1. Aannemer voor gevelbekleding
  2. Dakdekker
  3. Aannemer voor dakramen

Welkom bij Roozenburg Daken & Gevels! Met duizenden geïsoleerde daken en gevels achter onze naam, staan we in de Kempen bekend om ons vakmanschap en betrouwbare projectuitvoering. Onze belofte? On Time. In Budget. Dat is niet zomaar een slogan, maar een vast onderdeel van elke renovatie die we uitvoeren. Bij Roozenburg streven we niet naar de goedkoopste oplossing, maar wel naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. We werken altijd met een transparante planning en duidelijke communicatie, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Klinkt dat als de partner die je nodig hebt voor jouw dak-, of gevelrenovatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website! PS: Wist je dat wij een dakkapel binnen één dag plaatsen?

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Opletten

Zeer gebrekkig werk met schade tot gevolg. Rekenen dan kosten door voor werken die zij niet hebben uitgevoerd.

4 november 2025

Perfect uitgevoerde werken en van in…

Perfect uitgevoerde werken en van in het begin eerlijke raad gekregen wat het best voor onze woning zou zijn, niet wat het best voor hun portefeuille zou zijn! Achteraf geen extra kosten bijgekomen, wat bij mijn ouders bij een ander bedrijf wel het geval was dus wij zijn zeker fan!!

22 juli 2025
Logo Roozenburg Daken en Gevels

Antwoord van Roozenburg Daken en Gevels

Dank je wel voor deze fijne review. Blij dat we je zo tevreden hebben gemaakt!

Heel erg opletten met dit bedrijf

Heel erg opletten met dit bedrijf, De referentie adressen die ze geven voor gevelwerken blijken door andere bedrijven te zijn uitgevoerd. Ook maken ze misleidende reclame. Ze beweren al jaren gevelwerken uit te voeren met de hoogste kwaliteit en al decenia Lang dakwerken uit te voeren. Zoek het btw nummer maar op. Spearpoint bv opgericht in 2011 door Doron Ogien, Informatica en it bedrijf .
In 2017 zijn ze plots dakwerker. Dat er veel geld gestopt wordt in publiciteit is duidelijk Helaas heel veel leugens. Duitse spuitkurk klopt ook niet! Een gewaarschuwd man is er 2 waard

10 juni 2025
Logo Roozenburg Daken en Gevels

Antwoord van Roozenburg Daken en Gevels

Beste Jos,

Google heeft deze review eerder al verwijderd omdat de inhoud simpelweg niet klopt. Toch geef ik graag verduidelijking:

1. U bent geen klant van ons.

2. Mijn vader was meer dan 45 jaar dakwerker en ikzelf sta al sinds mijn tienerjaren op het dak. Later heb ik het familiebedrijf verdergezet onder de naam Roozenburg.

3. Wij plaatsen spuitkurk van verschillende merken, waaronder ook Duitse merken.

4. Wat de referentieadressen betreft: stel je voor dat ik een adres zou doorgeven dat niet door ons is uitgevoerd, dat zou in elk opzicht mijn eigen geloofwaardigheid ondermijnen. Gelukkig hebben wij méér dan genoeg echte referenties waar geïnteresseerden gerust mogen aanbellen en zelf de kwaliteit zien.

Wij investeren inderdaad veel in communicatie en publiciteit, omdat we trots zijn op ons werk en dat graag tonen. Ons team staat elke dag met passie op de werf en daar zijn onze vele tevreden klanten het bewijs van.

Met vriendelijke groet