Vandaag een scooter gekocht bij Roger Trading voor mijn dochter. Bij binnenkomst direct open ontvangen. Vragen werden helder beantwoord en qua info ook “to the point” en vooral eerlijk. Een proefr... Toon meer
Rogertrading mag zich zelf oprecht de beste zip en Vespa specialist noemen. Net mijn prachtige zip afgeleverd met goeie service. Hij is erg mooi geworden door dat het assortiment heel groot is en de k... Toon meer
Slechte communicatie en onprofessioneel Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. De communicatie is erg slecht. Ik heb een product geretourneerd en het bedrijf heeft het pakket aantoonbaar ontvangen (... Toon meer
Mijn ervaring met Roger Trading was top! De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het zoeken naar onderdelen ging heel vlot dankzij de duidelijke indeling en goede zoekfunctie. Ook de p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Verkoop van nieuwe en custom Vespa's en Piaggio's en bijpassende accessoires en onderdelen. Tevens verzorgen wij alle reparaties en onderhoud.
Groenedwarsweg 4a, 7311DE, Apeldoorn, Nederland
- +31 85 303 34 34
- info@rogertrading.nl
- rogertrading.nl
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mijn zoon van 17 jaar wordt bedonderd
Ik heb via Roger Trading een Indo rekje besteld voor een Vespa Sprint (bestelnummer 909101).
Na levering bleek het rekje niet te passen: het raakte het achterlicht en kon door twee verschillende scooterzaken niet gemonteerd worden. Daarvoor heb ik €50 aan montagekosten betaald.
Ik heb direct daarna contact opgenomen met Roger Trading. In plaats van het probleem op te lossen, werd mij verteld dat ik:
• op eigen kosten het rekje moest opsturen zodat zij een filmpje konden maken, of
• ruim 120 km heen en terug naar Apeldoorn moest rijden om het rekje door hen te laten monteren.
Dit is niet redelijk en in strijd met de wet (art. 7:21 BW, consumentenrecht: kosteloos herstel of vervanging zonder ernstige overlast voor de koper).
In hun reactie hier op Trustpilot verdraaien ze de feiten:
• Ik heb direct bewijs aangeboden, inclusief foto’s en bereidheid om de factuur te laten zien.
• Ze stellen dat wij “gewoon geld willen zonder bewijs” en “het product willen houden”, maar dat is onjuist.
• Vanaf het begin heb ik gevraagd om een eerlijke oplossing: terugbetaling van het verkeerde product en vergoeding van de aantoonbare kosten.
Op Trustpilot zie ik meerdere soortgelijke ervaringen bij andere klanten. Het lijkt erop dat dit een patroon is waarbij de verantwoordelijkheid altijd bij de klant wordt gelegd en problemen niet netjes worden opgelost.
Advies aan anderen: wees voorzichtig met bestellingen bij dit bedrijf.
Advies: koop hier niet.

Antwoord van Roger Trading
Goede site mooie prijzen
Goede duidelijke site voor al je vespa onderdelen en meer uitraard ik kon alles makkelijk vinden voor een schappelijke prijs
Snel gevonden en goede informatie
Goede informatie en snel geregeld top
Heb snel gevonden wat ik zocht,dat is…
Heb snel gevonden wat ik zocht,dat is fijn, bedank
Netjes geholpen
Netjes geholpen, vriendelijke mensen.
En laten je eerst rustig in de winkel kijken( voor ze na je toe komen om te vragen of ze kunnen helpen).

Antwoord van Roger Trading
Zeer goed ondersteuning en snelle…
Zeer goed ondersteuning en snelle respons op email.
Er was wat fout gegaan met de pakket diensten die hadden een paket zoek geraakt. Ze hebben het in drie dagen opgelost dikke pluim voor het bedrijf en zekers voor Edwin die heeft het prima afgehandeld.
Super
. Artikel perfect zoals gewenst. Werd nog op zelfde dag naar België verstuurd. Top!
Mijn ervaring met Roger Trading was…
Mijn ervaring met Roger Trading was top!
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het zoeken naar onderdelen ging heel vlot dankzij de duidelijke indeling en goede zoekfunctie. Ook de productinformatie en foto’s waren heel helder, waardoor ik snel wist wat ik nodig had. Het bestelproces was eenvoudig en verliep zonder problemen. Wat ik ook waardeer, is de snelle communicatie en duidelijke opvolging per mail.
Kortom: super service, uitstekende webshop voor Vespa-liefhebbers zoals ik. Ik kom zeker terug!
goede site en goede hulp makkelijk en…
goede site en goede hulp makkelijk en snel om dingen te bestellen snel in huis
onderdelen voor de Vespa’s
Meerdere keren onderdelen voor de Vespa’s besteld. Altijd een scherpe prijs. Als iets niet direct leverbaar is staat dit al duidelijk bij de bestelling en kan het enkele dagen duren voordat er geleverd wordt.
Prettige eerste kennismaking
Onderdelen zijn snel vindbaar en overzichtelijk gerangschikt in de winkelmand.
Betalen gaat eveneens zeer eenvoudig.
Duidelijke site met goede…
Duidelijke site met goede omschrijvingen
Laden van pagina’s gaat soms wat traag
KOOP HIER ALS JE TEVREDEN WILT ZIJN MET…
KOOP HIER ALS JE TEVREDEN WILT ZIJN MET JE PRODUCT EN HET SNEL VERZONDEN WILT KRIJGEN!!
Hele snelle verzending en goeie producten. Ik ben heel erg tevreden. Je krijgt ook goede informatie waar je bestelling is. Ik ga er zeker nog een keer bestellen.
Super goede service
Super goede service. Toen er een probleem was met mijn scooter ben ik goed geadviseerd en is het probleem naar tevredenheid verholpen. De communicatie is duidelijk en vriendelijk.
Ging allemaal snel en gemakkelijk
Ging allemaal snel en gemakkelijk, fijn om zo makkelijk spullen te kunnen bestellen van uitstekende kwaliteit. Dankjewel Roger Trading💯💯
Aanrader!
Bestel hier regelmatig. Zeer goede support en service. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!