Vi valgte at leje en slush ice-maskine…
Vi valgte at leje en slush ice-maskine med tre kamre hos RH Fest til en børnefødselsdag, fordi de tilbød levering, afhentning og rengøring for 500 kr. ekstra. Vi ville gerne betale lidt mere for, at det hele skulle være så nemt som muligt.
De to stjerner gives udelukkende, fordi RH Fest valgte at refundere prisen for ét kammer (uden vi havde efterspurgt det selv) da det ene kammer brugte over 10 timer på at lave slush ice – selv efter vi havde fulgt deres vejledning via SMS.
Da vi tændte maskinen, larmede den ekstremt meget. Den brummede som en motor, så højt at naboerne kom forbi for at høre, hvad støjen kom fra. Den overdøvede vores musik og var meget generende under festen. Vi kunne kun få en pause fra larmen ved at slukke maskinen, men så begyndte slush ice naturligvis at smelte.
Jeg kontaktede hurtigt RH Fest, som mente, at støjen var helt normal. De havde heller ikke mulighed for at bytte maskinen. Vi fik derfor to muligheder:
* Beholde maskinen og leve med støjen.
* Få den afhentet med det samme uden beregning – velvidende at al den vodka og blanding, vi allerede havde hældt i to af kamrene, ville gå til spilde.
Da gæsterne ville ankomme inden for en time, valgte vi at beholde maskinen. Men det var ærligt talt et brølende monster, der stod og kørte under festen.
Alt i alt var det en meget skuffende oplevelse. RH Fest ligger efter min opfattelse også i den dyrere ende, når det gælder slush ice-maskiner, isterninger og festudstyr. Når man samtidig modtager en maskine, som efter min vurdering ikke lever op til et tilfredsstillende servicetjek, synes jeg bestemt, man bør overveje, om man vil leje hos dem.
Det mest ærgerligt er, at virksomheden fastholdt, at maskinen ikke fejlede noget.
Hvis nogen overvejer at leje hos RH Fest og ønsker at høre, hvordan maskinen lød, er I velkomne til at skrive til mig, så sender jeg gerne en video inden i smider et over 1000 kroner i slush ice maskinen.