Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Levering var ikke inde for den angivne tid som stod på hjemmesiden. Opkald til kundeservice gav ingenting, da medarbejder bare meddelte at "9 ud af 10 leveringer kommer ikke til tiden.". Har nu mo... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ho acquistato due treni di gomme estive Austone, uno per me (185/60/15) e l'altro per mia figlia (185/55/15), sono arrivate nei tempi previsti, ottime gomme prodotte nella 2^ settimana del 2022 (DOT... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et firmas sande ansigt viser sig først, når problemer opstår. Jeg reklamerede midt i november 2023 over 1 defekt vinterdæk. Jeg måtte selv tage kontakt til GLS 3 gange for afhentning før det lykkedes... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bandenwinkel

Geschreven door het bedrijf

When it comes to tyres, rims, and accessories, with rubbex.com you are in the right place. We are your experts, and have been for more than 30 years! Behind the rubbex.com brand is the German-based company reifencom GmbH and its reifen.com brand. rubbex.com was launched to address our customers internationally in Belgium, Luxembourg, France, Italy, Denmark and the Netherlands.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service også selvom man er…

Super god service også selvom man er uheldig, det var jeg med dem der transporterede fælgene, en fælg var skadet, hul i kassen og beskyttelsen indeni, men jeg fik bare en ny ingen problemer, også dansk talende service medhjælper, hun var virkelig hjælpsom og informativ, godt firma at handle gennem, absolut ikke sidste gang

3 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Delivery issues, mixed customer service.

Ordered via rubbex.com which is a marketplace of tire vendors. Had a lot of trouble, 4 wheels were sent in two packages, one was sent back for some reasons. Customer service is friendly but somewhat powerless, doesn't have any access to the vendors, and have no control or visibility into delivery. They were however quite helpful with returns, and their policies seem fair.

22 januari 2026

Fantastisk

Bestilte nogle dæk, og de var her efter 1 uge.

Virkelig hurtig og god service!

10 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er den dårligste service jeg har været ude for

Det er den dårligste service jeg har været ude for.
Bestilte 4 komplette hjul til en ID5, pris kr. 13.000,-
d. 6. Okt.
Jeg havde dem d. 20. Nov.
Og det efter jeg selv måtte fortælle dem at der stod forkert modtager navn på.
Jeg måtte selv kontakte den anden kunde og afhente forkert leveret hjul hos ham.

20 november 2025

Attention!!!!

Attention!!!!! Il ne le mentionne que en TOUT PETIT mais il ne reprenne pas les pneus si vous vous trompez!!!! Évitez ce site je vous le dis!!!! J’ai jamais vu une chose pareil!!!!!ce sont les seuls à faire cela!!!!!!

1 oktober 2025

Cher client,
merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes désolés que vous ne soyez pas satisfait de votre commande. Veuillez noter qu'il n'existe aucun droit de retour légal pour les commandes passées depuis la Suisse et que nous ne pouvons donc pas accepter les retours en cas d'erreur de commande. Nous attirons l'attention sur ce point lors du processus de commande afin d'éviter tout malentendu.

Nous comprenons votre mécontentement et regrettons que cette situation vous ait causé du désagrément. Notre service clientèle se tient à votre disposition si vous avez des questions concernant votre commande ou vos commandes futures.
Cordialement, Peter de l'équipe reifen.com

Très décu.

Site fortement recommandé par des amis pour l'achat de pneus en ligne. Réception des pneus sans problème, rdv au garage afin de monter les pneus. Les pneus ont tous des défauts importants de fabrication (déformations) et impossible de monter de tel pneus selon le garagiste pour cause de sécurité. Contact avec Reifen afin de retourner la marchandise défectueuse. Processus toujours en cours, aucun support au niveau d'échanger les pneus déffecteux pour de nouveaux pneus, politique de remoursement obsure, seul information obtenue de l'agent à ce stade est qu'il s'agit d'un très long processus. Très décu de la procédure de retour et des délais. Aucun effort pour trouver des solutions. Je ne recommanderai plus jamais chez Reifen.

17 oktober 2025

Cher client,
nous vous remercions d'avoir pris le temps de nous décrire votre expérience de manière aussi détaillée. Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait du traitement de votre réclamation et que vous avez rencontré des problèmes avec les pneus livrés. Il va sans dire qu'il n'est pas dans notre intérêt que vous receviez des produits défectueux ou que vous deviez attendre longtemps avant d'obtenir une solution.

Nous tenons à vous présenter nos excuses pour les désagréments occasionnés. Soyez assuré que nous examinons toujours avec soin les réclamations concernant d'éventuels défauts de fabrication et que nous travaillons en étroite collaboration avec le fabricant afin de trouver une solution satisfaisante pour nos clients. Cet examen technique pouvant prendre un certain temps, le processus peut malheureusement être retardé.

Notre service clientèle continuera à vous tenir informé de l'état d'avancement de votre réclamation. Si vous avez des questions entre-temps, nous sommes bien sûr à votre disposition.
Cordialement, Peter de l'équipe reifen.com

Leider nicht zu empfehlen

Ich hatte beim rubbex.com Kompletträder bestellt, ca. eine Woche später kam eine Mail dass die gewünschten Felgen nicht mehr lieferbar wären, und ich eine Alternative auswählen solle.
Auch Tage später waren die gleichen Felgen immer noch im Onlineshop verfügbar und lieferbar, aber zu einem wesentlich teurem Preis (ca. 20%).
Erst nach zwei Anrufen wurde mir endlich die Wahrheit mitgeteilt und zwar konnte man mir die Felgen für den gekauften Preis nicht mehr anbieten.
Ich sage mal so, verkauft ist verkauft, oder nicht ? Andersrum wäre es bestimmt weniger problematisch gewesen, also damit meine ich dass ich die Felgen teurer eingekauft hätte und später wenn diese billiger gewesen wäre, hätte sich Rubbex bestimmt nicht bei mir gemeldet.
Sorry, aber das geht leider gar nicht so ein Verhalten. Ich habe danach bei einem Konkurrenten bestellt, alles leif einwandfrei ab, ohne Probleme. Daher kann ich nur 1 Stern geben, da dies der Minimum ist, sonst 0.

22 september 2025

Schnelle Lieferung nach Hause

Schnelle Lieferung nach Hause, guter Preis. Hatte einen kompletten Satz Sommerreifen bestellt.Ich schätze es sehr, wie gewissenhaft sie jede Bestellung prüfen, um sicherzustellen, dass die Teile mit meinem spezifischen Automodell kompatibel sind. 👍

5 september 2025

Hallo lieber Kunde,
vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Lieferung, dem Preis und der sorgfältigen Prüfung Ihrer Bestellung zufrieden sind.
Wir legen großen Wert darauf, dass alle Teile optimal zu Ihrem Fahrzeug passen, und freuen uns, dass Sie dies zu schätzen wissen. Gerne stehen wir Ihnen auch bei zukünftigen Bestellungen wieder zur Verfügung.
Liebe Grüße, Peter vom reifen.com-Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe udvalg og skarpe priser

Kæmpe udvalg, sindssygt skarpe priser. Hurtig levering

Skulle bruge et Bridgestone Turanza T005 98v EV dæk til vores Tesla. Ingen dækforhandlere eller værksteder i DK kunne skaffe det, så måtte få det hjem fra Rubbex. Nemt sted at handle og man kan betale med MobilePay.

Det bliver ikke nemmere 😀

Kæmpe fan

12 september 2025

Kære kunde,
Mange tak for din detaljerede og positive anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med udvalget, priserne og den hurtige levering.
Vi er især glade for, at du uden problemer kunne finde de rigtige Bridgestone Turanza T005 98V EV til din Tesla og fandt bestillingsprocessen nem. Vi takker for din tillid og ser frem til at betjene dig igen ved fremtidige bestillinger.
Med venlig hilsen Peter fra reifen.com-teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Reifen 18 Monate alt

Habe Reifen bestellt die 6 Monate nicht lieferbar waren. Als sie wieder lieferbar waren hoffte ich auf neue Ware. Leider sind die Reifen fast 18 Monate alt. Werden hier Restposten verkauft?
Leider gelten Reifen als neu bis 5 Jahre :(

20 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad vær med handle hos Rubbex!

Jeg købte 4 dæk hos rubbex, og modtog ordrebekræftigelse og det hele. Tre dage senere modtager jeg så en mail om at min ordre er blevet annuleret, fordi at dækkene ikke længere haves på lager. Øv det kan jo ske..
Men dagen efter kan jeg allerede se at dækkene er på lager igen, og nu koster de så 350 kr ekstra pr styk!! Jeg ringer derfor til rubbex kundeservice for at hører hvad der foregår, og der får jeg forklaret at det er fordi at den forhandler de køber dækkene af åbenbart vil have en højere pris end de havde forventet. Hvilket vil sige at den undskyldning jeg fik på mail om at de ikke var på lager, er total snyd og bedrag. Der var indgået en aftale om køb og jeg modtager ordrebekræftigelse, og så snyder rubbex sig ud af aftalen. De vil på ingen måde kompensere mig og lade mig købe dækkene til den originale pris som jeg havde bestilt. Jeg kunne kun få lov at betale den nye pris som samlet ville være 1400 kr dyrere. Super dårlig service.

6 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Store problemer med returnering

Købte dæk og fælge hos rubbex, og fik det leveret til et værksted. Fandt ud af, at fælgende ikke passede, så de blev leveret tilbage til rubbex uden problemer.

Men dækkene er en anden historie. Først var der bøvl med bare at afhente dækkene fra leveringsstedet, da de skulle leveres retur. Det skal nævnes at jeg aldrig har haft dækkene i hånden. Så bliver dækkene, som var sendt samlet, afhentet enkeltvis, af en eller anden årsag. Og jeg som kunde står med lorten. Fordi det er nu over 2 måneder siden at jeg lagde bestillingen på dækkene og fælgende og jeg mangler STADIG at få refunderet penge for dækkene. Jeg har snakket med deres kundeservice over mail utallige gange og der virker altså bare ikke til at være styr på det. Det er altså øv.

24 juli 2025

schreckliche Seite

Ich rate Ihnen, keine Reifen von dieser Website zu bestellen, da ich zwei Reifen für mein Auto bestellt habe und unterschiedliche erhalten habe. Ich werde nie wieder von dieser Website bestellen, schreckliche Erfahrung

15 juli 2025

Horrible

Horrible, attention aucun droit de retour si vous êtes en Suisse, je me suis fais traité comme un mal propre, des pneus de 3ans m’ont été livrés, de vrais hypocrites qui livrent en Suisse mais sans droit de retour depuis la Suisse, plus jamais de commande sur ce site ni par mon entourage, pendant le covid ils m’avaient livré 2 pneus en trop par erreur là ils sont venu les reprendre!

26 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Impossible de retourner la marchandise…

Impossible de retourner la marchandise par exemple en cas d’erreur à la commande. Service client inflexible.
En privé l'agent du service après-vente écrit, je cite:
"Je ne comprends pas non plus l'attitude de ma direction à ce propos...."

18 juni 2025

Cher client,
nous vous remercions pour votre message et la critique qu'il contient.

Nous comprenons qu'il est ennuyeux d'être confronté à une erreur lors de la commande d'un article.

Néanmoins, nous devons vous informer que, conformément à notre politique de retour, tout retour ou échange est exclu pour les clients ayant une adresse de livraison en Suisse. La loi suisse ne prévoit pas de délai de retour ou d'autre droit de retour pour le commerce en ligne une fois que la commande a été envoyée.

Nous vous prions de comprendre que nous ne pouvons pas faire d'exception dans votre cas. Meilleures salutations, Peter de l'équipe reifen.com

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ho acquistato 4 cerchi in lega completi…

Ho acquistato 4 cerchi in lega completi di pneumatici invernali per la mia Subaru Crosstrek nuova. Ottimo rapporto qualità/prezzo. Consulenza rapida per ordinare la misura corretta del cerchio, spedizione puntuale e montaggio presso un'officina convenzionata molto disponibile... Molto consigliato, bravi!

7 december 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.