zeer slechte service,ga er niet meer heen
Ge achtte heer/Mvr,
Onderwerp: vanuit mijn tandarts doorverwezen naar M.K.A kliniek Nijmegen/terwijl ik naar Groenewouds weg wou voor behandeling
Zeer onprofessionele houding, wat een zwaar geestelijke ontspoorde lichaamstaal, laat de klant niet eens uitpraten en knikkert gewoon de hoorn neer in het gesprek, wat een asociaal ontspoorde geestelijke lichaamstaal.
Ik probeerde mvr wat uit te leggen, maar dat kreeg geen doorgang, het zwaar geestelijke ontspoorde lichaamstaal moest en zou de boventoon gaan voeren, ik bel met een probleem (dubbele afspraak kaakchirurg in Nijmegen) de bits ging door mijn uitleg heen kletsen, hoe onbekwaam kan men zijn.
Hier wordt ook nog een officiële klacht over ingediend, ben hier niet van gediend, doe normaal en mvr doet haar werk niet.
Ik heb een doorverwijzing gekregen naar M.K.A Nijmegen en wilde deze over gaan zetten, naar Z.B.C Nijmegen Groenewouds weg 315.
Maar ik kreeg totaal de kans er niet voor om het uit te leggen, mvr was zeer geestelijk zeer ontspoort in haar lichaamstaal, was continu door mijn verhaal aan het doorkletsen en daar neem ik geen genoegen mee.
Zou er een rekening komen, word deze niet betaald, door eigen foutieve handeling in deze.
De extractie van element 48 is volledig door.
Deze dient verwijderd te worden.
Bij deze ben ik ook helemaal klaar met Z.B.C Nijmegen, daar ga ik niet meer terug.
Klacht volgt nog openbaar.
Groetjes,
Hans