Hej. Jeg har samlet på piske i over 20 år. Og er egentlig indtil nu altid gået forbi denne side fordi jeg synes den virker for mands domineret. Jeg er masochist og derfor har siden virkede stødende på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har købt adskillige piske hos Sadistens Toolbox, og har absolut intet at sætte en finger på. Prisen er god, kundeservicen er i top og kvaliteten er absolut i orden. Har man særlige ønsker, er han... Toon meer
Så ringe service!! Kontaktede dem via deres e-mail men den fungere ikke,prøvede flere gange og deres telefon bliver heller ikke taget. Om jeg havde valgt et andet fragt firma,kunne de ikke komme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varmeste anbefaling herfra! Købte "orgasme sættet" med tre floggere og de er virkelig gode, de ligger godt i hånden, vægten er god og de rykker "ræv", hehe jeg skal lige ind og lurer lidt mere for jeg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sadistens Toolbox er Danmarks førende webshop inden for BDSM-udstyr og sexlegetøj. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter som floggers, paddles, klemmer, chastity-enheder, elektrosex-udstyr og meget mere. Vores butik er beliggende i Skive, hvor vi også producerer vores egne floggers i høj kvalitet på eget værksted. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet på sexlegetøj og spændende SM-oplevelser i og udenfor soveværelset. Vi er stolte af vores omfattende viden inden for BDSM-området. Vi tilbyder mange guides og rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine køb. Læs også vores mange guides til brug af SM-udstyr og få grundig introduktion til BDSM området. Om du er helt ny indenfor BDSM eller lige så erfaring som vi selv, kan vi hjælpe dig med udstyr til ægte nydelse. Alt vores sexlegetøj er udvalgt af os selv, vi sælger kun SM-udstyr, dildoer, undertøj og vibratorer som vi selv vil bruge. Vi misser aldrig en chance for et klap i måsen! Vi værdsætter vores kunders privatliv og garanterer altid diskret levering. Vores fremragende kundeservice er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel. Besøg os i dag på websoppen www.sadistenstoolbox.dk eller i vores egen butik på Frederiksgade 10 e, 7800 Skive - og udforsk vores spændende udvalg af SM-udstyr og sexlegetøj
Contactgegevens
Frederiksgade 10E, 7800, Skive, Denemarken
- dan@sadistenstoolbox.dk
- sadistenstoolbox.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Købmands-skab og kundeservice
Købmands-skab og kundeservice. To ord der fint kan bruges om Sadistens toolbox. Både online og i deres fysiske butik møder man en god gammeldags købmand med værdier man ikke finder ofte i detailbranchen.
Jeg købte for noget tid tilbage udstyr og har gjort det af flere omgange, da udstyr, går i stykker, hvilket i øvrigt er fuldforståeligt jævnfør min måde at behandle det på, svare butikkens indehaver jeg kan kigge forbi eller fremsende udstyr og det vil blive ordnet hvis muligt eller erstattet til trods for jeg havde understreget der var tale om “en heftig brugerhåndtering”
Jeg kan kun på det varmeste anbefale at handle med dem.

Slidstærke materialer
Jeg bestilte et produkt, der skulle holde til langvarig og voldsomt brug. Opfattelsen på siden var, at de fleste af produkterne var testet og godt beskrevet.
Det jeg bestilte lignede ikke umiddelbart et super højkvalitets produkt, da prisen var fornuftigt, men beskrivelsen svarede til mit behov, så jeg bestilte.
Heldigvis var produktet i høj kvalitet, og gik ikke i stykker før 2 år efter, trods hyppigt brug i ofte over en time ad gangen.

Kæmpe anbefaling!!
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Sadistenstoolbox. Jeg har købt en stor del af det, som min kuffert indeholder af piske og andre ting hos dem, både i fysisk butik og online, og der er intet at klage over. Har aldrig oplevet noget gå i stykker eller lignende, alt er kvalitetsprodukter, som holder en livstid. Uanset, hvordan jeg har opbevaret eller brugt tingene.
Servicen har også altid været upåklagelig. Dette gælder både i den fysiske butik og online. Endda er der mulighed for at afprøve tingene i den fysiske butik, inden et eventuelt køb. Denne service ydes ikke ret mange andre steder.
Vejledning er altid i top, også hvis man kontakter dem via andre steder. Man får altid kvalificeret hjælp, hvad enten det er et spørgsmål eller man har brug for at finde noget helt specifikt, der dækker ens behov i en bestemt retning.
Hjemmesiden er let og overskuelig.
Skal man købe ting til BDSM, så er min klare anbefaling at benytte Sadistenstoolbox.

Antwoord van Sadistenstoolbox
altid kvalitetsprodukter og den bedste…
altid kvalitetsprodukter og den bedste service. Ejeren er altid klar med gode råd og ved hvad han snakker om
Bedste anbefaling herfra

Det bliver ikke bedre
Fantastisk service, intet mindre.
imødekommende folk, der hjælper og vejleder hvis dette er nødvendigt, god solid kvalitet.
kun ros her fra

Antwoord van Sadistenstoolbox
Jeg har flere gange handlet i…
Jeg har flere gange handlet i Sadistenstoolbox og jeg kan kun sige at man får super god service der, har man brug for at vide noget om et produkt så får man en rigtig god forklaring på det hele.
Og er det et af Dan's egne produkter som han selv fremstiller og det går i stykker så får man det repareret uden beregning, men det er yderst sjældent at noget af det går i stykker, for her er tale om kvalitetsprodukter.
Jeg har stor tiltro til Sadistenstoolbox og den service der følger med.
Selv priserne er i den billige ende af alle der handler med den slags udstyr.

Antwoord van Sadistenstoolbox
Altid god betjening og vejledning og…
Altid god betjening og vejledning og endnu bedre god kvalitet og de få gange, ud af mange køb, hvor der har været fejl på varen, er den blevet byttet med det samme.

Glad kunde
Som gentagende kunde kan jeg kun anbefale at man kigger forbi enten den fysiske eller online butik hvor man altid kan finde hjælp
I har et rimelig bredt udvalg til fornuftige priser ville dog ønske et bredere udvalg inden for reb mm.

Antwoord van Sadistenstoolbox
Virkelig god service og super lækre…
Virkelig god service og super lækre produkter.

Antwoord van Sadistenstoolbox
Jeg vil kun anbefale sadistenstoolbox🤩🤩…
Jeg vil kun anbefale sadistenstoolbox🤩🤩 Jeg har købt en del produkter af piske og andre ting hos dem og er yderst tilfreds🤩🤩 Har aldrig oplevet noget gå i stykker eller lignende, for Mig er det kvalitetsprodukter🤩🤩
Servicen har også kun været for Mig super🤩🤩
Så Jeg giver max stjerner og her 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Antwoord van Sadistenstoolbox
Super flotte og lækre redskaber
Super flotte og lækre redskaber, altid god rådgivning.

Antwoord van Sadistenstoolbox
Altid god service og god kvalitet
Altid god service og god kvalitet. Intet dårligt at sige.

Antwoord van Sadistenstoolbox
God service og rådgivning.
God service og rådgivning.
Kanon kvalitet og gode priser

Antwoord van Sadistenstoolbox
Så fed en shop og fantastisk service…
Så fed en shop og fantastisk service hver gang! Kan kun anbefale dem!

Ganske tilfreds kunde
Jeg har handlet hos sadistens toolbox flere gange og jeg har altid været yderst tilfreds.
Der er hurtig og god levering.
Der er god service og vejledning.
Når pakken ankommer er produktet pakket godt og forsvarligt ind.
Produkterne er af yderst god og lækker kvalitet.
Det er her jeg køber mine bdsm relateret udstyr.