Lees wat reviewers zeggen
Skulle bruge en vogn natten til søndag efter en vellykket fest i byen, fik hurtig fat i centralen, fik i ventetiden (ca 25 minutter) to sms'er om status og turen hjem var behagelig med en meget venli... Toon meer
Dårligere service skal man lede længe efter. Jeg mangler ord! Efter at have ventet forgæves på en taxi i to timer og gentagende gange at have kontaktet centralen for at få besked, må vi vist konstater... Toon meer
Det største amatør firma nogensinde, 5 forskellige prøvede at ringe og bestille taxa. vi prøvede endda til forskellige adresser i nærheden, bare for at se om det ville hjælpe, men ingen taxa overhov... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Der er en taxa i Ringsted og de lover…
Der er en taxa i Ringsted og de lover at komme men kommer aldrig 😆så rigtig møj firma
Ventede 75 minutter inden jeg…
Ventede 75 minutter inden jeg afbestilte vognen, midt på en almindelig søndag. Vognen (ental) var lige i Slagelse, fik jeg at vide da jeg ringede første gang og rykkede efter 20 minutter, men ingen besked og ingen estimater. Så tag til Næstved eller en anden nærliggende by, hvor man kan få en taxa, og spar dermed tid. Det er en farce.
Ringe har aldrig oplevet at en vil…
Ringe har aldrig oplevet at en vil sige at de ikke ved om der går to timer eller mere før man får en taxa uprofessionelt latterligt
Dårligt til grin
Wauu, magen til ringe service!!!!
Wauu, en ringe service.
Bestiller en taxa og modtager kort efter, at den vil være på adressen 12 min senere.
Der kommer ingen taxa og jeg ringer igen. Der får jeg at vide, at vognen er på vej.
Nu, mere end en time senere, er der fortsat ingen taxa til mig🤬
Dårligt firma jeg bestiller en taxa til…
Dårligt firma jeg bestiller en taxa til om 20 minutter jeg får at vide ja den er der så dukker jeg op og ringer og så bliver jeg mødt af en 15 årig flabet kundeservice receptionist der fortæller mig at jeg ikke forståe det danske taxa game dårligt firma, alle kørerne jeg plejer at køre med er ellers meget flinke og høflige men kundeservicen den skal fanme til at få sig et skub!
Vil ikke råde jer og bestille en taxa…
Vil ikke råde jer og bestille en taxa hvis i har travlt, selvom det er verden mindste by tager det evigheder. Kan ikke passe at det kan tage over 31 minutter og få en taxa ud til en adresse som kun er 5 min. Væk fra stationen og byen, især fordi det er en tirsdag??? Vil kunne forstå hvis det var en fredag og der måske var travlt….
Og den gamle ond person i telefonen er slet ikke rar og snakke med. Hun lyder som en heks og er bare direkte ud behagelig.
Kort ventetid, sikker kørsel
Kort ventetid, søde medarbejdere, og jeg kom godt og sikkert frem.
+40 min vente på taxavogn og blev stadig ikke hentet
Bestilt Taxa 3:39.
Er ikke hentet endnu 4:19.
Første Taxa havde åbenbart taget en forkert med.
Det er der selvfølgelig stadig penge i for nogen.
Nummer 2 Taxa ville ikke samle en op selvom man var begyndt at gå i retning hjem.
Man var åbenbart til besvær.
Damen man talte med bagefter kunne ikke tåle feedback og lagde på.
Ingen forståelse fra “kundens” side.
de snakkede terrorist sprog i telefonen…
de snakkede terrorist sprog i telefonen jeg kunne ikke forstå og de sagde jeg skulle give pek billed for betaling
vi blev lagt på lige i røret og de mega…
vi blev lagt på lige i røret og de mega uhøflige. ville ikke anbefale til nogen
Dukkede aldrig op
Vi havde dagen før vores rejse bestilt en taxa, da det var vigtigt at nå tog/fly til tiden. Den dukkede aldrig op, og vi hørte ikke noget fra dem.
Jeg vidste godt at de var upålidelige, men jeg håbede at de kunne imødekomme en bestilling foretaget et døgn tidligere. Desværre ikke.
Jeg bestiller en taxa klokken 23 til…
Jeg bestiller en taxa klokken 23 til klokken 1. Da jeg så ringer 01.15, er det med beskeden om, at de ikke kan dølge med, og at der er meget travlt.
Hvad er så meningen med at bestille i god tid, hvis man ikke kan håndtere det?
Det er til grin!
Elendigt
Elendigt. Bestiller 23:55 en taxa til Ringsted st 0030 og den kommer ikke. Ringer til nummeret igen og “de har ikke lige fået registeret det rigtigt”.
Værste juleaften.
Ikke en stjerne værd
En meget ødelæggende oplevelse juleaften.
Min psykisk hæmmet bror skal til længe ventet juleaften hos mig og min familie.
Han bestiller som så ofte før en taxa i god tid både til ud og hjem kørsel, fordi DSB disse dage kan være udfordrende og hans psyke har svært ved dette.
Ringsted taxa er allerede her bekendt med begge adresser. Afhentes 8 km fra Ringsted på hans institution kl 13,køres til Vordingborg og tilbage igen kl 22.
Turen kl 13 går uden de store udfordringer og der betales ca 1600.- Kl 22 skal min bror hjem igen. Han har brug for klare og faste ting i sit liv og da kl er 22.15 og taxaen ikke er kommet bliver han urolig. Vi kontakter Ringsted taxa kommer her i kontakt med en arrogant kvinde. Hun informere os om at de da har kontaktet min bror pr telefon for at få bekræftet retur kørsel!!
Da de ikke får kontakt ( han er ikke hjemme men til juleaften og har ikke mobiltelefon) afmelder de turen!!!???og dette ved vi jo ikke. Min bror står stadig troligt og venter på taxaen udenfor huset på dette tidspunkt.
Efter længere dialog med arrogant kvinde og flere mærkværdige undskylninger som “ det er udenfor vores distrikt” hmm det var det ikke da de kørte ham herned. Vi har ingen ledige biler!!! Gad vide hvor den vi havde bestilt er henne på det tidspunkt?!
Min bror har meget brug for at komme hjem. Medicin, struktur, seng, vaner osv. Min mand tilbyder at køre ham, vel vidende at vi er midt i juleaften.
Det værste den aften var alle de syge undskyldninger fra Ringsted Taxa. Ikke en undskyldning, ikke en anderkendelse på de har lavet en fejl.
Det er sidste gang vi benytter det firma og jeg vil gøre alt for at videre give dette til andre både offentlige og private firmaer så de ved at service og aftaler ikke holder her.
Ulovligt ekstra gebyr på 300kr
Ringer lørdag morgen 23dec kl07.30 for at bestille en vogn
så jeg kan komme på arbejde, bliver kort efter ringet op og for at vide at det koster 300kr ekstra fordi jeg bor 6-7 km uden for Ringsted...det gebyr må de på igen måde opkræve!!!
Dårlig kommunikation
Den ene stjerne er ikke møntet på chaufførerne, men derimod kommunikationen på telefonen.
Ringer 1,5 måned før for at booke transport til 18 personer. Dette kan ikke bookes på forhånd, da afstanden er for kort. Opfordres til at ringe 3 dage før.
Ringer tre dage før. Får af vide det ikke er muligt, men at jeg skal ringe på dagen.
Ringer 6 timer før. Det er ikke muligt at forhåndsbooke, men skal ringe tættere på.
Ringer 20 min før. Får af vide der ikke er nogle store taxaer på vejen. Booker derfor 5 små. Der kommer en - alt ok. Nr. to kommer og vil ikke tage folk med. Nr. 1 kommer tilbage og tager et hold med. Resten fragter vi selv.
Senere på aftenen ringer jeg 20 min før vi gerne vil hentes. Ingen store taxaer på gaden. Booker i stedet 5 små. Der kommer en efter 25 min. Derefter går der en time. Ringer og rykker. Der kommer én igen.
Derefter kontaktes Slagelse Taxa, som hurtigt kommer med 4 biler.
Og at man i en travl julefrokost weekend ikke har en eneste stor vogn på gaden undre mig.
Værste oplevelse til dato
Værste oplevelse til dato. Har ventet over en time på taxa og i dette tidsrum ringet til dem 3 gange for at rykke efter taxa. Fik at vide at man var nummer 1. og herefter (30 min) fået at vide at chaufføren der havde taget turen, var på vej ud af byen. Her 2,5 time efter har jeg intet hørt fra dem.
Fuldstændig inkompetent, udueligt firma skal man længe lede efter, men når der er monopol på området kan man ikke rigtig gøre andet, end at sikre sig transport der IKKE indbefatter Ringsted Taxa
Her ved man ikke hvad faglig stolthed…
Her ved man ikke hvad faglig stolthed er og mennesker der skal nå tog hjem og en syg kone der er nyopereret i ryggen.HOLD JER VÆK FRA DETTE SELSKAB!
Bestilte en taxa 12.00 og 3 min efter…
Bestilte en taxa 12.00 og 3 min efter skriver de den er på vej. Der gik en time og 30 min før den kom. Jeg ringede til den flere gange og hørte om den var på vej og de svarede bare ja om 5 min tid..
spild af tid
Ringsted taxa er ultimativt det…
Ringsted taxa er ultimativt det ringeste/dårligste service jeg aldrig har fået!!
Lees meer over geverifieerde reviews.