Rookwinkel Reviews 56

4,6

Wij wilde sigaretten halen maar onze bank accounts hadden een storing maar via Jeremy hebben wij uiteindelijk toch sigaretten kunnen halen. Hij heeft ons 15 minuten lang geholpen zodat wij ons doel ko... Toon meer

Ben al lang lid van hen, maar de vorige vaporizers (staaf varianten) werken best slecht vind ik. Lekt snel en de onderdelen moeten snel vervangen worden. Nou heb ik sinds 2 weken de JOYETECH... Toon meer

Ik bestel elke week de wegwerp Vape Bars bij rookwinkel.nl omdat deze webwinkel gewoon heel voordelig is, en niet duur, en de verzending verloopt ook altijd super soepel, en wordt keurig netjes verpak... Toon meer

Door de negatieve reviews even getwijfelt, maar inmiddels al 3 keer besteld bij deze winkel. Smok X-Priv 225 watt kit en coils. Alle 3 de keren ging het super soepel, binnen 2 dagen in huis, goed... Toon meer

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Vrijdag einde middag besteld maar ik…

Vrijdag einde middag besteld maar ik had per ongeluk een fout gemaakt in mijn adres. Binnen een kwartier nam iemand van de klantenservice al contact met op, zodat mijn bestelling nog steeds gewoon vrijdag is verzonden. Heel erg fijn dat ze zo oplettend zijn!
Product prima ontvangen, en werkt zoals beschreven, geen bijzonderheden.

24 juli 2018

Respectloos

Er wordt geadverteerd dat als je voor 22.00uur besteld de volgende dag je het bestelde product krijgt.
Vorige week vrijdag om 21.00uur bestelling geplaatst (op de bestelbon staat 21.38) het is nu dinsdag 10-07-2018 en nog niks binnen .
Met rookwinkel contact gehad en de mevrouw aan de telefoon was erg onbeschoft en respectloos. Klantvriendelijkheid kennen ze niet.

10 juli 2018

e-cigarette…defect

Mijn online bestelde joyetech e-cigarette was lek en niet te gebruiken. Ik heb vele fix-het-zelf tips gehad, maar helaas hielp dit niet. Daarna wilde ik hem retourneren, maar de verzendkosten mag ik zelf betalen thv een redelijk deel van de aankoopprijs. Ik kan dit ding beter weggooien en mijn tijd/geld hier verder niet aan verdoen.

4 juli 2018
Logo Rookwinkel

Antwoord van Rookwinkel

Goedemiddag Martin,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben u, zoals wellicht vanzelfsprekend, inderdaad de mogelijkheid geboden om de e-sigaret ter controle naar ons terug te sturen. Het is namelijk uiteraard niet de bedoeling dat uw e-sigaret lekt!

Het klopt inderdaad dat u de verzendkosten op voorhand zelf dient te voldoen. Dit omdat wij (nog) geen gebruik maken van een antwoordnummer. Omdat wij begrijpen dat dit vervelend is, compenseren wij de verzendkosten altijd volledig door middel van een aantal liquids, waarbij u vrij bent in uw keuze wat betreft smaak en nicotinegehalte. Helaas heeft u ons geen kans gegeven om u dit via email aan te bieden, daar u deze review al plaatste alvorens u contact met ons opnam.

Mocht u uw e-sigaret alsnog willen opsturen, zien wij deze graag verschijnen.

Een prettige dag gewenst!

Het Rookwinkel team

Klantenservice en woonwinkel Den Haag

Ik ben zeer tevreden over de rookwinkel. Goede klantenservice goed opgeleid personeel. Ik koop daar al mij vape gear. Ik had een week geleden de smok alien 220w gekocht. Het batterij klepje sloot niet goed af, dus belde ik de klantenservice hun waren heel vriendelijk. En zeiden mij gaat u maar naar de rookwinkel waar u dit product gekocht heeft . Ik ging er natuurlijk naar toe. Toen ik aan kwam en het probleem uit gelegd had. Zeiden hun klantenservice heeft ons ook gebeld .u krijgt een nieuwe . Ik was blij keurig netjes geholpen . Top winkel 👌🏻👍🏻

10 maart 2018

Alleen een antwoordnummer ontbreekt …

Alleen een antwoordnummer ontbreekt zodat je gratis kunt retourneren, maar dat heb ik maar één keer hoeven doen (en ik deed het via mn werk dus uiteindelijk kostte het toch niks). Eén werkdag later: naar tevredenheid afgehandeld.

13 februari 2018

Fijne service!

Lekt snel en de onderdelen moeten snel vervangen worden.
Nou heb ik sinds 2 weken de JOYETECH EGO AIO PROBOX en deze werkt (na zelf wat uitvogelen) super!
Gister tegen 18:00 nog ff wat liquids besteld.
Huidige zijn bijna op en wilde andere merken ook testen.
Vandaag al per brievenpost binnen, incl kruidnoten.
Daar wordt je wel vrolijk van.
Ik kan anderen deze webshop zeker aanraden, maar weet wel dat de ene vaporizer minder goed functioneert als de andere.
De eerder genoemde kan ik je zeker aanraden en heb deze zelfs voor m'n tante besteld.

29 november 2017

Had heel veel vragen want had nog nooit …

Had heel veel vragen want had nog nooit eerder een esigaret gebruikt en de klantenservice van rookwinkel heeft mij super goed geholpen en mijn esigaret werkt (nu ik het goed doe) perfect. kon ook echt op de website alles makkelijk vinden, geen klachten.

4 september 2017

Smok-stick V8 baby kit besteld en …

Smok-stick V8 baby kit besteld en ontvangen
Volgens instructie gevuld etc.
Bij de eerste trekjes zowat mijn mond verbrand. Tweede coil geïnstalleerd ,helaas werkte niet.
Alles retour gestuurd na kontakt opgenomen te hebben, kosten 6,90 euro.
Bericht gekregen dat coil verbrand was , na 2 trekjes ????. Antwoord op 2de coil nooit gekregen !!!.
Krijg 13 euro terug , hier moet dan het terug sturen nog van af.
Schandalig behandeld
Mij beloofd de 13 euro zo snel mogelijk terug te storten.
Dit is echter binnen een week nog niet gelukt.

29 augustus 2017

Topwinkel

Topwinkel, goed aanbod, goede prijs!
En niet te vergeten, een hele goede service!

8 augustus 2017

Positief!

Erg fijne webshop met goede kwaliteit producten en een hele snelle levering. Zou Rookwinkel.nl aan iedereen aanbevelen die wil stoppen met roken.

10 juli 2017

Snelle levering en een brede …

Snelle levering en een brede assoritment, dit is voor mij ieder geval een fijne webshop met een fijne service. Daarbij is het ook fijn dat ze twee winkels hebben om dingetjes te proberen:)

29 juni 2017

reklamatie problematisch

Ik ben(was) een vaste/reguliere klant van Rookwinkel, totdat ik voor de 2e keer achtereenvolgend een slecht/niet goed functionerende batterij gekocht had en maar eens ging reklameren (1e keer niet gereklameerd).

Nu mag ik, voor een artikel van 11 Eur, dit op eigen kosten terugsturen in een bubbeltjesenvelop, onder het mom van garantie (ze gaan kijken, of ze het kunnen repareren).

Wie willen ze nu voor de gek houden?
Wat een vertrouwen en wat een service voor een vaste klant.
Van mij mogen ze gelukkig worden van die 11Eur, maar mij niet meer gezien.

8 februari 2017

Levering goed, slechte probleemafhandeling, product recensies zijn niet objectief.

Ervaring alleen met de webshop.

Pluspunten:
Tot nu toe zijn mijn bestellingen goed afgehandeld en snel bezorgd, voor 18:00 uur besteld is ook echt morgen in huis.
Duidelijke en overzichtelijke website.

Minpunten:
Je kan/mag alleen positieve recensies over een product schrijven, voor de klant is dat dus totaal niet objectief.
Probleemafhandeling is niet goed.

Toelichting:
Ik had een clearomizer besteld van €35, de clearomizer lekte als je hem op z'n zijkant houd.
Eerst gebeld, wat af te raden is, lang wachtten, onduidelijk antwoord.
Ze zeiden dat ik de luchtgaten goed moest dichtdraaien, gedaan, maar lekte nog steeds.
Ook tijdens vervoeren lekt de clearomizer, dus dat is niet handig.
Ik heb er ook nog over gemaild, uiteindelijk is het helaas niet opgelost.

Dus schreef een recensie over het product om andere klanten erop te wijzen dat de clearomizer goed dampt, maar kan gaan lekken.
Recensies moeten door rookwinkel worden goedgekeurd z.g.n. op taalgebruik.
Maar omdat mijn recensie dus niet heel positief over het product was, is deze niet geplaatst.

4 oktober 2016
Reviews in alle talen tonen. (56 reviews)