Blev rekommenderad Rewell av min läkare på vårdcentralen. Väldigt nöjd. När jag haft frågor eller behövt boka om något så har jag alltid får snabba svar. Dom är alltid tillmötesgående och jag kän... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har blivit omhändertagen av Rewell i 5 år nu. Omhändertagen är precis vad man blir. När allt har fungerat, så får man ändå trygg uppföljning och tydlig information om allt från blodvärden till... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter att inte ha blivit tagen på allvar hos vårdcentralen trots flera försök och prov som tydligt visade testosteronbrist så vände jag mig hit. Allt har varit proffsigt från början till slut och all... Toon meer
Jag kan varmt rekommendera Rewell! Tillgängligheten är fantastisk – de svarar alltid snabbt och är genuint villiga att hjälpa. Jag har haft problem med mina värden, och Rewell har varit otroligt enga... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Rewell är en privat vårdtjänst för män. Vi erbjuder utredning och behandling av testosteronbrist, övervikt, högt blodtryck, urinvägsproblem m.m.
Contactgegevens
Kölnagatan 4, 120 64, Stockholm, Zweden
- support@rewell.se
- rewell.se
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Gick väldigt fort från den dagen jag…
Gick väldigt fort från den dagen jag anmälde mig tills dess att jag fick ut recept, typ 3 veckor. Nu bytade jag från Ekenhälsan där jag gått i flera år på testosteron behandling. Kunniga läkare. Kan varmt rekommendera Rewell
Rekomenderas
En riktigt bra läkare som hade stor förståelse för min problembild. Han verkade också vara insatt i problematiken. Väldigt bra bemötande. Rekomenderas starkt av mig.
Proffsigt och lätt att använda 👍🏻 fick…
Proffsigt och lätt att använda 👍🏻 fick bra förtroende för läkare o sköterska. Kan verkligen rekommendera Rewell 🌟👍🏻
Bra bemötande och gedigen hälsokontroll
Bra bemötande och seriös hälsokontroll.
Tack för ett mycket bra bemötande
Tack för ett mycket bra bemötande. Bra läkare och bra vård.
Lev inte med testosteron brist
I flera år har jag försökt fått hjälp i den allmänna sjukvården för att jag inte har någon ork, ångest, slut och trött. Jag ville göra ett testosteron test. Men, de tyckte inte dem. De sade att jag INTE hade några problem med det. Till saken hör den att jag även äter 150mg sertralin. För nedstämdhet och ångest.
Det folk inte vet om är att seretonin brist och testosteron brist är snarlika.
Efter tio år hittade jag RE WELL…
Vilken lättnad… Någon som lyssnade och förstod mitt problem. Vi gjorde tester på nästan hela kroppen. Och fick till svar att mitt testosteron värde låg runt tio. I min ålder (53) bör man ligga på 17-30 ca. Beroende på individ. Allting gick så himla fort. Snabbt svar, snabb uppföljning.
Nu, snart påbörjar jag min behandling med tillsatt testosteron i form av GEL.
RE WELL kommer följa upp hela resan.
Jag kan varmt rekommendera RE WELL
Tjänst o vård som rekommenderas.
Äntligen togs mina bekymmer på allvar
Äntligen togs mina bekymmer på allvar. Jag har tidigare sökt vård via regionen men fått kalla handen. Hade testonivå på 7,6 och de tyckte det var normalt. Fick tipset av en vän att söka via Rewell istället och fick snabb hjälp av duktiga läkare som tog mig på allvar. Skillnaden i livskvalitet är enorm - tack för att ni finns
Lurad till dyr utredning
Jag hade varit väldigt trött under ett par år och fick misstanken att det skulle kunna bero på lågt testosteron. Gick till Re:well och tog ett blodprov och fick jättesnabbt besked att jag hade lågt testosteron och fick även ett brev hemskickat som påtalade detta. Så jag betalade för den rätt dyra utredningen och när jag hade mitt samtal med läkaren så frågade han om jag vill skaffa barn (vilket jag också skrivit i ett frågeformulär),vilket jag vill. Jag fick då beskedet att det är minskar chansen att få barn drastiskt. Hade jag fått veta det från början så hade jag aldrig ens tagit det första blodprovet.
Vill med detta varna andra så ni slipper bli lurade som jag! Behandlingen är inte lämplig om man vill skaffa barn och det berättar de inte förrän man köpt en dyr undersökning.
Äntligen har jag fått hjälp
Äntligen har jag fått hjälp!
Jag har i flera år försökt få hjälp av vårdcentralen. Gjorde en utredning hos Revell och det tog totalt strax under 2 veckor från start till slut sen var jag igång med min behandling. Nu bokar jag in mina möten och blodprov via deras app och det är väldigt smidigt. Rekommenderas varmt för alla män!
Från Svartvitt till Färg!
Levde som 50 åring ett liv som gick i Svartvitt visat på tjock-tv modell 1968. Efter en otroligt smidig process lever jag numera livet i 3D, färg visad på 100-tums plasma-tv.
Så otroligt glad att jag tog klivet och bestämde mig. Rewell var allt jag kunde önska i form av omhändertagande och omtanke och jag kände verkligen att mitt liv och mitt välmående var i centrum. Så smidig och professionell process styrt av Rewell. Tilläggas kan att av den reguljära vården fick jag bara hån och misstänksamhet samt påståendet att ”så är det att åldras” så det var enl. dem bara att acceptera att som 50-åring sakta förfalla.
Tack vare Rewell ser jag oerhört ljust på framtiden. Tack!
Tidigare sökt hjälp inom vanliga vården…
Tidigare sökt hjälp inom vanliga vården utan resultat - nu fått hjälp via Rewell. Haft låga t värden och nu går jag på behandling. Fungerar väl. Alla kostnader ingår.
Livslust tillbaka!
Livslust tillbaka!
Lite lång utredning men förstod sedan att det beror på deras läkares noggrannhet. Nu när jag fått min dos känner jag livslust igen , Mindre tid tillbringas i soffan numera o ” kaggen” har minskat . Jag kan varmt rekommendera en utredning
Rewell är värsta sortens kvacksalvare
Rewell är värsta sortens kvacksalvare. De lurar in män i livslånga, svindyra hormonbehandlingar. När man väl har börjat ta hormoner är det svårt att sluta och Rewell har fångat dig i sitt nät. Vänd dig till den reguljära vården istället om du har problem!

Antwoord van Rewell Medical AB
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.