Normaal schrijf ik nooit reviews maar nu ben ik toch zeer boos, teleurgesteld en opgelicht uit de runnerslab van rumst gelopen vandaag. Ik heb 1 jaar geleden hier dure wandelschoenen gekocht omdat ik... Toon meer
Vandaag loopschoenen en sokjes gekocht bij de filiaal van Rumst. Ik kwam binnen en zag dat er wel al enkele klanten verdergeholpen werden... Toch kreeg ik onmiddellijk ALLE aandacht van de... Toon meer
Absoluut teleurgesteld in de service . Ik ben jaaaaren klant , tevreden klant ... maar na mijn laatste bezoek in Gent alwaar ik nieuwe schoentjes kocht een dikke maand voor de 10 miles .. ook twee p... Toon meer
Intussen al trouwe klant bij Runners'lab. Afgelopen week een nieuw paar wedstrijdschoenen gaan testen. Volgens de loopanalyse en de verkoper zouden dit geschikte schoenen zijn. Helaas had ik geen goe... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Running since 1980. Grootste loopspeciaalzaak van België. RUNNING | WALKING | TRAIL RUNNING
Westpoort 68, 2070, Zwijndrecht, België
- 037752213
- info@runnerslab.be
- runnerslab.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verloren retour en klantendienst weet van niets
Ik had een paar loopschoenen van Asics besteld met maat 39 (terwijl ik eigenlijk maat 37,5-38 heb), maar de geleverde schoenen bleken alsnog te klein, dus ging ik ze retouren. Helaas was dat op eigen kosten via Post.nl of gratis afgeven in winkel (maar van Aalst naar Gent rijden enkel om een paar schoenen af te geven zag ik niet zitten). Dus maakte ik een label aan voor 8,45€ en registreerde mijn retour online via Returnless (om de een of andere reden kon ik niet gewoon ´retour´ kiezen, wel ´ruilen´ en heb ik gevraagd om te ruilen voor een grotere maat). Heb 2 weken niets gehoord, terwijl het een zending binnen België was. Bij informeren bij Runners´Lab, wisten ze van niets. Nadat ik bewijzen heb getoond van verzending, vonden ze het ineens wel, maar de zending was nog niet toegekomen. Moest wachten. Na een tijdje zag ik via track en trace van PostNL dat er een probleem was (denk dat het ondertussen een maand later was).
Bij PostNL konden ze geen onderzoek starten op m'n vraag, wel het bedrijf (Runners'lab) omdat het 'hun' product is.
Uiteindelijk bleek m'n pakket vermist te zijn en bij Runners'lab waren ze overtuigd dat m'n pakket niet meer ging toekomen bij hen, dus hebben ze attest van 'niet ontvangst' opgemaakt. Bijgevolg zou PostNL mij per gewicht (1kg) terugbetalen: 10.27€. En Runners'lab kon mij geen andere schoenen in de plaats geven, enkel een korting van 30% bij m'n volgende aankoop. Terwijl ik de schoenen met 50% had gekocht voor 79€ en 8,45€ had betaald voor de retourkosten.
Na contactname met TestAankoop, heeft Runners'lab ineens gezien dat ik wel een verzekering had betaald bij het opsturen van m´n pakket en dat ze m´n kosten zouden terugbetalen.
Sindsdien koop ik nooit meer bij Runners´lab en telkens als ik hun korting zie op ´Benefits at Work´, dan moet ik denken aan dit voorval. Dus ik raad het zeker af!
TOPSERVICE runners' lab Beringen
Runners' lab Beringen dankjewel voor de topservice zeer tevreden met de nieuwe loopschoenen Saucony GUIDE 15 dames !!!
Absoluut teleurgesteld in de service .
Absoluut teleurgesteld in de service .
Ik ben jaaaaren klant , tevreden klant ... maar na mijn laatste bezoek in Gent alwaar ik nieuwe schoentjes kocht een dikke maand voor de 10 miles .. ook twee paar nieuwe zolen besteld .. nu , al twee weken na de 10 miles , nog steeds niets ontvangen én ... niemand die me na een derde klaagtelefoontje zelfs maar iets kan vertellen over de eventuele leveringsdatum . Welke wel beloofd werd op uiterlijk twee weken na bestelling . Zwaar teleurgesteld dus !!!
Retourpakket verloren, krijg m'n geld niet terug
Had schoenen van Asics besteld met korting op webshop (79€), maar ze bleken te klein ( hadden ook vuile onderzolen, maar heb daar niets van gezegd, omdat het met korting was). Ik heb dan een retourproces gestart via hun site en moest zelf betalen voor m'n retour (>6€), via PostNL (geen andere optie). Alles volgens hun richtlijnen gedaan, maar na een maand hoorde ik niets van hen. Zelf contact opgenomen, Runners'lab wist van niets, heb bewijzen getoond van m'n verzending, dan pas zeiden ze dat het inderdaad in orde was en dat ik moest wachten tot ze het pakket ontvangen. (Heb binnen België verzonden, zou normaal in 2 dagen moeten toekomen, maar ok, nog gewacht..). Na lang wachten PostNL gebeld, kon blijkbaar als klant zelf geen onderzoek starten naar m'n pakket, Runners'lab moest het onderzoek aanvragen, dus weer gebeld. Na nog wachten, ondertussen 2 maand verder, blijkt m'n pakket verloren en zal het waarschijnlijk niet meer toekomen bij Runners'lab. Als compensatie bieden ze 30% korting op m'n volgende aankoop, maar m'n geld kunnen ze niet terugstorten. Dus die 30% korting is in hun ogen gelijk aan 79€+ retourkosten...
PostNL zou per gewicht mij terugbetalen, maar wat dat inhoudt ...?? (die schoenen wegen bijna niets, dus als ze 2 kg wegen krijg ik dan 2€?!) Heb van Runners'lab gevraagd of ik andere model van schoenen kan krijgen met zelfde waarde, maar kreeg nog geen antwoord. Pure verspilling van m'n tijd en geld! Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Runners'lab, maar nu dus ook de laatste keer.
Loopschoenen besteld bij runnerslab !!
Loopschoenen besteld bij runnerslab !!
Heel erg ontgoocheld !!!
Gedragen schoenen ontvangen, vuile zolen, geen klassieke kartonnen inlegsteuntjes, niet de originele veterknoping zoals bij nieuwe schoenen !!!
...en dan nog de volledige nieuwprijs aanrekenen ! beschamend 😠😠😠
Super slechte service bij runnerslab !!!
Topservice
Volgens de loopanalyse en de verkoper zouden dit geschikte schoenen zijn. Helaas had ik geen goed gevoel bij deze schoenen, ik was gewoon van met Hoka's te lopen (hoge demping). Met deze onzekerheid nam ik terug contract op met Runners'lab en ze keken meteen voor een nieuwe afspraak met de winkelcoördinator. Deze nam ruim de tijd om meerdere schoenen te laten uittesten en was echt top!! Na een hertest ga ik toch met een zeer gerust gevoel naar de looppiste.
nieuwe…
Een afspraak gemaakt voor nieuwe loopschoenen.
Eerst een analyse gemaakt van het looppatroon en vragen over het de loopstijl/blessures etc.Tot zover goed.dan kreeg ik een aantal schoenen te zien die bij mijn profiel zouden passen.Wat een lelijke schoenen allemaal.Hierop kreeg ik een antwoord of het praktisch of modieus moest zijn.
Dat moet toch allebei kunnen niet de dag van vandaag.
Dat had ik beter niet gezegd want hij liet mij achter zonder verdere uitleg en begon aan de volgende klant.gelukkig moest ik niet betalen...of ben ik zonder te betalen door gegaan?
Ik weet het niet want de verkoper liet me staan.Als ik er zo over nadenk is dat wel een slim business model,schoenen die ze op een ander niet kwijt raken verkopen voor premium prijzen met deze uitleg.
Topwinkel met zeer goede service en…
Topwinkel met zeer goede service en zeer betrouwbare verzending en levering via webshop.
tevreden
Ik bestelde schoenen online wegens deze crisis. In normale omstandigheden zou ik ter plaatse gaan. Ik kreeg uitleg en raad via Whatsapp. Mijn schoenen waren een half maatje te klein en ze hebben dat meteen opgelost. Ik ben zeer tevreden over de service en ik zou het iedereen aanraden. Je kan de kwaliteit aan je voeten voelen.
Dinsdag besteld maandag geleverd
Bij de webshop diverse producten besteld perfect verpakt geleverd op 1 product na die word nog opgestuurd volgens de e-mail
Weggegooid geld
Weggegooid geld! Niet aan beginnen!
Ik kreeg veel pijn aan mijn voeten door hun schoenen. Ze hebben mij geadviseerd om de schoenen uit te laten rekken. Dit heeft niet geholpen en toen hebben ze mij geadviseerd om de originele zolen te vervangen met hun dunne goedkope zooltjes. Als dit ook niet helpt zeggen ze 'We kunnen niets meer voor jou doen!'.
Ze hebben het over loopbaan, advies, analyse . . je krijgt dan harde stugge schoenen. Je kunt beter voor de helft van die prijs werkschoenen gaan kopen.
Runnerslab ken ik al lang van de winkel …
Runnerslab ken ik al lang van de winkel in Gent. Zeer goede winkel trouwens, vriendelijk, goede service. Maar in de winkel moet je soms lang wachten, en dat vind ik zeer vervelend. Dus heb ik mijn schoenen besteld in de webshop (terwijl ik in gent woon). Aangezien ik elk jaar dezelfde schoenen koop (brooks addiction walker), moest ik ze toch niet passen in de winkel.
De schoenen werden snel geleverd, alles in orde.
Tips voor verbetering webshop:
-search engine optimization, zodat als je een paar schoenen opzoekt in google je ook bij runnerslab terechtkomt
-duidelijkere link webshop op jullie website, valt niet genoeg op