Fantastisk veltillavet og smagfuld oplevelse i går aftes på Rørvig kro. Hummersuppen helt perfekt, brødet superlækkert, fisken perfekt tilberedt, lækker-sauce. Desserten som altid kreativ og lækk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde bestilt bord til fejring af vores bryllupsdag. Fik anvist et bord i det bageste lokale. Efter forretten så vi ingen betjening i næsten en time, men til gengæld tallerkner der skulle ryddes af.... Toon meer
Fantastisk spisested og god betjening: Pasta med dansk sorthummer, torsk til hovedret sluttet af med æblekompot på mørdej med marengs og æblesorbet. Dejlige snaks til velkomstdrinken. Knastør Rieslin... Toon meer
Vi glædede os til at komme på Rørvig Kro til årets mad-oplevelse, hvor vi bestilte en 6-retters menu. Maden var OK god. Men serveringen var elendig med total forvirring omkring hvornår, maden... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dårlig service - dejlig mad
De tre stjerner er udelukkende for maden. Den var super lækker og veltilberedt.
Da vi ankom fik vi anvist vores bord og fik menukort udleveret. Vi havde fundet ud af hvad hvad vi skulle have at spise, men ikke hvad vi skulle have at drikke, da tjeneren kom og ville tage vores bestilling. Hun sagde hun ville komme tilbage om fem minutter.....det var godt nok 5 lange minutter der blev til 20-25 min. Vi kommenterede det for tjeneren og så var sur-mukke-stilen lagt fra tjenerens side. Ingen undskyldning. Vi prøvede, at bløde lidt op på den dårlige steming, da hun kom med vinen, men det lykkedes ikke.
Maden var super lækker og fin service fra en anden tjener, da min mand fik byttet sin forret, da han ikke kan tåle dild og vi ikke havde fået sagt det.
Dog skal siges, at de andre tjenere, der kom med maden var søde og smilende og fortalte udførligt hvad vi skulle have at spise.
Da vi var færdige med at spise, sad vi længe og ventede på at få fat i en tjener. Da det lykkedes at få fat i den sure tjener fik vi dog hurtigt regningen og en dankort terminal på beløbet. Da min mand lige hurtigt ville skimme regningen igennem, vendte hun sig om til nabobordet og vendte ikke reur igen. Vi begyndte, at rejse os og tænkte nu kommer hun, men nej, så det blev uden farvel og drikkepenge.
Trist en enkelt tjener skal ødelægge en aften.
Vi kommer nok ikke igen.
Jeg ville kun give 1 stjerne kun for…
Jeg ville kun give 1 stjerne kun for maden Betjeningen var så elendig at man skulle bede om hvad eneste ting
....
Dårlig oplevelse. Vi var fire personer hvoraf tre fik burgere og en fik 2 stk smørrebrød. Først kom burgere og et stk smørrebrød. Da vi næsten var færdige med burgerne kom de tilkøbte pomfritter. Det sidste stykke smørrebrød kom, efter vi havde spurgt efter det to gange, da alle andre var færdige med at spise. Smørrebrødet med æg og rejer var bestemt ikke pengene værd.
Må simplehent erkende at deres køkken…
Må simplehent erkende at deres køkken overrasker igen, deres sommermenu + lidt ekstra sad lige i skabet, men små mange noter og smagsoplevelse …..
Vi ses snart igen
Selskab på 5 personer
Den mishandlede rødspætte
Jeg fik en rødspætte, som på det nærmeste var uspiselig, tør, med en underlig smag, samtidig havde man ikke fjernet indvoldene. Havde egentlig forventet nye kartofler, men fik nogle totalt udkogte fra sidste år, med en bismag af råd. Dyrt - men dårligt....
Meget skuffet efter at have fået kroen…
Meget skuffet efter at have fået kroen anbefalet.
Inden vi bestemte os for smørrebrød spurgte vi om fiskefilet var pandestegt, hvilket man kunne forvente til prisen. Det fik vi bekræftet men da den kom kunne man se at den absolut ikke var pandestegt . Det nævnte vi og fik bare at vide at det plejede den vist at være!
Iøvrigt var den noget så tør.
Avokado maden var ok med tilbehør, men første gang jeg har set et pocheret æg uden blomme!
Dyrt nok, vi betalte, fik ingen forklaring , vi kommer ikke igen.
Har lige haft et selskab på 10 personer…
Har lige haft et selskab på 10 personer der.... Havde forventnings afstemt i forvejen. Det var en super aften, med fantastisk mad og betjening, og ingen tvivl om, at de gjorde alt hvad de kunne, for at leve op til, at vi skulle have en god aften. Er super tilfreds og kan varmt anbefale Rørvig Kro.
Dårlig og uflexibel service
Rørvig Kro
Rørvig Kro, yes!
Vi har booket et bord og bliver straks venligt og imødekommende budt velkommen. Vi træder ind i de lyse og lækre stuer med meget smukt dækkede borde og levende lys og bliver anvist vores bord. Og snart er vi i gang med vores dejlige måltid inkluderende særdeles velsmagende detaljer. Service anvendes rundhåndet. Tip, top og behagelig oplevelse. Rørvig Kro kan varmt anbefales med sin kompetente betjening og sit skønne menukort og rare omgivelser.
Delvis god mad, dårlig betjening
Delvis god mad, men ualmindelig dårlig service. Efter halvanden time var vi stadig kun nået til forretten. Ikke så meget som en undskyldning, eller forklaring.
God mad men meget dårlig service
Vi har besøgt Rørvig Kro flere gange. De fleste gange har det været en fin oplevelse, men til tider er servicen ikke eksisterende. Senest gik det ud over min datter & kæreste, som mildest talt blev behandlet ringe. Dette er bare ikke OK.
Delvis lækker mad, men elendig kundeservice
Delvis lækker mad, elendig service.
Vores mad på nær et stykke smørrebrød med fiskefilet var ok. Men da vi klagede over det dårlige smørrebrød blev min kone svinet til af kromutter, i stedet for at erkende en fejl og rette den. Vi kommer aldrig igen, og kan ikke anbefale stedet til nogen.
Super lækkert frokost
Super lækkert frokost. Alt var perfekt. Sød og dygtig tjener Tanja. Maden var flot anrettet og alt smagte utroligt godt. Rosevinen var meget god.
Vi glæder os til at komme igen og tager gerne turen fra København for at smage den kulinarisk oplevelse.
ualmindelig dårlig service
ualmindelig dårlig service, maden var dårligt tilberedt
Vi blev glemt, efter vi havde afgivet bestilling
Vi havde glædet os til en middag på Rørvig Kro. Vi bestilte bord dagen før, til kl. 14.00 i dag.
Vi ankom kl 13.45 og fik anvist et bord og bestilt vand og saft. Vi kunne ikke bestille af den unge pige, der ville komme en anden og tage imod vores bestilling.
Vi fik bestilt .. og ventede og ventede.. og ventede, jeg så andre der kom efter os, som bestilte og fik deres mad. Den kvindelige tjener gik mange gange forbi os, og snakkede med de øvrige gæster ved siden af vores bord. Efter 3 kvarter spurgte jeg den samme tjener, som modtog vores bestilling, som var den samme der gik forbi vores bord, om vi var blevet glemt. Hun undrede sig og spurgte om vi havde bestilt ved hende. Hun undersøgte hvor vores bestilling var blevet af. Den var så slet ikke blevet registreret.
Der var gæster men ikke overfyldt.
Vi forstår ikke hvordan hun kunne overse os, da hun hele tiden var nær ved vores bord.
Vi ved ikke hvordan maden var, da vi valgte at gå efter den lange ventetid.
Vi var meget skuffede og følte os dårligt behandlet. Jeg synes ikke det var en rar følelse at blive glemt.
Vi tog på Nokken i Nykøbing Sjælland hvor vi fik en dejlig middag og en dejlig oplevelse vedr. servering og imødekommenhed. Den kan vi varmt anbefale.
Super aften på Rørvig kro
Super aften på Rørvig kro. Fantastisk kulinarisk oplevelse helt i top🔝🔝
Professionelle tjenere, der var til stede konstant. Man følte sig dejligt tilpas, og allerede booket bord til frokost imorgen.
Klint Kbh
Nytårsmenu 31.12.2020
Nytårsmenu 31.12.2020
Vi havde bestilt en 5-retters menu og sikke en oplevelse både for øjet og for ganen.
Det smagte helt fantastisk, så vil klart anbefale kroen, det er ikke sidste gang vi skal spise der/hente mad derfra.
Stor stor ros til kokken
Mvh Anne Mette Rønne
Generalforsamling med herlig brunch er en god ramme.
Generalforsamling med herlig brunch.
Vores grundejerforening har i mange år holdt generalforsamling på Rørvig Kro. Vi har et neget højt fremmøde, og nogen kommer vist mere pga brunchen end formandens beretning :-). Men det er en god investering at ramme en generelforsamling ind af en kulinarisk oplevelse af høj kvalitet og af omgivelser og servering, der udstråler venlighed og service.
Rørvig Kro - en Michelin-stjerne værdig? Ja
Det er 5 klare stjerner. Vil påstå at en stjerne kunne opnås hvis Michelin kom forbi. Maden er uovertruffen og at få 5-6 retter i den her kvalitet til en god plovmand er forrygende. Skønt vinkort og altid en betjening der er varm, hjertelig og vidende. Kan ikke anbefales nok. Husk at bestille bord i god tid 😉
Vi var for jeg ved snart ikke hvilken…
Vi var for jeg ved snart ikke hvilken gang på Rørvig Kro og endnu en gang til stor fornøjelse. Alle Corona-regler blev fint overholdt og alligevel var det hyggeligt og rart.
Der var stuvende fuldt. Og selvom vi var fem mennesker med hver sine á la carte-ønsker, kom maden og vinen hurtigt. Og det smagte. Min hummerbisque var uovertruffen, min pigvar yderst lækker, fast i kødet, rigelig og med dejligt tilbehør. Til sidst figen i en meget tiltalende lage og med hvid chokolade på toppen. Alt var godt, nok det bedste måltid jeg har oplevet på Rørvig Kro. Når dertil kommer hurtig, professionel, morsom og indtagende betjening, er det svært at mobilisere pessimismen.
Vi kommer garanteret igen🙂