Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk veltillavet og smagfuld oplevelse i går aftes på Rørvig kro. Hummersuppen helt perfekt, brødet superlækkert, fisken perfekt tilberedt, lækker-sauce. Desserten som altid kreativ og lækk... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Havde bestilt bord til fejring af vores bryllupsdag. Fik anvist et bord i det bageste lokale. Efter forretten så vi ingen betjening i næsten en time, men til gengæld tallerkner der skulle ryddes af.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk spisested og god betjening: Pasta med dansk sorthummer, torsk til hovedret sluttet af med æblekompot på mørdej med marengs og æblesorbet. Dejlige snaks til velkomstdrinken. Knastør Rieslin... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi glædede os til at komme på Rørvig Kro til årets mad-oplevelse, hvor vi bestilte en 6-retters menu. Maden var OK god. Men serveringen var elendig med total forvirring omkring hvornår, maden... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,5

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Udsigten var det bedste....

Det er jo flot med omtalen i New York Times, men den er nok skrevet af en der ikke har besøgt Rødvig Kro.
Vi har været på et ophold med overnatning og morgenmad med gammel, sur rullepølse. Postevand i karaffel til 70 kr. for to personer. Jo tak vi har været der een gang.

18 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har idag besøgt Rørvig Kro.

Har idag besøgt Rørvig Kro.
Fik deres juletallerken.
Desværre var maden på Rørvig Kro både for lidt og for dyr, måtte bestille en ekstra tallerken.
Et stk. indervingeben af and og en 1/2 skive ribbensteg med meget lidt rødkål. Begge dele smagte opvarmede. Samtidig var det den dyreste øl og det mindste glas vin.
Vi havde glædet os, havde en hyggelig eftermiddag i Rørvig, men følte os tørret.

15 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid super godt på Rørvig kro.

Servicen og betjeningen er altid helt i top når man tager ud og spiser på Rørvig Kro. Store smil og skønne samtaler får du altid, og maden er jo som sædvanligt helt i top. Så lækkert. Vi kommer snart igen. Tusind tak 🙏

30 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mage til elendig service skal man lede…

Mage til elendig service skal man lede længe efter. Hønsesalaten smagte fordærvet, og da vi sagde det til tjeneren, viste det sig, at kokken havde proppet skyr i den ved en fejl. Da vi fik en ny, var der ingen undskyldning, men da vi spurgte, om de ville kompensere med kaffe og kage var svaret ja. Vi var derfor noget overraskede, da vi fik regningen og skulle betale for det de havde sagt var på huset. Desto mere overraskede blev vi over meldingen om, “at de ikke kunne drømme om at give os det gratis”. Cheftjeneren betvivlede sågar sin kollega og påstod, at det var noget vi havde fundet på. Det endte med, at den ene af os - vi var to - fik kaffe og kage på huset og den anden betalte. Det var i og for sig en fin kompensation, hvis de bare havde sagt det til at starte med. Men at beskylde kunderne for af lyve og trække en kun rimelig kompensation for en så eklatant fejl tilbage er ikke, hvad man forventer fra er sådan sted. Priserne taget i betragtning. Og slet ikke overfor stamkunder der er kommet der i årevis. Da det ellers er et sted, vi ynder at komme, håber jeg ikke, at det er standarden fremadrettet og vil sætte pris på en undskyldning.

27 juli 2023

Fantastisk igen, igen

Sommerfrokost med gode venner. Rørvig Kro leverede igen fantastisk mad og solid og smilende betjening. Alt fra vores cocktails inden maden til desserten holdt et højt niveau. Tak for gode rammer og den særlige stemning, som Rørvig Kro leverer hver gang

24 juli 2023

Dårlig oplevelse på Rørvig Kro

Vi glædede os til at komme på Rørvig Kro til årets
mad-oplevelse, hvor vi bestilte en 6-retters menu.
Maden var OK god.
Men serveringen var elendig med total forvirring omkring hvornår, maden skulle serveres.
Vi skulle efter hovedretten vente ca. halvanden time på en simpel osteret + efterfølgende dessert.
Den kvindelige hovedansvarlige tjener virkede ligeglad og arrogant.
Vi kommer der ikke mere.
Jan

22 juli 2023

Tarvelig oplevelse

Vi har haft andre gode oplevelser på Rørvig kro. Men i dag var det desværre en øv oplevelse.
Avokado mad kom ind med en rådden avokado. Vi fik en ny. Men den havde så et stykke plastisk/ståltråd klips i, med skarpe kanter. Hvis jeg havde slugt den, var det ikke gået godt. Så den røg også ud til køkkenet igen. Vi sad så 20 min uden nogen information om hvad der nu skulle ske. Derefter spurgte vi en tjener om hvad der foregik. Og han sagde venligt at hans chef ville tale med os og give en undskyldning. Vi ventede igen. Og spurgte efter rum tid om chefen ville tale med os. Vi fik så at vide, at det havde chefen ikke tid til alligevel.
Vi skulle så ikke betale for avokadomaden. Hurraaaa for det.
Øv, tarvelig og dum oplevelse.

19 juli 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt for dyrt i forhold til hvad man…

Alt for dyrt i forhold til hvad man får. Da vi var færdige med at spise, tog tjeneren vores glas selvom vi ikke havde drukket vores vin færdig i flasken og sagde at hun ville komme med regningen. Den har jeg aldrig hørt før! Når man spiser for 3100kr 3 personer så beder jeg selv om regningen og der er ingen der skal tage min vin....virkede meget som om de bare ville af med os....så vi betalte og gik. Ikke godt så der kommer vi aldrig mere.

2 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har holdt vores datters konfirmation…

Vi har holdt vores datters konfirmation her. og om er par år skal vores søn helt sikker også holde sin konfirmation her,
Alt var perfekt, alle gæster syntes det var så lækker, mad og alt var en stor oplevelse, kan helt sikker anbefales.
Tusinde tak Rørvig kro ☺️
Heidi

8 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn behandling, mad og personale

Rørvig kro har nordeuropas sødeste service og fantastisk mad. Jeg kan kun varmt anbefale at besøge kroen til frokost, eftermiddagskaffe og aftensmad eller at arrangere dit næste arrangement i kroens festlokaler eller med mad ud af huset.
Vi har fået den bedste behandling ifb. med planlægningen af vores bryllup. Kroen har virkelig strukket sig langt for, at det skulle blive alt det, vi drømmer om.

9 april 2023

Vi var 3 voksne.

Vi var 3 voksne.
Der var rigtig meget larm fra køkkenet og vi kunne dårligt tale sammen.
Maden var god, fik oksesteg. Det smagte rigtig godt, men jeg fik endeskiven fra stegen...den var ikke til at spise. Vi fik en lille bitte skål kartoffelmos til 3 voksne mennesker og der var dårligt nok til en enkelt person. Først da vi var færdige, fortalte tjeneren os at vi godt kunne have fået mere mad.... DET ville have været rart at få at vide da maden blev serveret.
Til dessert fik vi petit four, som intet havde med petit four at gøre. Den ene var en marengs - det var elendigt.
Tjeneren talte som en stewardesse og høvlede bare "teksten" af så man blev helt forpustet. Det virkede uengageret og mekanisk.
Til den pris var det på ingen måde pengene værd og vi kommer der ikke igen. Kan ikke anbefale stedet til nogen, tværtimod.

9 oktober 2022

Vi var i aftes,4 personer

Vi var i aftes,4 personer, som fik den vidunderligste blomkålssuppe og stegt pighvar, begge dele smagte fantastisk og betjeningen havde vi aldeles heller ikke noget at klage over. Stor ros til Igor. Tak.

28 augustus 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Desværre ikke den oplevelse vi har…

Desværre ikke den oplevelse vi har været vant til på stedet. Betjeningen plejer at være i top ligesom maden, men denne gang er det desværre kun maden der kan roses. Vi er væk fra bordet og oplyser vi lige er udenfor et øjeblik. En tjener kommer ud og siger til os at hun vil gøre os opmærksom på at vores mad er serveret og står på bordet. Vi går straks ind men får ingen præsentation af maden. Efterfølgende bestiller vi ost og kaffe men får ingen brød til osten og kaffen kommer først da vi er færdige med at spise. Stedet skal passe på ikke at falde yderligere i standard da pris og standard desværre ikke hænger sammen mere.

20 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har besøgt Rørvig kro.

Vi har besøgt Rørvig kro.
Det startede godt med en ganske fin service. Vi fik vores drikke varer og vores forret. Efter halvanden time havde vi stadig ikke fået vores hovedret. Vi aflyste de efterfølgende retter.
Til de priser er det ganske enkelt alt for sløjt. Vi fik hverken en undskyldning eller andet.
Kommer aldrig igen

14 augustus 2022