Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet lygte på reklamation, og kæden blev endda strammet, selvom dette ikke indgik i lygte skift. Hvor er det dejligt at møde faglighed. Fik endda et smil med på vejen. Indleverede efterfølgende... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Afleverer en ladcykel i Ritter Cykler Lyngby Storcenter 12. november 2018 kl 14.15. Den SKAL afhentes samme dag senest kl 18.30, da de ikke har plads til at have den stående, efter reparationen, hvi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende cykelbutik Jeg fik præcis den cykel, jeg har drømt om hos Ritter Cykler i Lyngby :-) hvor jeg oplevede personalet som yderst kompetente, lyttende, dygtige og imødekommende. Jeg sku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,3

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget tilfreds med købsoplevelsen

Jeg købte en ny Cube Attain C:62 Race hos Ritter Cykler. Ritter Cykler var den eneste cykelbutik, der havde Cube Attain C:62 Race i størrelse 50 eller 47 cm. Jeg er meget tilfreds med købsoplevelsen. Ritter Cykler har et meget bredt udvalg af cykler og cykeltilbehør til rimelige priser. Jeg kan varmt anbefale dem.

3 juli 2026

Top service

Jeg har købt to cykler hos Ritter indtil videre ;) Betjeningen og vejledningen er super, og det samme er deres service hvis der er noget i vejen med cyklen. De klargør og leverer nye cykler hurtigt. En defekt på håndbremsen på min søns cykel blev udbedret uden beregning, selv om der var tvivl om det var en skade han selv havde lavet.

30 mei 2025

Super god oplevelse

Har i årenes løb købt flere og dyre cykler denne gang faldt valget på en dyr carbon racer fik en super vejledning og service af Christian.
God sommer til jer fra Claus

8 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ABSURDE PRISER

ABSURDE PRISER – VÆLG EN ANDEN CYKELSMED!

Jeg betalte 400 kr. for at få skiftet 3 eger, hvor materialerne kun kostede 24 kr.. Resten var et arbejdsgebyr på hele 350 kr. – for en opgave jeg ovenikøbet gjorde lettere for dem ved at komme med hjulet skilt ad og uden slange. Det burde have været hurtigt og ligetil.

Ritter Cykler er ikke stedet, hvis du ønsker en fair pris for en rimelig service.

16 juni 2025

Købt en Cube gravelbike

Købt en Cube gravelbike. De havde den egentlig ikke men fik bestilt lige den jeg gerne ville have og med rabat. Utroligt behagelige at have med at gøre. Christian sørgede for at alt var som det skulle være. Kan anbefaled

10 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SUPER cykelbutik - den bedste !

Jeg fik lavet min racer cykel - TOP service og reperationen tog under 24 timer. Nu kører den PERFEKT ! - KLART til aller bedste cykelbutik i stor københavn og nord sjælland.

2 februari 2023

Alle burde handle her

I denne butik har man en holdning til de varer, som man sælger, men man lytter til kundens ønsker, og man rådgiver med afsæt heri.
Det lyder måske naturligt for alle butikker, men prøv det i denne, og du vil forhåbentlig give mig ret.
Top service.
Fem stjerner er i underkanten.

10 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ikke nogen stor kunde men hver…

Jeg er ikke nogen stor kunde men hver gang jeg besøger Ritter Cykler bliver jeg altid mødt venligt, imødekommende og professionelt. Der findes ikke dumme spørgsmål og der er altid god tid - Så super service - man går der fra med en god følelse.
Joachim

4 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service. Kan varmt anbefales.

Bedste service, bedste stemning, bedste opfølgning og bedste cykel og vejledning. Kan varmt anbefales. Hvis en cykel ikke er hjemme,så tjekker de straks ud, hvornår det hurtigst muligt kan lade sig gøre at skaffe den. Super hurtig tilbagemelding også
TAK

1 januari 2021

Lækker Gravel cykel til teenageren

Lækker Gravel cykel til teenageren
I marts måned fyldte sønnen 13, og er vokset fra den gamle cykel, så der skulle købes en ny - men timingen var elendig, for det var stort set umuligt at opdrive cykler på det tidspunkt (internationale problemer med leverancen). I butikken var der heldigvis en cykel der stadig stod med tilbudsskilt, så vi fik en lækker Giant Gravel bike til 2000,- af prisen - efter lidt rådgivning og hjælp til at overtale den unge kunde, som havde set sig varm på en anden lidt for lille cykel... Her, næsten et år senere må jeg bare understrege at det var et godt køb og en rigtigt god service i salgssituationen.

26 december 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyrt

Dyrt - mere en guldsmed en en cykelsmed sammenlignet med andre tilsvarede

18 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice koster dyrt

Havde problemer med en lås til min søns cyklen, der var købt samme sted sammen med cyklen naturligvis.
Da jeg værdsatte personlig rådgivning frem for nethandlen ved køb af cykel mente jeg at jeg var gået rigtigt i byen selvom prisen er langt højere på ens produkter.
Den unge ekspedient spurgte en mekaniker på værkstedet til råds, men som lettere arrogant og belærende oplyste at låsen jo selvfølgelig blev løs, når cyklen kørte. Det var så ikke det der var problemet, og de konstaterede at de ikke kunne lave den.
Jeg bad derfor om at de skiftede låsen til en magen til. Det ville de ikke men jeg kunne naturligvis købe en ny lås magen til. Det er så uprofessionelt, at man vil risikere et omdømme for småpenge, men der var andre i butikken som også var der vedr. reklamationer der var til en langt højere værdi.
Mit råd er derfor at finde et andet sted at handle. Deres service er ikke bedre en netbutikkerne og til et langt højere pris.

29 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb af elcykel hos Ritter…

Har netop købte en elcykel hos Ritter Cykler - Lyngby Storcenter.
✔️ Råd, vejledning og betjening
✔️ Køb, levering, afhentning
. . alt i alt: En rigtig professionel oplevelse. Jeg er en super glad kunde

9 juli 2020

Høj faglighed, god service

Indleverede efterfølgende MTB med defekt bremse. Blev skiftet og til rimelig pris. Kan kun på det varmeste anbefale Ritter, her vil jeg gerne handle.

3 maart 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

godt service kun dyrt

Super venlig og super hurtig.
Cyklen har vøret der fra kl 11 til 16 - skiftede klinge, tandhjul, krankboks plus pedaler og kæden.
Alt i orden - kun meget dyrt: betalte alene 1200 DKK i arbejdsløn.

25 februari 2019

Is dit jouw bedrijf?