tid och lyssnar och…

Läkare som tar sig tid och lyssnar och jobbar grundligt

17 september 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Ronny. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Läkare som lyssnar på en och är beredda…

Läkare som lyssnar på en och är beredda att ge en den hjälp man behöver.

27 augustus 2025

Hej Lars,
Tack så mycket för ditt omdöme. Vi finns här om du behöver hjälp med din hälsa.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har blivit väldigt bra bemött och…

Jag har blivit väldigt bra bemött och man har lyssnat och förstått mina problem, jag ser mycket fram emot min fortsatta behandling

31 juli 2025

Hej Peter,
Tack för ditt fina omdöme. Vi försöker alltid leverera bästa möjliga vård och utredning. Vi finns här fortsatt för dig för vård av manliga besvär.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gyno och ändrat intervall efter 8 år.

Jag har haft testosteron (Nebido) på recept i 8 år och haft samma interval senaste 4 åren. Det tog ca 2 år innan vi hittade rätt intervall. Förra året köpte Rewell upp kliniken jag brukade gå hos och efter det har jag blivit tvungen att flytta till Rewell. Detta har resulterat i en extra kostnad på ca 6-8k per år och nu till det värsta det första dom gör är att ändra mitt intervall. Så dom ändrade mitt intervall som jag haft i 4 år och nu har jag fått både högt östrogen och lägre testosteron värde. Jag har fått gyno symtom och tror även gynokomasti pga detta. Riktigt besviken på Rewell dom skiter fullständigt i hur patienterna mår och är som alla andra läkare och enbart läser på FASS.

27 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hur länhe skall man orka.äldigt…

Tyvärr mera problem skickade en väldigt ingående journalutskrift men trots ett enormt srbete så dög det inte. Nu måste jag skicka det via nätet för att mitt material var för omfattande. Begriper ingenting. Verkar bara vara att sätt käppar i hjulen. Mitt ärende har pågått i snart ett år och ingenting händer. Är riktigt nere i skiten och mår dåligt.

27 mei 2025

Bästa hjälpen!

Fick testosteroneprov på vårdcentralen som de ansåg vara normalvärde fastän jag låg på nedre nedre gränsen (8nmol), utan hänsyn till andra symptom blev det kalla handen för vidare åtgärd eller utredning för att mina övriga värden såg bra ut.

Hela vägen har bemötandet hos Re-well och deras vårdplan varit 100% seriöst och dessutom långt över förväntan. Det enda som skulle kunna vara bättre är kortare väntetid till läkarnas videomöten, men då mitt första möte var med en läkare kl 20 en Söndag och nu mitt andra videomöte startar kl 18 så visar ju det att de verkligen gör allt de kan för att hinna med.

I appen kan man skicka meddelanden om man har frågor, där är det snabba svar och de är oerhört hjälpsamma.

Jag rekomenderar alla som behöver denna hjälp att kontakta Re-well. Ni som är tveksamma, kör bara! Jag var också rädd för att kasta 3000kr i sjön, men med facit på hand så känner jag mig trygg med att de vet vad de sysslar med så om de inte hade erbjudit behandling så hade det funnits en anledning med hänvisning till hälsan. Även om jag såklart hade blivit väldigt besviken.

Jag har även fått hjälp med min vikt och ohälsosamma relation till mat och socker! Jag mår mycket bättre, 5 veckor in har jag gått ner 6kg och orkar träna 5ggr i veckan plus diverse promenader.

25 april 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Tack för ditt fina omdöme Andreas. Jag hoppas att Rewell fortsätter vara din valda vårdgivare inom manlig medicinsk hälsa framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick hjälp med mitt låga…

Jag fick hjälp med mitt låga testosteron. Det är en super stor lättnad. Är glad över att jag fick träffa en skicklig läkare genom er. Är mer än nöjd. Stort tack.

18 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Räddade mitt jobb och mående

Jag är 40 och hade länge varit otroligt utmattad. Sökt hjälp via vårdcentral i flera år med olika teorier om vad det kunde bero på. Hittat dubbeslag på hjärtat och sömnapne som gör att man slutar andas på natten. Fått bra behandlig för båda, men fortfarande trött och slut. Sjukskriven i omgångar, flera antidepresiva mediciner utan att det gjort skillnad.

Läste igenom hela min journal och såg då att hormonnivåer aldrig var kollade. Begärde ett testosterontest som visade sig att jag hade 4.9 nmol/L nästa test visade 3.9 nmol/L mycket lågt alltså . För män ska det vara 8.6-30
Fick remiss till endokrinologen i örnsköldsvik.
Efter flera månader fick jag samtal med en barsk kvinna på örnsköldsviks sjukhus som hävdade att eftersom jag hade barn och mitt SHBG värde var lågt så fick jag ingen hjälp.

Hade panik då jag var på väg att tappa mitt jobb, då de ej längre ville anpassa min tjänst. Jag jobbar som produktionstekniker med viss beredskap.
Hade också så låg energi så kunde knappt ta hand om mina 2 barn med ADHD.

Läste in mig själv så mycket jag kunde på testosteronbrist och hittade Rewell.
Hade tyvärr en del problem med provtagningen då jag har 2h till närmsta och första gången så var bara hälften av mina prov andvändbara. De ville att jag skulle åka upp igen och ta nya. Men fick min lokala vårdcentral att ta proverna mot att jag betalade. Tyvärr så skickades de provsvaren fel och tog över en månad att komma rätt.
Som tur är så fixade rewell så jag kunde ändå påbörja min testosteronbehandling med hjälp av alla prover jag hade i min journal.
Pratade med en mycket kompetent doktor som förklarade att SHBG/totalt testosteron kvoten bara var relevant om man låg i gråzonen (8-12)
Han förklarade också att det inte var några problem med att börja gelbehandling för att se om det ger resultat. De som inte får bra resultat tycker det är för jobbigt att smörja sig varje dag och slutar.

WOW vilken skillnad! Redan efter några dagar kände jag att orken kom tillbaka och jag kännde igen mig själv för första gången på flera år.

Kunde åter klara av beredskapen och 100procent på jobbet.

Tyvärr har problemen med provtagningarna fortsatt. Förra gången blev mitt testosteronprov kontaminerat och visade 100nmol/L men det ska ju inte vara möjligt. Men doktorn var tvungen att halvera min dos vilket gjorde att jag gått tillbaka lite i ork.
Senaste provet visade dock 15nmol/L på halverad dos. Så hoppas nu på att kunna justera upp igen.

Detta har också inneburit att jag har kunnat trappa ner på mina antidepresiva. Om en månad är jag helt fri från dem medicinerna.

Samannfattning:
Otroligt tacksam för att denna hjälp finns att få av dem som faktiskt förstår hur mycket hormoner påverkar kroppen. Utan rewell hade jag varit arbetslös ensamstående med 2 ADHD barn och fullproppad med antidepresiva.

Det enda negativa är att jag gärna hade haft närmare än 2timmar till provtagningen och att deras lab hade fungerat bättre.

11 maart 2025

Hej Pär,

Tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas att vi fortsatt kan leverera enligt dina förväntningar.

Vi hoppas att vi framöver kommer kunna bredda vårt nätverk och finnas på ännu fler orter, så att det blir mer bekvämt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Känner att jag behöver skriva min…

Känner att jag behöver skriva min version för det är lite vilseledande och negativa omdömen om Rewell och är det inte så att man ofta går in och lämnar ett omdöme när man oftast är missnöjd men glömmer göra det när man är nöjd.

Jag är 33 år och har lidit av lågt testestron ett bra tag ca 10 år. Någon gång runt 20års åldern hade jag ett testo på runt 28 men efter ,enligt min teori, ett testikel trauma har jag konstant legat runt 9-12. Vårdcentralen ville absolut inte hjälpa fast än jag visade att jag hade lågt testo och började få ökad fettinsamling vid brösten men deras svar va att jag låg inom det "normala". Fy vad dåligt jag mådde mentalt. Hoppas ingen går igenom det. Att ha ett lågt testo är inte roligt.

Jag förstår inte hur vissa tror att Rewell vill ha era 3000kr för att utreda er och sedan säga nej att erbjuda er en behandling. Jag tror snarare det är bra att dem är ärliga. När du väl behandlas betalar du varje månad för att vara patient hos dem och jag tror dem tjänar mer på det i längden än 3000kr en gång.

Jag tycker att redan från start tills nu har dem varit väldigt hjälpsamma, duktiga, proffesionella och dem svarar snabbt på alla typer av frågor via appen och dem förtjänar varje krona.

18 april 2024

Hej T.A,

Tack för att du tog dig tid och berättade om din upplevelse med Rewell. Vi hoppas att vi även i fortsättningen kan fortsätta leverera på denna nivå.

Du är också välkommen att höra av dig via Mina Sidor om du upplever att det finns saker som vi kan göra bättre/smidigare framåt, för att utveckla upplevelsen och stödet.

Mvh Rewell

Utredning av testosteronbrist

Har varit ett stort skämt från början till slut. Tog ett par blodprov som visade väldigt lågt testosteronvärde varpå jag köpte en utredning för 3000 kr.
Efter hälsokontroll via remiss från Rewell sa de att mitt blodtryck var för högt. Skaffade blodtryckmätare via Blodtrycksdoktorn (väldigt hjälpsamma) och mätte 6 gånger hemma. Visade normalt blodtryck och skickade in reultaten.
Bokade därefter videomöte med en dr Emma som i slutet av mötet sa att jag hade förhöjda blodvärden och att jag inte kunde få testestoron behandling pga av det,
Det kunde man nämnt innan mötet. Jag fick en snabb känsla att det skulle blir problem med dr Emma och att det skulle blir uppförsbacke.
Jag tog nytt blodprov via vårdcentralen som visade normala blodvärden och skickade in det.
Dr Emma nöjde sig inte med det utan ville även ha ett s.k. EVF värde som visar antal röda blodkroppar.
Nytt blodprov igen och inget problem här heller.
Ska tillägga att jag har blodproppar i lungorna och får äta blodförtunnande resten av livet. Det gör att jag har något förhöjt kreatininvärde. Det är något som dr Emma på Rewell fått info om i tidigt skede. Enligt läkare på vårdcentralen spelar det ingen roll för testestoron behandling.
Men för dr Emma på Rewell gör det! I senaste meddelandet från Rewell så vill de att jag kontaktar vårdcentralen för att utreda detta.
Dr Emma på Rewell hittar inget annat utan återgår till något som hon haft vetskap om länge och vill att det utreds.
Det är alltså inget som nämnts tidigare utan bara en ursäkt för att INTE ge behandling.
Man ska tydligen vara elitidrottare utan några som helst övriga hälsoproblem för att kvalificera sig.
Ett misstag var att ta mötet med dr Emma.
Som kvinna vet hon dessutom inte hur det är att vara man med lågt testosteron.
Jag är besviken på hur man bara letar fel och tar upp ett fel i taget som ett svepskäl för att inte ge behandling.
Det har kostat mig ofantligt mycket tid och pengar för ingenting.
Oppfroffsigt agerande av Rewell och framförallt av dr Emma som utnyttjar sin position.
Jag får helt enkelt ge upp med Rewell och se om det finns en mer seriös aktör som kan hjälpa till,

30 januari 2025

Antwoord van Rewell Medical AB

Vi beklagar att din upplevelse hos Rewell inte varit det du förväntat dig. Våra läkare gör en bedömning baserat på dina blodprover, din fysiska hälsokontroll samt din hälsoberättelse. I samband med detta kan det krävas kompletterande utredningar som exempelvis vid högt blodtryck, höga blodvärden, m.m. Dessa behöver utredas via en vårdcentral, innan testosteronbehandling kan vara aktuellt. Läkarna gör individuella bedömningar, baserat på vad de anser är bäst för din hälsa och vad som är förenligt med Rewells vårdprogram. En utredning är därmed inte en garanti för en behandling, utan vår ambition är bättre hälsa och livskvalitet för våra patienter, och ibland innebär det att säga att man behöver söka vård någon annanstans.

Mvh Rewell

Försiktig med företaget

Försiktig med företaget
Flest dem lura dig för ett blodprov som visar dina låga testosteron nivåer. Sedan dum pushar för en utredning och behandling som kostar 2.995. ett nytt blodprov och i slutändan ingen behandling eftersom dem tycker att du ska söka vård någon annan stans. Snabba sätt att blir av med 3000 tusen. Notera att dem returnera inte alla någon pengar så avstår från firman

3 juni 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inte haft något personligt möte

Inte haft något personligt möte. Men jag har tagit prover i veckan och har 8 så det är
Lågt.
Jag funderar på att betala för
Behandlingen. Men skräms lite för att ta något prostata prov 😬😬 de lockar inte. Det gör nog att jag jag inte väljer detta.? Någon som har fått prostatan undersökt i processen?

29 oktober 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.