Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et dejlig sted ,hvor man kan få flere forskellige behandlinger . Personale er så søde og dygtige,kan kun anbefale roseclinic . Har været så glad for det jeg har fået lavet 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra øjeblikket man træder ind ad døren, er man velkommen med smil, humør og kæmpe professionalisme. Booking er nemt, stedet ligger perfekt og lokalerne er top lækre. Rosa er så dygtig og lyttende. Vil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoonheidssalon

Geschreven door het bedrijf

Hos RoseClinic i Herlev kombinerer vi skønhed med høj faglighed og tryghed. Vi tilbyder en bred vifte af avancerede æstetiske behandlinger – herunder Botox, fillers, kemisk peeling, fjernelse af karsprængninger, permanent hårfjerning og laserbehandlinger. Behandlingerne udføres af et erfarent team, ledet af speciallæge Martin og kosmetisk sygeplejerske Rosa, som begge er kendt for deres professionelle tilgang, ærlige vejledning og naturlige resultater. Vi skræddersyr hver behandling ud fra dine ønsker og behov – altid med fokus på sikkerhed, kvalitet og en god oplevelse. Hos os er du i trygge hænder, uanset om du ønsker små forbedringer eller en større forandring. Book en gratis konsultation i dag – og oplev forskellen hos RoseClinic.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fem stjerner

Rosa er særdeles kompetent i sit arbejde og besidder en imponerende æstetisk sans. Jeg har været kunde hos hende i flere år, og jeg har hver eneste gang været meget tilfreds med resultatet. Mine varmeste anbefalinger.

16 april 2026

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏻
Det betyder virkelig meget at høre, at du føler dig tryg og er tilfreds hver gang.
Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene og glæder os til at se dig igen 🌸

De bedste

Det er et dejlig sted ,hvor man kan få flere forskellige behandlinger .

25 februari 2026

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din søde anmeldelse 🙏🏻

Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for både behandlingerne og vores personale.
Vi er glade for at have dig som kunde og sætter stor pris på din anbefaling 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rosa er dygtig og kompetent

Rosa er ikke kun dygtig og skøn. Man føler sig tryg i hendes hænder, hun er meget lyttende og yderst kompetent. Har været hos andre behandlere men Rosa har lavet det bedste resultat jeg har oplevet. Kommer igen med et smil på de flotte læber hun har lavet.

2 februari 2026

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏🏻

Det betyder virkelig meget at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod. Jeg er så glad for, at du er tilfreds med resultatet, og jeg glæder mig til at se dig igen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rosa er yderst kompetent.

Rosa er yderst kompetent.
Vi føler os meget trygge i hendes hænder og med de valg hun gør i en behagelig atmosfære.
Vi kan varmt anbefale hende uafhængigt af alder.

5 februari 2026

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for jeres fine anmeldelse ❤️
Det betyder rigtig meget for os at høre, at I føler jer trygge hos Rosa og oplever en behagelig atmosfære i klinikken.
Vi er meget glade for jeres anbefaling og glæder os til at se jer igen.

Perfekt

Rigtig sød og venlig! Har fået lavet læber for første gang, og det ikke sidste gang jeg kommer til Rose 😊🌸

21 januari 2026

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din søde anmeldelse 🌸
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god første oplevelse med læber hos Rosa.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gået hos Rosa i mange år og er…

Jeg har gået hos Rosa i mange år og er altid tilfreds med resultatet- vil klart anbefale hende ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

3 december 2025

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din tillid gennem mange år ⭐️
Det betyder virkelig meget for os, og vi er så glade for, at du altid er tilfreds med dine resultater hos Rosa.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde fået en behandling med filler…

Jeg havde fået en behandling med filler efter anbefaling fra Rose. Jeg var ikke helt tilfreds med resultatet, så efter at have kontaktet Rose igen var hun meget forstående og gav mig endnu en behandling unden beregning. Det er virkeligt god kundepleje. Er meget tilfreds med resultatet nu og kommer gerne igen :-)

26 november 2025

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤎
Hos os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge og helt tilfredse med deres resultat. Derfor tager vi altid vores kunders feedback seriøst og finder en løsning, hvis noget ikke føles helt rigtigt.

Proffesionalisme og naturligt resultat

Rosa er fantastisk til at vurdere ens behov og til at foreslå de helt rette behandlinger. Resultatet er altid naturligt, velafbalanceret og aldrig for meget.

21 november 2025

Antwoord van Roseclinic

Mange tak for din anmeldelse.
Rosa er utrolig dygtig til at vurdere hver enkelt kundes behov og skabe et smukt og harmonisk resultat. Så dine ord gør os virkelig glade.
De bedste hilsner Roseclinic

Fantastisk oplevelse og resultater

Fantastisk oplevelse og resultater. Er altid meget tilfreds og Rosa er så skøn og meget dygtig.

26 november 2025

Antwoord van Roseclinic

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🤎
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse og er glad for dine resultater.

Det var meget effektivt

Det var meget effektivt, og dear Rosa er dygtig til sit arbejde og bruger gode mærker

14 oktober 2025

Kære Shiva
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både resultatet og produkterne, vi bruger.

Tryghed

Tryghed, dygtig faglighed og nærvær. Har altid fået den bedste behandling og stoler fuldstændig på Rosa. Den bedste til det.

1 oktober 2025

Kære Rina
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine tillidsfulde ord.
Det betyder utrolig meget, at du føler dig tryg, hvor er det dejligt at høre, at du altid er tilfreds med dine behandlinger 🥰
De bedste hilsner RoseClinic.

Fantastisk dygtig

Fantastisk dygtig, kompetent, meget højt service niveau, sød og ærlig.
Kan kun anbefale Roseclinic

22 oktober 2025

Kære Mette
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de flotte ord.
Det betyder utrolig meget for os, at du oplever både høj faglighed, god service og ærlighed hos os, præcis det vi altid ønsker at give vores kunder.
De bedste hilsner RoseClinic.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan på det varmeste anbefale Rose…

Kan på det varmeste anbefale Rose Clinic. Super professionel, dygtig, sød og elsker resultatet 👌🏽

2 oktober 2025

Kære Jameseli
Det betyder virkelig meget for os, at du er glad for både oplevelsen og resultatet 🥰
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos RoseClinic✨

Rosa er sød

Rosa er sød, dygtig og meget professionel .. Jeg føler mig helt og aldeles i trygge hænder når jeg er der 😊

8 oktober 2025

Kære Pia
Tusind tak for din søde anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du føler dig i trygge hænder hos Rosa.
Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen i klinikken 🌸

🥇👌Tak Rosa❣️

Rosa er en meget dygtig og empatisk dame. Jeg følte mig i de bedste hænder, og resultatet overbeviste mig kun om det. Jeg glæder mig til næste gang. Rosa, du er den bedste❣️
Tak🥰

24 juli 2025

Kære Ivana

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰
Det betyder meget at høre, at du har følt dig i gode hænder og er glad for dit resultat. Jeg glæder mig også til at se dig næste gang 💖
De bedste hilsner Roseclinic

Først gang hos Rosa.

Først gang hos Rosa.
Man føler sig super velkommen og fik fantastisk vejledning.
Jeg er virkelig glad for resultatet, fik botox behandling.
Kommer helt sikkert igen.
Tak.

26 juni 2025

Hej Pia

Hvor er det skønt at høre, at du følte dig velkommen hos Rosa. Og at du er glad for både vejledning og resultatet af din Botox-behandling 🙏✨

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner RoseClinic 💖

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kommet hos Rosa i mange år

Jeg er kommet hos Rosa i mange år, og kan kun give min varmeste anbefaling. Hun er en ekstremt dygtig til at fremhæve nøjagtig det, der for mig er vigtigt.
Hvor hun er, er jeg kunde!

4 juni 2025

Hej Anne

Tusind tak for din dejlige anbefaling af Rosa. Når kunder som dig følger hende på hendes rejse, siger det rigtig meget om hende og hendes engagement. Vi sætter stor pris på din feedback og din støtte🌹🫶🏼

Kvalitet og flot resultat

Altid god service med fokus på kvalitet og det man ønsker med viden om, hvordan det bedst opnåes

4 juni 2025

Hej Maj

Vi takker dig mange gange, for at skrive denne søde anmeldelse ar Roseclinic💖

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En livredder med et hjerte af guld!

Jeg havde fået en blodansamling i mit ansigt efter en behandling på en kendt klinik i København. Jeg prøvede at få hjælp mange steder, men alle sagde, at jeg bare skulle vente – at det ikke var farligt. Men i virkeligheden var det både skræmmende og risikabelt, da det begyndte at trykke på mine ansigtsnerver.

Jeg kontaktede Rosa, forklarede min situation – og hun tog mig ind med det samme. Hun fjernede problemet på fem minutter og nægtede endda at tage imod betaling. Det var en kæmpe lettelse både fysisk og psykisk.

Rosa er en fantastisk person – hendes venlighed og menneskelighed kan ikke beskrives med ord.
Tak for alt, smukkeste Rosa! 💖

16 juni 2025

Hej Khawla

Denne anmeldelse betyder virkelig meget for Roseclinic💖 Vi er glade for at Rosa har hjulpet dig, og samtidet med at det var en stor lettelse for dig🌹🫶🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er min første gang på klinikken

Det er min første gang på klinikken, men ikke min sidste. Professionel behandling og konkurrence dygtige priser.
Jeg fik Botox behandling og er tilfreds.

29 mei 2025

Hej Sussi
Hvor er det skønt og læse din oplevelse her hos Roseclinic. Vi glæder os til at se dig igen🌹🫶🏼

Lees meer over geverifieerde reviews.