Har for nylig modtaget min Vesper Bumbag - smuk taske i lækkert materiale - hurtig levering. Lækker taske med god plads uden at være for stor. Handler igen - kan varmt anbefale

Efter i flere år at have ønsket mig en Vesper bag fik jeg den endelig i december i fødselsdagsgave af mand og søn 😍 Dog havde de købt i cognac, men jeg ville helst have den i sort. Den var bestilt... Toon meer

My dearest bag is my black Vesper bag from Rodtnes. It looks great in all occasions - from a hike outside to a restaurant visit. I love the thoroughly designed metal trimmings and the fact that the na... Toon meer

Flot designet taske. Lækkert skind. Flot farve. I må gerne fremadrettet gøre det muligt at få remmen/stroppen lidt længere, så tasken kan hænge lidt lavere🙏❤️

1. Tassenwinkel
  2. Ontwerpbedrijf
  3. Handtassenwinkel
  4. Lederwarenwinkel

RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Fantastisk kvalitet

Jeg har haft mine Rodtnes tasker i omkring 5 år og de ser stadig virkelig pæne ud. Kvaliteten er i top og det er designet også. Derudover er taskerne praktiske og der er tænkt over brugervenligheden i designet.

14 april 2024

Min vesper bum bag i grå fik jeg i gave…

Min vesper bum bag i grå fik jeg i gave og har brugt den dagligt de sidste 3 år - stadigvæk flot i skinnet selvom den bliver udsat for lidt af hvert. Eneste minus er at guld hardwaret er begyndt at falme en lille smule. Men Elsker den taske ønsker mig den nu også i brun ) Har desuden en Loretta taske som jeg har haft i 5 år nu bruger den når computer eller andet børnegrej skal med fedt med mange rum. God god kvalitet for pengene

5 februari 2024

Jeg har flere produkter fra Rodtnes

Jeg har flere produkter fra Rodtnes, og er utrolig glad for hver og een. Jeg bruger flittigt min jewelry case når jeg rejser. Til dagligt bruger jeg min sage pung, som gør det nemt at skifte taske, da den indeholder alle de nødvendige småting, der hører til i en dame taske. Til daglig bruger jeg min Robin tote, som nemt kan rumme min laptop og andre nødvendige ting. Og nu har jeg snart fødselsdag og ønsker mig en Willow bag. Har kun positivt at sige om produkterne og fra min mand hører jeg at der er god service også.

13 april 2024

Virkelig god kvalitet!

Har flere produkter fra Rodtnes. Alle i ualmindelig god kvalitet. Årene går og man kan ikke se det på taskerne. Her får man virkelig kvalitet for pengene.

12 april 2024

Jeg elsker min taske

Jeg elsker min taske, bruger den dagligt. Den bliver kun flottere og flottere dag for dag. Høj kvalitet.

12 april 2024

Glad kunde

Jeg har købt en Vesper hos Rodtnes. Den er super smuk, og jeg er meget imponeret af kvaliteten. Den blev leveret efter 2 dage og jeg er på alle måder yderst tilfreds.

3 april 2024