In het verleden deze padges gebruikt en zeer tevreden. Maar de nieuwe bestelling heb ik nooit ontvangen en ik vermoed dat dit ook met de pakketdienst te maken heeft, wellicht DPD of DHL , maar ik krij... Toon meer

Vorige week een bestelling ontvangen en contact gezocht omdat ik wat vragen heb….tevergeefs! Jullie zijn niet bereikbaar. Op 4 plaatsen een bericht achtergelaten, Via de chat, een bericht op de site... Toon meer

Toen ik het gister binnen kreeg, gelijk uitgeprobeerd... Voelt prettig aan....... eerst half uurtje.. Nu maar opbouwen tot langere tijd. Wat ik alleen jammer vind is het gepriegel om ze weer terug... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

S2H Anti-Wrinkle Facelift Patches helpen tegen rimpels, fijne lijnen en acne littekens. Ze helpen de huid te genezen en te herstellen en om je teint een natuurlijke en gezonde glans te geven. De patches hebben maar liefst 2 prachtige keurmerken: FDA en het "Sehr Gut"-logo. Ons product is beoordeeld als "Excellent Skin Care" door het grootste dermatologische instituut van Duitsland: Dermatest.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

4,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top product en service

Het werkt goed zie na 1 nacht gebruik direct het verschil. De hoekjes blijven niet heel goed plakken. En na gebruik terugplakken is wel een dingetje. Het zou fijn zijn als er 2 grote terugplakvellen bij zouden zitten. Verder zeer tevreden over snelle levering en antwoorden op vragen.

11 juni 2021

Werkt absoluut niet

Werkt absoluut niet! Blijft niet eens kleven aan je gezicht,en ja gezicht was clean en droog!

Zeer ontevreden,weeral eens een geldsteunt!!!

10 juni 2021

Ik heb de patch nog niet gebruikt moet…

Ik heb de patch nog niet gebruikt moet nog wachten omdat ik mijn wenkbrauwen heb laten tatoeren dus sorry maar kan je nog geen review geven excuus hiervoor maar zodra het kan zal ik het zeker doen dank je wel voor je begrip .groetjes An .

9 juni 2021

Contact en levering was snel zoals…

Contact en levering was snel zoals aangegeven binnen 2a 3 dgn in huis, nu 1x gebruikt en kan zeggen dat mijn huid zacht aanvoelden,kan nog niets zeggen over minder zichtbaarheid van de rimpels/stevigheid van de huid maar ga het opbouwen zodat ik het een nacht kan laten zitten en ben dan benieuwd naar het resultaat.

11 mei 2021

Hi Monique,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Mocht u vragen hebben over het gebruik van onze patches dan zit er een team van Beauty Experts klaar om u hierbij te assisteren. Wij horen graag van u.

Snel in huis

Snel in huis, netjes verzorgd. Goed voor het vertrouwen in deze tijd

9 mei 2021

Beste Pauline,

Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen!

Net binnen

Pas binnen en net even alleen mijn voorhoofd en nek getest voor de eerste keer, 25 minuten laten zitten en voelde wel goed en ook lekkere dikke patches, ,plakken alleen niet zo goed in de nek aan de zijkanten ( geen crème of iets anders na t reinigen gebruikt ) , verder vind ik het jammer van de plastic zakjes waar t zo'n gepriegel is om de zakjes in elkaar te plaatsen , ook het terugplakken van de patch op het stickervel is een gedoe. Stoffen zakje om alles op te bergen lijkt me wat netter en oogt mooier en minder goedkoop. Ben benieuwd wat de pqtches doen als ik deze langer gebruik. Volgende review volgt dus nog.
Dank

7 mei 2021

Beste Kitty,

Hartelijk dank voor deze openhartige review. Allereerst stuur ik u een nieuwe nek patch toe, geheel op onze kosten uiteraard aangezien u aangeeft dat deze niet goed plakt. Ik maak dat dan ook meteen voor u in orde.

Met alle opbouwende kritiek gaan wij aan de gang en nemen dit zeer ten harte. Wat betreft het gepriegel.. een stoffen zakje is dusdanig onhygiënisch dat we dit op deze manier niet kunnen aanbieden. Stof en siliconen gaan niet samen. We moeten zorgen voor een steriele omgeving voor de patches en op deze manier kunnen we dit het beste waarborgen. Ook zijn we met nieuwe productontwikkelingen bezig om al onze producten aan te passen en te verbeteren.

Team S2H Beauty

Het product verraste me echt!

Het product verraste me echt! Ik was er sceptisch over omdat er altijd zoveel producten worden aangeprezen die helemaal niet of nauwelijks werken. Maar dit werkt echt!! Hoe het kan weet ik niet, maar met het resultaat ben ik heel blij. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bij sommige delen van mijn gezicht kan ik de pads niet zo lang velen en gaan ze irriteren, maar dat heb ik er graag voor over!

25 maart 2021

Beste mevrouw Doeswijk,

Allereerst Gefeliciteerd! U wint uw aankoop bedrag bij S2H terug. Wij sturen u een mail met verdere informatie.

Fijn dat we voldoen aan alle verwachtingen daar zijn we blij mee! Wat het irriteren betreft dat kan gebeuren. Soms, als de huid veel te verduren heeft gehad, kan het zijn dat siliconen de huid te dicht af dekken en dat er lichte jeuk ontstaat. Dit gaat echter weer snel voorbij. Het is daarom zo belangrijk om te straten met een goed gereinigde en schone huid.

Bedankt voor deze review

Team S2H Beauty

Toen ik het gister binnen kreeg

Toen ik het gister binnen kreeg, gelijk uitgeprobeerd...
Voelt prettig aan....... eerst half uurtje..
Nu maar opbouwen tot langere tijd.
Wat ik alleen jammer vind is het gepriegel om ze weer terug te plakken... kan hier niet een groter vel voor komen waar ze allemaal oppassen, zou erg fijn zijn
Vriendelijke groet Doeteke Boon

17 maart 2021

Hi Doeteke,

Fijn dat we voldoen aan uw verwachting en fantastisch deze opbouwende kritiek! Uiteraard zijn we nog volop in ontwikkeling om onze producten te verbeteren. Onze pakketjes zijn gepasseerd op divers gebruik. Aangezien we onze klanten zelf willen laten bepalen welke patch ze gebruiken (en eventueel welke niet) hebben we ervoor gekozen om ze elk een eigen vel apart te geven. Zo kan men er langer mee doen en hoeven ze ongebruikte patch niet te bevuilen. Maar, er zijn andere productontwikkelingen in proces momenteel en we zullen hierin onze producten altijd blijven aanpassen en verbeteren.

Hartelijk dank voor de review.

Ben er net mee begonnen maar voelt goed

Ben er net mee begonnen maar voelt goed
Snelle leverings service.

13 maart 2021

Hi Yvonne,

Fijn dat u tevreden bent over onze service. Mocht u vragen hebben over het gebruik dan kunt u altijd terecht bij een van onze Beauty Experts die u graag helpt bij uw behandeling.

Team S2H Beauty

Heb 2 weken geleden een bestelling…

Heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst, zou binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd worden... ben twee weken en 4 mails verder, geen bestelling binnen en geen antwoord op mijn mails!!
Wordt ik hier besodemieterd?
Waarom hoor ik niks?!

13 maart 2021

Beste Roos,

We hebben u nu al in totaal 11 keer gemaild. Maar u antwoord er zelf niet op! Uw Huisnummer Mist. Vandaar dat we het pakket niet kunnen versturen.

We gaan het geld retourneren want uw reactie blijft uit.

Ons bijgehouden logboek:

01-03 20:34
02-03 09:56
03-03 15:51, 15:52. 15:53 & 15,53 (test mails verzonden)
04-03 10:20

En vandaag 14-03 hebben we weer 2 mails verzonden!

Hi Conny,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We snappen alleen niet zo goed wat u met lang duren bedoeld? Hoe gebruikt u de pads, wel volgens onze richtlijnen? U kunt van ons een persoonlijk advies op maat krijgen. Dan helpen wij u bij de behandeling ervan. Stuur ons een email als u hier behoefte aan heeft: info@s2hbeauty.nl.