RTO Autoservice Reviews 3

TrustScore 3 uit 5

2,8

1. Autobedrijf/Garage

RTO Autoservice is specialist in betrouwbare occasions. RTO Exclusive is onderdeel van ons. Wij zijn gevestigd in Valthermond en Stadskanaal.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte after sales voor auto minder dan 3 jr oud…

Ik heb op 14 juli 2025 een leaseauto aangeschaft met een kilometerstand van 18.000 km nu staat op 26.650 km. Vanaf het begin maakte de auto een ratelend geluid wanneer deze stilstond. Ik heb hierover contact opgenomen met de garage. Zij verwezen mij door naar een Audi-dealer omdat de auto volgens hen nog onder fabrieksgarantie viel. Zoals verwacht kon de dealer het probleem op dat moment niet vaststellen, waardoor ik maandenlang met hetzelfde probleem ben blijven rijden.
Enkele maanden later ontstond er een nieuw probleem: bij het remmen tijdens het achteruitrijden hoorde ik een klankende geluid. Ik had ik nog geen 9.000 km met de auto gereden.
Toen ik opnieuw contact opnam met de garage, kreeg ik te horen dat ik de auto zonder garantie had gekocht. Dat verbaasde mij, omdat tijdens de aankoop was aangegeven dat er één jaar wettelijke garantie van toepassing was. Ik heb dit zowel bij de verkoper als bij de garage aangekaart, maar zij bleven erbij dat er geen garantie zou zijn. Als er toch garantie, valt slijtage niet inder garantie. Dat snap ik helemaal, maar km staat op 26.650km. Best vroege slijtage in mijn menjng.
De auto is pas drie jaar oud, maar vertoonde vanaf het begin al gebreken. Toch werd ik behandeld alsof ik een oude auto had gekocht. Mijn ervaring is dat er tijdens de verkoop veel wordt beloofd, maar dat de houding verandert zodra er problemen ontstaan.
Mijn advies aan andere kopers: neem de tijd voordat je tekent goed kijken naar de auto. Vraag garantie bewijs. Lees alle documenten zorgvuldig door, laat alle afspraken schriftelijk vastleggen en vraag desnoods enkele dagen of een week bedenktijd om alles na te gaan. Vertrouw niet alleen op mondelinge toezeggingen.
Ik heb bijna €38.000 betaald voor een auto die vanaf het begin mankementen vertoonde, en ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop hiermee is omgegaan.

10 juni 2026

Na een langdurige zoektocht meenden wij…

Na een langdurige zoektocht meenden wij de juiste auto te hebben gevonden. Helaas liet de geboden service ernstig te wensen over, waardoor wij hebben besloten onze zoektocht elders voort te zetten.
De verkoper stelde zich op een wijze op die weinig gericht was op klantgerichtheid en professionaliteit. In plaats van ondersteuning te bieden, werd er neerbuigend gereageerd op vragen, ondanks dat het voor een koper zonder uitgebreide autokennis juist essentieel is om goed geïnformeerd te worden.
Deze houding gaf ons het gevoel niet serieus genomen te worden als klant. Op basis van deze ervaring kunnen wij dit bedrijf dan ook niet aanbevelen.

15 april 2026

7 maand geleden een auto gekocht de…

7 maand geleden een auto gekocht de aardige man zei ben niet moeilijk.na 3 maand en 2 week melding met de auto vul u koelvloeistof aan.reservoir was leeg,na de garage gebracht,kwamen tot in dekking koppakking lek,garantie neee 3 maand is net om(meneer was niet moeilijk toch zei hij,dus hele gesprek gehad maar wilde niet volledig de kosten op zich nemen,ok ben de moeilijkste niet,dus we kwamen eruit dat ik 1000 euro moest betalen,dag later bellen ze het was niet de koppakking maar de turbo die koste 1850 euro maar die 1000 euro bleef staan…auto klaar en 3 maand verder hetzelfde weer waarschuwing koelvloeistof weer reservoir leeg,weer afspraak gemaakt 3 feb pas terecht,had de auto 2 feb gebracht en smiddag belletje de waterpomp was nu kapot,en nu?…546 euro betalen..meneer was niet moeilijk zei hij tijdens het verkoop.maar nee zelfde klacht, maar hij zegt neeee zijn 2 verschillende dingen…nou voor mij zeker hetzelfde klacht..zeg je tegen hem wettelijk heb ik 1 jaar garantie volgens hem is dat niet zo,dus we zitten met een auto van 14000 euro waar ik alleen maar problemen mee heb en meneer wil niks.dus mensen raad deze auto bedrijf af want deze beste meneer wil alleen maar geld verdienen en als een auto niet goed is wil hij niks en komt je niet te gemoedt..terwijl hij niet moeilijk was.hier zal ik nooit me auto weer weg halen.onbetrouwbaar

16 oktober 2025