Pas binnen en net even alleen mijn voorhoofd en nek getest voor de eerste keer, 25 minuten laten zitten en voelde wel goed en ook lekkere dikke patches, ,plakken alleen niet zo goed in de nek aan de... Toon meer

Toen ik het gister binnen kreeg, gelijk uitgeprobeerd... Voelt prettig aan....... eerst half uurtje.. Nu maar opbouwen tot langere tijd. Wat ik alleen jammer vind is het gepriegel om ze weer terug... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

S2H Anti-Wrinkle Facelift Patches helpen tegen rimpels, fijne lijnen en acne littekens. Ze helpen de huid te genezen en te herstellen en om je teint een natuurlijke en gezonde glans te geven. De patches hebben maar liefst 2 prachtige keurmerken: FDA en het "Sehr Gut"-logo. Ons product is beoordeeld als "Excellent Skin Care" door het grootste dermatologische instituut van Duitsland: Dermatest.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

In het verleden deze padges gebruikt en…

In het verleden deze padges gebruikt en zeer tevreden. Maar de nieuwe bestelling heb ik nooit ontvangen en ik vermoed dat dit ook met de pakketdienst te maken heeft, wellicht DPD of DHL , maar ik krijg 0 reacties van s2hbeauty dus dat vind ik zeer teleurstellend. Hun whatsapp nummer schijnt ook buiten bedrijf te zijn.

10 september 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden, het resultaat had ik na 4 weken. Ik gebruik ze enkel nog tijdens het slapen om toekomstige rimpels te voorkomen. Dank voor de goede ondersteuning en mooie resultaten. Daar ben ik hartstikke blij mee :D

7 juli 2023

Goed

In tegenstelling tot wat ik lees bij sommigen blijven de patches bij mij wel goed plakken. Ik ben nu aan het opbouwen en het bevalt erg goed. Ik ben erg tevreden

17 maart 2023

Blij verrast!

Ik was heel benieuwd wat deze patches voor mij konden betekenen. Ik kende de pleisters al die littekens verminderen. En ik ben blij verrast! Wel heel belangrijk om je huid goed te reinigen voor het plaatsen van de patches. Ik gebruik ze nu ongeveer 2,5 maand en zie echt heel duidelijk verschil! Blij mee! Bedankt!

16 maart 2023

Helaas geen enkel resultaat

Helaas geen enkel resultaat, na 2 maanden gebruik. Wel reactie gehad via de mail hoeveel en hoe te gebruiken. Het is eigenlijk ook te mooi om waar te zijn.

15 februari 2023

Hi Teun,

Ik zou graag wat meer informatie van je krijgen zodat we dit op een goede manier kunnen oplossen. Wij staan bekend om de goede service en dienstverlening, ook jou kunnen we in deze situatie ondersteunen. We komen graag met je in contact.

Bedankt alvast, voor de genomen moeite!

Blijven niet plakken.

Fijne patches. Gebruik ze nu al eventjes, maar helaas hebben ze maar een paar x goed geplakt. Ermee slapen is nog nooit gelukt. Geen idee wat ik fout doe. Ik plak ze op een schonez droge huid. Na gebruik maak ik ze schoon met lauw water en laat ze drogen.

5 januari 2023

Hi CMJ,

Het kan voorkomen dat de patches minder goed plakken. Dit heeft namelijk met een aantal factoren te maken. Neem even contact met ons op via mail. Ik help je graag bij het gebruik van onze patches! Tevens vergoeden of vervangen wij altijd patches die door omstandigheden niet goed plakken. Je kunt er vanuit gaan dat dit netjes wordt opgelost!

Ik wens je een mooie dag!

Tot nu toe tevreden

De pads werden snel geleverd en persoonlijk vind ik ze na de 4e keer nog goed plakken. Ik gebruik ze alleen nog
's nachts en in de ochtend ziten ze er nog steeds op. De huid is vrij zacht daarna en het lijkt of lijntjes iets minder zijn, maar kan nog niet beamen dat dit blijvend is. Hopelijk doet het ook wat op de lange termijn en niet alleen een.paar uur nadat je ze op gehad hebt. Ik ga het zien.

7 december 2022

Helaas ik was best sceptisch om dit te…

Helaas ik was best sceptisch om dit te geloven ..jammer genoeg ben ik ook beetje teleur gesteld in het product ze blijven idd niet goed plakken en pads na paar keer gebruiken lijk net of ze beetje gel bobbelig plekjes aan de zijkant van de pads!!

29 november 2022

Antwoord van S2hbeauty

Hi Fiaz, Wat vervelend dat je dit mee moet maken. Hoe maak je de patches schoon? Heb je geen heet water gebruikt bv. Een goede reiniging en behandeling van de patches is erg belangrijk. We hebben hier natuurlijk een handleiding voor en tips en tricks die het behoud van je patches langer houden. Tevens heb je altijd garantie op onze patches en vervangen wij altijd producten die niet aan de wensen voldoen. Ik wil je graag uitnodigen ons jouw informatie naar ons te sturen of ons een email te sturen; info@s2hbeauty.nl. zodat we de patches kunnen vervangen en jou tevens persoonlijke ondersteuning kunnen geven bij de behandeling en het behoud van de patches. Onze Beauty Experts staan voor je klaar. We horen heel graag van je zodat we dit gemakkelijk kunnen oplossen. Hartelijk dank alvast en een prachtige dag gewenst!

Firma is Niet bereikbaar!

Vorige week een bestelling ontvangen en contact gezocht omdat ik wat vragen heb….tevergeefs! Jullie zijn niet bereikbaar. Op 4 plaatsen een bericht achtergelaten, Via de chat, een bericht op de site, een mailtje gestuurd en op Facebook messenger krijg ik een standaard bericht!

S2hbeauty heeft inmiddels gereageerd

6 november 2022

Hi Anna,

We hebben je inmiddels gemaild en met je gechat. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op iedereen te reageren. Inmiddels hebben we goed contact en helpen we je met veel plezier met al je vragen!

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en in het weekend zijn we gesloten.

Fijne dag!

Dik verdiende rectificatie

Rectificatie mbt vorige bericht van JN:
Nam mijn teleurstelling de overhand in mijn vorige (1ster)review…inmiddels moet ik vaststellen dat de miscommunicatie meer dan keurig is opgelost.
Dank jullie wel.🏆🥇👍voor jullie klantvriendelijkheid.

16 september 2022

Twijfelachtig

Ik wil beginnen met de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Dit is oprecht TOP. Ik had begin juni deze patches besteld en na enkele keren gebruikt te hebben plakten sommige patches niet goed meer. Na contact te hebben gehad hierover werd er niet moeilijk gedaan en werd er meteen aangeboden om een nieuw pakket op te sturen. Ik denk dat ik ondertussen zo'n 4 weken bijna dagelijks de patches tijdens de nacht gebruik. In het begin had ik echt het idee dat het wat deed, in elk geval onder de ogen ben ik in de ochtend echt frisser. Dat vind ik nog steeds. Echter...de frons en andere lijnen (zoals.die bij de mondhoeken) vind ik niet minder worden. Ik ga het nog een poosje volhouden, maar ik ben bang dat ik weer een illusie rijker ben. Ik had meer verwacht van dit product na het lezen van de lovende recensies. Mocht ik over een paar weken alsnog merkbaar verschil zien dan zal ik deze recensie updaten.

8 juli 2022

Hi Zonnetjexx,

Dankjewel voor deze mooie en eerlijke review. We streven ernaar om al onze klanten van geweldige resultaten en top service te voorzien. Kwaliteit en service staat bij ons op 1. We vinden het fijn dat je dit zo ook ervaart. De frons en de mondhoeken zijn een dieper gewortelde rimpel, die ook lange tijd nodig heeft gehad om te vormen. Het kan even duren voordat dit verdwijnt. Blijf vooral de patches gebruiken en zoek hulp bij onze experts, daar zijn ze voor. Als je je gegevens met ons wilt delen kan ik je in contact brengen met iemand.

Fijne dag!

Top produkt in gebruik!

Ik heb dit produkt nu een ruime week in gebruik. Mijn voornemen is het 3 weken elke nacht te gebruiken. Daarna 2/3 in de week ook de nacht. Ik zie resultaat, top! Mijn ervaring is dat het op de lippen niet zo goed blijft plakken inderdaad. Ik merk vooral door het in de nacht te gebruiken, dat de huid warm word tijdens de ontspanning en de patches juist steviger kleven op je huid en ook op hun plek blijven zitten. En zo haal je ook het aantal uurtjes. Omdat je overdag in beweging bent heb ik het idee, dat daardoor het resultaat minder optimaal is? Super blij met dit produkt, bedankt s2h.

29 juni 2022

Hi Liliane,

Wat een geweldige review hartelijk dank hiervoor. Je mag de patches ook op maat knippen, dan passen ze beter op de contouren van je gezicht en blijven ze beter plakken. Ook hebben we natuurlijk andere handige tips and trics voor je, neem even contact met ons op via WhatsApp of mail; info@s2hbeauty.nl, dan helpen we je hier graag bij.

Heel blij te lezen dat je zo tevreden bent, dankjewel.

Fijne dag

Geruik na een week

Gebruik het nu een week en ondanks dat ik mijn gezicht goed reinig, moet ik 's morgens ook op zoek naar de pads. Soms na een uur laten ze al los en bij 2 kwam er een lijmlaagje af.
Verder nog te kort om al resultaat te zien. Maar wordt vervolgd

26 mei 2022

Deze week begonnen met het aanbrengen…

Deze week begonnen met het aanbrengen van de patches..
Bleven allemaal keurig zitten in de nacht..
Ondanks de warmere nachten .
Nu 3 x gedaan deze week.. en vanmorgen was ik de bovenlip patch kwijt voor het eerst..
Ik ga het zo vaak mogelijk opplakken om snel resultaat te zien in het gezicht..

Borst en nek moet ik nog mee starten, maar daar stoor ik mij minder aan omdat de nek rimpel vrij is.

Ik heb goede hoop , al ik echt wel sceptisch ben hoor. Je wilt het zo graag, dat je altijd wat angstig bent dat het bij jezelf niet gaat werken of niet goed doet..
Wat ik wel lastig vind is het terug plakken en terug stoppen in het doosje... had fijner gevonden wanneer je een doosje heb, die je open kan klappen..en ze daar in de laten drogen voor je ze daarin weer opbergt..
Mijn vraag is dan elke keer, is het allemaal nog goed van werking zodra je eraan zit, beschadig ik de patches niet met mijn vingers.. kortom doe ik het goed?
Had graag een goed filmpje gezien hoe je ze goed schoonmaakt.
Ik heb foto voor de start gemaakt.. en zal deze elke week maken met hopenlijk een mooie resultaat !

Maar ik ben tot nu toe heel tevreden over het gebruik ervan 😊

Liefs linda

22 mei 2022

Ik ben heel tevreden over de patches

Ik ben heel tevreden over de patches. Ik had wat moeite in het begin te plakken maar het is nu helemaal goed en de rimpels waar ik mij aan stoorde zijn zo goed als verdwenen. Dikke pluim ook naar de experts die je helpen. Ik ben heel goed geholpen

20 mei 2022

Aanpassing review en sterren

Na plaatsing van onderstaand review heb ik contact gehad met Elise van S2hbeauty en hierbij verander ik mijn review naar vijf sterren. Ik zal ook uitleggen waarom. 1 Dit bedrijf heeft de meest vriendelijke en probleemoplossende klantenservice die ik ooit zelf heb ervaren. Het vertrouwen dat zij in het product hebben maakte dat ik het nog een 2e keer wou proberen.

2. De patches voelden anders aan en na het opbrengen was mijn huid duidelijk op de plaatsen waar ik het had geplakt gladder, vooral bij mij persoonlijk duidelijk zichtbaar op het voorhoofd, mondhoeken en nek. Ook het afspoelen was nu probleemloos, het bleef glad. Duidelijk dat in de vorige zending die ik had ontvangen waarschijnlijk een productiefoutje zat.

Nu na twee dagen gebruik zou ik dit product zeker aanraden. Verwacht geen wonderen in een dag, maar ik denk als je dit regelmatig gebruikt de zones waarop je de patches plakt zeker merkbaar gaan verbeteren, als ik nu zie wat het in 2 dagen bij mij doet.
Ik ga zeker door met het gebruik van deze patches.

Oude review.

Helaas een lage review, ik moet zeggen klantenservice erg netjes. Na je bestelling krijg je een mail met een filmpje over hoe het product te gebruiken. Ook over het bestelproces geen klachten. Alleen het product zelf vind ik echt zonde van mijn geld. Misschien had ik er een uit een verkeerde batch als ik de rest vd recensies lees maar ik vind de patches echt belabberd. Na de eerste keer gebruik netjes afgespoeld met lauw water en er kwam gewoon een laagje mee, daarna zag de patch eruit alsof er lijm overheen geklonterd was, en helaas niet bij 1 bij allemaal bij het afspoelen kwam er een plakkerige substantie mee. Na 1 x gebruik weg kunnen gooien, duur grapje.

20 mei 2022

Hi Laura!

Dat is inderdaad heel zonde. We bieden natuurlijk wel een uitstekende service en dienstverlening. Zou je dan ook contact met ons willen opnemen over deze klacht? Want dan krijg je van ons een nieuwe set of geld terug zodat jij van deze review weer meer sterren kunt maken. Ik help je daar heel graag bij, want service en klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1.

Ik hoor graag van je!