Suveræn kundeservice. Hans har med glæde svaret mine nybegynderspørgsmål vedr påsætning af kassette og kæde. Han sendte tilmed en ny kæde uden min opfordring, da den første sprang. Varmeste anbefaling... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde problemer med at montere et nyt cykeldæk købt hos Rex Cykler,og tænkte at jeg måske havde fået købt den forkerte størrelse dæk.Så jeg tog forhjulet med tilbage til butikken, og cykelsmeden S... Toon meer
Jeg har gentagne gange måtte betale overpris for mindre reparationer - eksempelvis 150 kr. ekstra i arbejdsløn for skiftning af pedaler, hvor jeg i forvejen havde betalt 399 kr. i arbejdsløn for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Suveræn kundeservice
Suveræn kundeservice. Hans har med glæde svaret mine nybegynderspørgsmål vedr påsætning af kassette og kæde. Han sendte tilmed en ny kæde uden min opfordring, da den første sprang. Varmeste anbefalinger!
Hans ydede en rigtig god service og gik en ekstra mil for at løse et problem.
Jeg manglede et batteri til min el cykel og der gik Hans fra Rex cykler virkelig langt for at hjælpe mig med at finde et nyt batteri som han fik hentet hjem fra Tjekkiet. Det er desværre ofte man oplever nogen virkelig gør en ekstra indsats men det gjorde Hans. Tak for hjælpen
Rex Cykler Køge
Jeg havde nogle problemer med gearene på min cykel, som jeg ikke selv kunne klare. Det kunne de dog hurtigt fikse i Køge. - og endda til en rigtig god pris.
Rex cykler Allerød
Hvad er det for et svindler firma i Allerød .. min kæreste kommer ned med sin cykel for at få lavet sit støtteben der er knækket og ha justeret sin skærm der larmer.. de har sat en støttefod på der næsten knækker med det samme og de har aldrig justeret skærmen ordentligt så den ikke larmer.. plus der mangler skruer fra skærmen.. hvad bilder de sig egentligt ind? Jeg anbefaler på det kraftigste ikke at bruge rex cykler i Allerød .. Rene Nielsen 😡

Antwoord van Rex Cykler
Mega god oplevelse og god service fra…
Mega god oplevelse og god service fra de ansatte i Rex Cykler i Helsingør
Super god oplevelse hos Rex Cykler i…
Super god oplevelse hos Rex Cykler i Helsingør. Ung mand ved navn Kaare gav fantastisk service, var hjælpsom og vidende jeg gik derfra med den helt rigtige elcykel. Kan varmt anbefales!
Total optur!
Jeg ledte efter et specielt lukket leje, som de var langt de billigste med.
Bestil fredag, leveret lørdag, med var også en retur label.
Super oplevelse!
Vedr Rex cykler Køge
Vedr Rex cykler Køge, forretningsfører efterlever ikke de indgående aftaler ved handel, men fordækket aftale, og levere ckle med andet udstyr. Garantiarbejde repareret efter 3 gange I forretning, først ved trussel om at kører andetsteds hen og sende regning til forretning, bliver cyklen lavet inden for 1 time, klar til afhentning. Ca 800 km senere opstår samme fejl
Rex Helsinge - hvor købe- og, markedsføringsloven ikke rigtig gælder!
Deres fejl – og jeg skulle betale for den!
I juni 2025 fik jeg hos Rex Cykler i Helsinge udført arbejde: skift af fælge, overførsel af kassette samt montering af nye dæk og slanger.
Da jeg først tager cyklen i brug over en måned senere, opdager jeg, at kassetten sidder løst, gearene kun virker på de fire største tandhjul, og der er tydelig raslen. Jeg returnerer til butikken 16.07.2025.
Først får jeg at vide, at arbejdet ikke kan være udført af dem, da jeg ikke er i deres system. Først efter fremvisning af bankkvittering på 899,90 kr. (betalt 11.06.2025) går de med til at kigge på cyklen. Mekanikeren bekræfter hurtigt problemet og siger, at der blot mangler en gearjustering, som vil være klar næste dag.
En halv time senere bliver jeg ringet op af en uforskammet medarbejder, der påstår, at de kun har solgt mig dele – og derfor citat: “Ikke kommer til at lave noget gratis på min cykel, da vi bare har solgt dig dele og ikke rørt dine gear.” Jeg gør opmærksom på, at arbejdet netop omfattede montering og flytning af kassette, og at jeg selv har set en af deres mekanikere stå og justere mine elektroniske gear ved afhentning.
Jeg bliver herefter informeret om, at jeg skal betale 225 kr. for en fejl, de selv har begået. Årsagen? De “glemte” at tage betaling for arbejdstiden første gang – og vil nu efterfakturere den under påskud af, at det er en ny opgave.
Ved afhentning 17.07.2025 stiller jeg igen spørgsmål ved regningen, da dette ikke burde kunne ske. Selv medarbejderen indrømmede, at fejlen var deres, men fastholdt, at jeg skulle betale. Alternativt kunne de eftergive de 225 kr., hvis jeg betalte de 6-700 kr., reparationen “burde” have kostet første gang – hvilket jeg naturligvis afslog, da det er efteropkrævning for allerede udført arbejde.
Jeg påpegede, at dette både strider mod købeloven og markedsføringsloven. Efterfølgende sendte jeg en skriftlig klage, og blev dagen efter ringet op. De beklagede forløbet, forklarede at en lærling havde lavet fejl, og tilbød at tilbagebetale de 225 kr., hvilket jeg modtog.
Jeg betaler for at få min cykel i orden – ikke for at minde Rex Cykler om almindelig jura, god tone og ordentlighed.
Dette burde aldrig være sket, og jeg kan ikke anbefale at handle hos dem.
Stor ros til Rex Cykler Køge fra os. Vi kom som turister forbi med et cykel problem, de var lydhør og hjalp med opgaven med en god service og et smil på læben.
Mere defekt efter reperation end da den blev afleveret.
Jeg aflevere en el-cykel, hvor at plastikskinnen til batteriet er knækket. De lover at det skal de nok få skiftet. Efter 2 ugers ventetid, får jeg en cykel retur, som ikke kan køre og når man sætter batteriet til, så slår det gnister.
Så jeg får en cykel retur som nu ikke virker. Meget arrogant mekaniker, som taler i munden på kunden og stort set bare mener, at ens cykel skulle i en jern container.
Helt igennem god service til rimelige priser
Fantastisk service og hjælp - både ved køb og reparation 💪🏻
Min datter på 10 år skulle finde en passende cykel. Vi fik virkelig god hjælp og vejledning hos Rex Cykler i Helsingør. Luca fik min datter til at føle sig helt tryg i at prøve de forskellige cykler.
Efterfølgende har vi haft behov for en reparation af cyklen. Også her var der fantastisk service. Hurtigt og til rimelige priser. Jeg giver Rex Cykler min allerbedste anbefaling.
Super god oplevelse fra Rex Cykler i…
Super god oplevelse fra Rex Cykler i Køge.
Enormt god service!
God service og rådgivning!
Andreas fra Rex Cykler Helsingør kan sit kram!
Tak for god service og rådgivning :)
Min varmeste anbefaling!
Nemt og hurtigt 😃
Tjahhh øhm ...
Når man beslutter sig for, at man vil have en Nikola Low, fordi man har hørt, at det er ladcyklernes Rolls Royce, og at den oven i købet er særlig pensionistvenlig, så skal man altså være opmærksom på, at den skal købes gennem og samles hos en lokal cykelhandler, som selv vælger hvilket mærke motor og el-system, den udstyres med. Selv hvis man bliver gjort opmærksom på dette (hvad man ikke bliver), vil det være vanskeligt for en almindelig kunde at afgøre, hvilken system, hun vil have.
Derfor står jeg med en cykel til 34.000- som jeg er så usikker ved at køre på, at jeg ikke tør køre den til cykelhandleren 10 km fra sommerhuset (fra Vejby til Rex Cykler Helsinge) for at få den gjort brugbar.
Cyklen kan kun startes i laveste motor indstilling. Dvs at man skal sørge for, at den står på 1, når man standser. Når man skifter til 2 og videre, mens man kører, giver det et ryk. Forsøger man at tage en slapper og køre i frigear, stopper den nærmest - det føles lidt, som om den bremser. Det behøver jo heller ikke være et dårligt el-system - bare fejlagtigt installeret.
Jeg ringede til Rex Cykler og bad om hjælp. Her blev jeg mødt med irritation. En ung mand blev sendt ud til mig i sommerhuset for at kikke på cyklen. Han var meget sød og venlig, men kunne ikke ændre noget. Han havde heller ikke rigtigt noget, han kunne forklare mig - stakkels dreng. Selv havde jeg ikke nogen erfaring med el-cykel. Så jeg var på herrens mark.
Senere har en anden cykelsmed (Bymann Cykler, Østerbro) fortalt mig, at de med stort set 100% sikkerhed ved, hvad der er galt med motoren og at de kan ordne det, så den skal fragtes til byen og ordnes - derefter kan jeg oven i købet være bekendt at sælge dyret. Min datter har nemlig fundet og købt en brugt Nihola, som kører perfekt og kostede det halve.
(April '25: Cyklen er nu blevet justeret og ordnet for 390,- af Bymann Cykler og kører perfekt).
Dato for oplevelsen: Efteråret '22 til nu.
Kære Rex Cykler.
Det med at I ikke har hørt nok fra mig er så påstand mod påstand. Det har I. I har også fået en opringning fra Nihola, hvor I har modsagt min beskrivelse af forløbet. I har opfordret mig til at køre cyklen til Helsinge, hvad jeg ikke turde, og I har oven i købet sagt, at der ikke er noget at sige til, at jeg ikke kan finde ud af at køre cyklen, når jeg ikke kan køre bil/har kørekort. Dvs at ikke alene har I samlet cyklen dårligt. I har også været irriterede og uvenlige. Men ja, I har ret: Det vigtige er, at cyklen nu er i orden og kan bruges uden besvær selv af en ikke-bilist og bringe glæde i mit liv.
Kirsten Juvik.

Antwoord van Rex Cykler
Alt for dyrt for…
Alt for dyrt for reparationer. Jeg er begyndt at tage min cykel med til Hillerød, hvor jeg arbejder alligevel - der får jeg det til halv pris og stadig en rigtig god kvalitet.
Fremragende service
Min mor (på 95) hvis rollator (bremserne) pludselig gået var gået i udu, blev fixet på stedet af en yderst hjælpsom og venlig medarbejder. Tusind tak for mega service❤️ Vi kunne aflevere hende trygt i eget hjem igen.
Regningen lød på 12.800 kr.
Regningen lød på 12.800 kr., hvis jeg ville have repareret min elcykel – noget mere, end jeg havde forventet. Derfor valgte jeg at hente cyklen hjem og selv kigge på sagen.
Efter besøget hos Rex Cykler virkede mit display desuden ikke længere, men det fik jeg ordnet med et nyt batteri – og sparede ca. 850 kr. i processen!
Motoren, som godt kunne køre, men ikke trak, reparerede jeg selv ved hjælp af et Bosch Service Kit:
Bosch Service Kit for Repairs, black (BDU2XX): 1.409 kr.
Bosch lock ring til tandhjul: 59 kr.
Samlet pris: 1.468 kr. + 100 kr. for batteriet = 1.568 kr.
Det var første gang, jeg selv reparerede min elcykel, og jeg brugte i alt 3-4 timer, inklusive batteriskift. Til gengæld sparede jeg over 11.200 kr.!
Da jeg afleverede cyklen hos Rex Cykler, forklarede jeg, at motoren godt kunne køre, og at det nok bare var en mindre fejl i motoren, eftersom den ikke trak ordentligt. Da de ringede tilbage, lød beskeden imidlertid, at både displayet og motoren skulle skiftes, til en samlet pris på 12.800 kr.
Jeg undrede mig, da displayet virkede, da jeg afleverede cyklen, og motoren trods alt fungerede – den trak bare ikke. Deres forklaring var, at cyklen havde stået ude i -10 grader. Da jeg indvendte, at det var næsten et år siden, svarede de: "Ja, men det kan vi se på computeren, og vi har erfaring med den slags."
Min konklusion? Rex Cykler har ikke tilstrækkelig erfaring med elcykler og vil tilsyneladende ikke indrømme det. De er ganske udmærkede til at reparere almindelige cykler, men når det kommer til elcykler, bør man finde et værksted med mere ekspertise.
Dygtige og hjælpsomme
Dygtige og hjælpsomme - ved hvad de taler om - godt udvalg. Jeg betaler gerne for at se varerne og få gode råd i butikken.
Lees meer over geverifieerde reviews.