Right Cars is an award-winning brand known for its ever-competitive prices and value for money. Right Cars’s ever-increasing 100% franchised network is currently present in excess of 20+ countries worldwide. Our brand ethos is to demonstrate honesty and transparency to the customer and to ensure there are never any hidden surprises. Right Cars supports leading technology innovations to ensure it is at the forefront of all new developments and ensure that customers are able to use them.
Suite 501, Regency House, 91 Western Road,, BN1 2NW, Brighton, Verenigd Koninkrijk
- customercare@right-cars.com
- right-cars.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Onduidelijke extra bedragen?!
Pick-up was prima geregeld. Daarna papieren rompslomp langs kant van de weg maar oké. Wel heel raar dat de kosten van de extra bestuurder elke keer varieerden. Medewerker zei eerst 50 euro en toen wij aangaven dat het 5,00 per dag was en niet meer gingen betalen ging hij ineens akkoord met die 35,00. De drop-off was op zich ook prima maar ineens moesten we 10 euro contant aan de medewerker geven omdat de buitenkant van de auto niet gewassen was?!?!?! Dat hebben we geweigerd en wilden hoofdkantoor bellen maar ineens hoefde dat niet meer dus de medewerker probeerde het gewoon even om een extra centje te verdienen. Wees daar attent op. Afhandeling creditcard gelukkig wel goed gegaan.
Legale oplichters
Legale oplichters. Nadat je aankomt word je grof behandeld waardoor de gene die je ophaalt boos wegrijd zonder dat ze je meenemen en de reservering annuleren. Je belt de kantoor en vertelt wat er gebeurt en die geeft aan dat je met taxi naar kantoor kan komen en dan geef hij aan dat hij het oplost. Wanneer je aankomt bij kantoor geven ze je door dat de creditcard geen betaling kan blokkeren waardoor je reservering toch word geannuleerd en je geld word geïncasseerd en je krijgt geen cent terug omdat de creditcard niet werkt. Maar de creditcard werkt gewoon. Dit is een spelletje die ze spelen waardoor je toch een auto moet huren bij een ander bedrijf om te kunnen bewegen. Ze maken misbruik van mensen. Right Cars/Active Cars zijn de zelfde bedrijf en zijn oplichters
Alarm Alarm Alarm!!!!
Alarm Alarm Alarm!!!!
Dit zijn fraudeurs die hele goedkope prijzen aanbieden in Antalya. In werkelijkheid zijn ze uit op je borg!!!
Ik heb via Carjet, een auto gehuurd en opgehaald op 30 april in Antalya. Een chauffeur van Right Cars haalde ons op op het vliegveld. aangekomen bij hun kantoor op een paar kilometer van het vliegveld incasseren ze 60 euro voor de autohuur, en zouden ze een borg moeten blokkeren op je creditcard. Borg van 939 euro. Die zou we dan na 28 werkdagen moeten terugkrijgen als we de auto in goede staat weer inleveren. Een week later de auto in perfecte staat weer ingeleverd. Echter heb ik de borg niet meer terug gekregen. Blijkt niet geblokkeerd te zijn, maar gewoon geïncasseerd door Right Cars. Ondanks vele verzoeken via de bekende Wattsapp nummers geven ze niet thuis.
Op internet ben ik erachter gekomen dat dit voorheen Active rent a Car Antalya
( activerentcars.com)was, en hier stikt het ook van soortgelijke roofpraktijken van borgsommen. Zijn nu dus onder de vlag van Right Cars doorgegaan met roven.
Dit heb ik naderhand bij Carjet aangegeven en die krijgen van Right Cars te horen dat het is teruggestort. En een document zou dat moeten bewijzen. NIKS VAN WAAR. allemaal gefabriceerd, en Carjet doet vervolgens ook niets meer met de klacht. Ook al ben ik via Carjet in aanraking gekomen met deze dieven. Ondanks alle bewijzen.schandalig !!!!!
BYE BYE borg van 939 euro.
Ik zal ook nooit meer via Carjet huren, die dit soort rovers de kans geeft om te roven van hardwerkende gewone mensen.
WEES GEWAARSCHUWD MENSEN!!!!
1 ster is eigenlijk al teveel
1 ster is eigenlijk al teveel. Bij aankomst stonden er mensen in het hokje. Ik deed de deur open en er was duidelijk ruzie met twee klanten. Er was een dame beschikbaar maar ik moest het hok uit zodat ik niet zou meekrijgen waar het over ging. Eindelijk na 25 min mocht ik naar binnen. ik werd geholpen door een vrouw en zij begon gelijk over het feit dat ik te laat was. Mijn vlucht had vertraging dus ik kon hier niets aandoen. Ze zij nu moet je een duurdere auto nemen. Er kwam 35 bij. Daarna begon zij over de verzekering. Ik zei die heb ik niet nodig ik heb er 1. nee zei ze maar niet met ons. Ze begon echt vervelend te doen en met schadeprijzen te smijten. Toen ik uiteindelijk toegaf zei ik dat ik wel ging klagen. Toen zei de vrouw , dan stopt alles en krijg je helemaal geen auto meer mee....pls mensen. Zorg echt dat je niet bij dit bedrijf terecht komt. Mijn borg heb ik trouwens ook nog niet terug en weet niet hoe ik ze kan bereiken. Ik wil iedereen waarschuwen voor dit malafide bedrijf. Ik heb nog eens bovenop alles 220 euro betaald. Ik ga stappen ondernemen om dit terug te krijgen. ben echt opgelicht
Als een persoon met Turkse afkomst…
Als een persoon met Turkse afkomst schaam ik mij kapot dat dit bedrijf zo met mensen omgaat. Ik zelf ben al meer dan twee maanden op mijn geld aan het wachten ruim €900,- Meerdere malen bellen appen en mailen heeft geen zin. Het zijn vuile leugenaars. Daarnaast heb ik het geluk dat ik familie heb wonen in Antalya die verhaal gaan halen. Hopelijk krijg ik zo mijn geld terug. Maar de hoeveelheid toeristen die zij bedriegen is absoluut niet normaal.
BLIJF ABSOLUUT UIT DE BUURT VAN DIT BEDRIJF
Bericht voor het bedrijf en eigenaren: SIZI ALLAH'A HAVALE EDIYORUM HAKKIMI HELAL ETMIYORUM!!!
Verschrikkelijk bedrijf!
Bedrijf was eerst niet te vinden. Je wordt naar links gestuurd maar ze zitten rechts vanaf de aankomsthal. Eerst zijn ze erg vriendelijk totdat je niet akkoord gaat met een verzekering omdat je dit al hebt afgesloten. Ze beschuldigden ons van onredelijk en onvriendelijk gedrag terwijl zij dat juist waren. Auto meegekregen die onder de krassen zat. Let er goed op dat je overal foto's van maakt. Auto met halve tank brandstof meegekregen. Ze gaven aan dat het geen probleem is als je iets later de auto inlevert, maar dan moet je achteraf wel bijbetalen. Lever de auto ook schoon en gewassen in, dat bespaart je veel ellende bij het inleveren (als de auto niet schoon is moet je extra betalen). En lees de regels in het contract heel goed door! Je mag namelijk heel veel niet met de auto.
Waardeloos bedrijf geregeld door Car Jet. Wij zullen daar nooit meer ern auto huren.

Antwoord van Right Cars
We hebben een auto gehuurd en nog…
We hebben een auto gehuurd en nog steeds onze borg niet terug gekregen. We krijgen geen contact met ze. Onze volgende stappen zijn jurudisch als ze binnen 7 dagen niet gaan reageren! Wie ook jurudische stappen wilt ondernemen moet met mij contact opnemen!
Update: na heel wat stalken op facebook en instagram en hun hele telefoon te bellen zonder te stoppen.. wel echt 30 keer denk ik op een dag via 3 telefoons bedrag eindelijk terug gekregen.
Wij moesten ook even zoeken naar dit…Right Cars Heraklion Airport
Wij moesten ook even zoeken naar dit verhuurbedrijf.Helaas was de gereserveerde auto niet beschikbaar en kregen wij een vervangende auto mee.Een VW Golf gereserveerd,kregen een Kia Stonic mee voor 5 personen met bagage.Hier werden wel meerkosten voor berekend wij moesten 60 euro bijbetalen.Konden nog een borg van 1200 euro afkopen als all inn verzekering.Wel een nette jonge auto meegekregen,maar voor 5 personen door de bergen wel wat weinig vermogen.Ik zou hier zeker goed kijken en foto s maken bij de auto,ze lijken echt op zoek te gaan naar schade aan de wagen,vooral aan de onderkant.Verder best wel redelijk vriendelijk personeel.
Ik heb op 27-07-2024 online een auto…
Ik heb op 27-07-2024 online een auto gehuurd via edreams voor 8 dagen van 28-07-2024 t/m 05-09-2024 bij right cars in antalya vlakbij het vliegveld, toen ik de auto ging ophalen op 28-08-2024 moest ik een borg betalen die binnen 4 weken terug op mijn rekening gestort zou worden we zijn nu 3 maanden verder en ik heb nog steeds geen borg ontvangen, wat een waardeloze autoverhuurbedrijf ik raad het niemand aan.
Bij aankomst in Heraklion hadden wij…
Bij aankomst in Heraklion hadden wij via Carjet een auto gehuurd die we bij Right Cars op moeten halen. Er stond een nieuwe Suzuki Ignis voor ons klaar zonder schades. Wij hadden via Carjet alles verzekerd, maar ze proberen toch een andere verzekering te verkopen, zoals bijna elke verhuurmaatschappij dit doet. Wij hadden gekozen voor € 800 borg en hebben een keurige auto mee gehad. De afhandeling ging heel soepel, dus wij hadden een goede ervaring met Right Cars.
Slecht autoverhuur bedrijf
40 euro moeten betalen omdat we 10 minuten te laat waren. We konden het niet vinden! Ze probeerden ons nog een verzekering te verkopen die we al hadden. Maar dan zou de 800 euro borg vervallen. Heel raar verhaal. Niet gedaan. We kregen een oude auto mee. Geen vriendelijk personeel.
Waardeloos bedrijf geregeld door Car Jet
Tot nu toe slechtste bedrijf ooit…
Tot nu toe slechtste bedrijf ooit…
Vakantie was nog maar pas begonnen en krijgen we al problemen met de autoverhuur.
Wij hadden een automatische auto genomen online maar toen we aankwamen hier kregen we een manuele zonder bluetooth terwijl we ook met hadden genomen.
Dan moesten we opeens meer dan 300€ bij betalen om deze auto mee te krijgen zogezegd voor verzekering terwijl onze normale auto nog geen 100€ koste…
Einde van de vakantie komen we paar kilometers tekort (diesel) moeten we ook opeens 50€ bij leggen voor naft en nog eens schoonmaakkosten.
VERSCHRIKKELIJK!!!!
vooral niet aan te raden deze zaak.
Ik heb nog nooit zo'n slechte service…
Ik heb nog nooit zo'n slechte service gehad als bij deze autoverhuurder, we kregen normaal een automatische auto maar bij aankomst kregen we een andere manuele auto, dit was niet de afspraak. Dan moesten we nog eens waarborg betalen en een verzekering van 25€/dag terwijl we deze 100x online hebben willen doen voor de zogezegde prijs van 59,95€ maar dit was nooit gegeven en niet kunnen betalen online, email gestuurd voor dit maar na 2 weken nog geen reactie gekregen.... en bij het uitchecken vroegen ze 50euro voor schoonmaakkosten????? Hebben 30euro gegeven en dit was inorde... belachelijk en NOOOOOIT MEEEEER. ALS JE DEZE MAAATSCHAPIJ KUNT MIJDEN ZEKER EN VAST DOEN EEN EN AL BEDROG.
Zeer goede service
Zeer goede service. Alles perfect verlopen.
Auto gehuurd in Albanië
Auto gehuurd in Albanië: Ik heb bij Right Cars een auto gehuurd voor acht dagen. Het personeel ontving ons heel vriendelijk en alles was snel geregeld. De auto was netjes gewassen en stond klaar bij de parkeerplaats op het vliegveld. We konden de auto later terugbrengen dan gepland, dus ook daarin waren ze erg flexibel.
De afhandeling verliep soepel, dus zeker aan te raden als je een auto wilt huren in Albanië.
Nooit meer
Al meerdere jaren huren we autos op luchthavens voor onze vakanties, helaas ging dit mis op Kreta Heraklion bij Right cars.
In verband met vertraging en tijdsverschil waren we niet op de afgesproken tijd bij het verhuurbedrijf.
Hierbij werd gelijk aangegeven dat dit als een no-show beoordeeld werd???
Geen klantvriendelijkheid- geen service. Er was geen auto beschikbaar!!! voor 250.00 euro extra was dit wel het geval??? Dit geweigerd en aangegeven dat de auto al in januari betaald was!! Na 1.5 uur wachten en ondertussen al 3 mensen boos weg zien gaan door onvriendelijke medewerkers die onduidelijke regels moeten volgen kwam er eindelijk een auto.
Wat een verschrikkelijke start van een hele goede vakantie! Maar niet door Right cars!!
Kan ik ook min sterren geven
Kan ik ook min sterren geven? Echt alles zou slecht geregeld. Zowel bij aankomst als bij vertrek. De belofte om meteen de borg van de creditcard op te heffen is nu, na een aantal weken nog steeds niet gebeurd. Slecht, slecht, slecht!!!!!!!!!
kregen een zeer oude auto
wij huurde een nieuwe renault captur maar kregen een auto van 16 jaar oud en 200.000km in de plaats. Met als excuses dat ze overboekt waren en zelf auto moesten gaan bij huren bij andere maatschappijen. Mochten ze dan een korting op de prijs gegeven hebben zou ik het nog ok gevonden hebben maar kregen we niet. De auto die we kregen had versleten banden en slechte schokdempers de wagen ging ook een paar keer in noodloop problemen met de versnellingsbak. Het personeel was wel vriendelijk dat mag ook gezegd worden
Corrupt. Zij zijn slechts tussenpersonen
Zij zijn slechts tussenpersonen. Ze wetken met louter autoverhuurders. We hebben 300 euro moeten betalen voor zogenaamde car help.. in eigen zak gestoken, geen bon! Echt corrupt. RIGHT CARS doet niks voor je als je bedrogen bent.