Mærkelig skole og dårlig skolehjem.
Mærkelig skole og dårlig skolehjem.
Skolen har mange problemer med hærværk og derfor aflåser toiletter og problemer med madkastning i kantinen.
Dårligste skolehjem jeg har været på. Det ligger ude på lars tyndsk!ds mark godt nok kun 13 minutter væk i bil til den Tekniske skole (Pulsen 2-8). Men har man ik bil tager det 1 time+ på gå ben. Den eneste forsvarlig mulighed (hvis man ik er i bil) er skolehjemmet egen bus der kommer kl 7.30 til skolehjemmet og stopper ved landmands skolen, hvor jeg så derfra har 20min går tur og kan først være i skole kl 8.10 (+ hvis trafik) og min time starter kl 8.
Værelset jeg har fået på skolehjemmet der støv i alle hjørner, det hænger som guirlander i loftet. Der er levende stankelben på værelset, og døde. Der er et eller andet form for dyrehår liggende på en reol. Kaffe pletter på hylder og gardiner. Ulækker toilet børste. Jeg kan høre min overbo gå på toilet. Deres vand løber i rør over hovedet hvor jeg sover. Jeg har problemer med at sove for det og larm fra andre boende.
Frokost skulle jeg selv finde frem til hvordan jeg skulle få det.
Spurgte om hjælp til hvor og hvornår bussen kører tilbage mod skolehjemmet og blev sendt et forkert sted hen og ventede i 30 min i sne storm i -grader i januar. Heldigvis havde jeg en ven der kunne ryde hendes kalender for at hente mig så jeg ikke skulle gå 1 time+ og satse mit liv ved at gå på en helt sneet til landevej i mørke.
Konklusion;
Transport er dårligt.
Skolerne har ingen forstand på hvordan skolehjemmet fungerer.
Værelserne på skolehjemmet er ulækker og sjældent gjort rene.