Hej. Jeg har samlet på piske i over 20 år. Og er egentlig indtil nu altid gået forbi denne side fordi jeg synes den virker for mands domineret. Jeg er masochist og derfor har siden virkede stødende på... Toon meer
Jeg har købt adskillige piske hos Sadistens Toolbox, og har absolut intet at sætte en finger på. Prisen er god, kundeservicen er i top og kvaliteten er absolut i orden. Har man særlige ønsker, er han... Toon meer
Så ringe service!! Kontaktede dem via deres e-mail men den fungere ikke,prøvede flere gange og deres telefon bliver heller ikke taget. Om jeg havde valgt et andet fragt firma,kunne de ikke komme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varmeste anbefaling herfra! Købte "orgasme sættet" med tre floggere og de er virkelig gode, de ligger godt i hånden, vægten er god og de rykker "ræv", hehe jeg skal lige ind og lurer lidt mere for jeg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sadistens Toolbox er Danmarks førende webshop inden for BDSM-udstyr og sexlegetøj. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter som floggers, paddles, klemmer, chastity-enheder, elektrosex-udstyr og meget mere. Vores butik er beliggende i Skive, hvor vi også producerer vores egne floggers i høj kvalitet på eget værksted. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet på sexlegetøj og spændende SM-oplevelser i og udenfor soveværelset. Vi er stolte af vores omfattende viden inden for BDSM-området. Vi tilbyder mange guides og rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine køb. Læs også vores mange guides til brug af SM-udstyr og få grundig introduktion til BDSM området. Om du er helt ny indenfor BDSM eller lige så erfaring som vi selv, kan vi hjælpe dig med udstyr til ægte nydelse. Alt vores sexlegetøj er udvalgt af os selv, vi sælger kun SM-udstyr, dildoer, undertøj og vibratorer som vi selv vil bruge. Vi misser aldrig en chance for et klap i måsen! Vi værdsætter vores kunders privatliv og garanterer altid diskret levering. Vores fremragende kundeservice er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel. Besøg os i dag på websoppen www.sadistenstoolbox.dk eller i vores egen butik på Frederiksgade 10 e, 7800 Skive - og udforsk vores spændende udvalg af SM-udstyr og sexlegetøj
Frederiksgade 10E, 7800, Skive, Denemarken
- dan@sadistenstoolbox.dk
- sadistenstoolbox.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg skrev en mail til Dan den 3/6 kl 17:21 omkring om der var åben på grundlovsdag, fordi der var vi en lille flok der alle havde fri og det kunne bare passe super godt ind i vores kalender, der går ikke engang 15 min så der svar fra Dan om at de har åben.
Dagen efter skriver Dan til mig at han troede de andre butikker også havde åben men det viser sig at de ikke har, men hvis jeg kunne fortælle ham hvad kl vi ville være der ville han åbne butikken for os, jeg siger at vi ellers bare finder en anden dag men sådan skulle det ikke være så jeg finder ud af et tidspunkt med de andre og skriver tilbage, dagen efter står han klar i butikken med god service og snak, vi ente med at bruge over 1 time nede hos ham, på hans fridag. Det syntes jeg det er god service.
Der altid hurtigt svar hvis man skriver til ham og han er hjælpsom hvis man har brug for det 😊

Antwoord van Sadistenstoolbox
Præcis - Let og levering til tiden.
Præcis - Let og levering til tiden.
Samtid en webshop , som er meget let at finde rundt i.
Alle Flogger og piske er høj kvalitet , der vil holde en livs tid.

Antwoord van Sadistenstoolbox
Jeg har handlet på hjemmesiden over…
Jeg har handlet på hjemmesiden over flere gange, og hver gang har der været hurtig levering og tingene har bare været i tip top stand. Så kun 5 stjerner herfra

Antwoord van Sadistenstoolbox
Har handlet her flere gange
Har handlet her flere gange, oftest bliver det sendt samme eller dagen efter, og kvaliteten er altid i top!

Dårlige service.
Jeg er faktisk oprigtig ked af at lave denne anmeldelse men jeg er simpelthen nød til at komme ud med min oplevelse da jeg synes den er så grotesk.
Jeg lavede omkring den 20 januar en bestilling på sadistenstoolbox. Jeg er flyttet så jeg skrev min nye adresse i bestillingen. Under bestillingen går noget galt, den siger den ikke er gennemført men alligevel havde de trukket pengene så jeg skrev til dem og bestillingen blev oprettet igen. Her kommer problemet så, pakken bliver leveret på min gamle adresse. Jeg skriver til Dan privat som ejer butikken, for at hører hvor det er gået galt. Dan bliver ved at ligge skylden over på mig og sige at jeg skulle ha slettet den gamle adresse da jeg tastede den nye og henviser til at jeg skulle ha kigget ordre bekræftelsen. For det første har jeg ikke tjekket den pga der altid plejer at være styr på tingene når de kommer fra sadistenstoolbox og for det andet så kommer den i en PDF fil, den åbner jeg ikke med mindre jeg tror noget er galt. Nå men efter en lang diskussion med Dan om hvem der har skylden i det her og jeg har rendt rundt i min by for at finde min pakke, går Dan med til at sende mig en ny pakke men med påbudet om at jeg ikke længere kan handle hos ham. Jeg er så chokeret over behandlingen af mig. Jeg har lige tjekket mine gamle ordre og på min bruger har jeg købt for omkring de 8000 og jeg har også været fysisk i butikken og bruge omkring 5000. Så det er sådan man behandler sine kunder hos sadistenstoolbox.

Antwoord van Sadistenstoolbox
Kunne jeg dog bare give nul stjerner...
Lige en fortælling omkring min oplevelse med at købe hos Dan Lei/ Sadistens Toolbox.... 🤬🤬🤬
Hermed kopi af min mail til S.T og Dan Leis svar på mail samt mit modsvar.
------------------
Jeg købte Dr . Friis og Paddle the Strib på den aften der var indkaldt til et privat arrangement hvor Dan var forbi og præsentere sine redskaber.
Jeg har derfor af gode grunde ikke nogen kvittering/faktura her blev der blot betalt via mobilpay til Sadistens Toolbox.
Jeg er imidlertid kommet frem til at disse to værktøjer kommer jeg aldrig rigtig til at bruge, da jeg vil gå andre veje, så vil gerne returnere dem og have refunderet mine penge Mit spørgsmål er nu hvordan gør jeg det nu jeg ikke har en faktura
------------------------
Dan Leis svar 2/2-23
hejsa
ja det er jo ulempen ved at handle på den måde.. at man ikke har retur ret. jeg beklager men det er ret besværligt at tage ting retur efter sådan en tur. det er lige som at gå på messe eller kræmmermarked der kan man heller ikke sende ting retur
--------------------------
Mit svar på Dan Leis mail
Hej
Det forstår jeg på ingen måde at der ikke er, havde jeg vidst dette havde jeg aldrig handlet med dig på den måde, det er sgu bondefangeri og især fordi jeg har handlet med Sadistens toolbox og ikke Dan Lei, det var også Sadistens mobilpay der fik pengene og ikke din privatkonto.
Det er virkelig dårlig stil og det vil jeg gå videre med til andre i min omgangskreds , at det er måden hvorpå der handles når man handler med Sadistens Toolbox. Jeg skal da gøre mit til at udbrede budskabet.
Jeg kan fortælle oprigtig hvorfor jeg ikke kommer til at bruge dine redskaber jeg har købt, jeg kiggede nærmere på tingene da jeg kom hjem, Floggeren er blot hæftet i håndtaget med lim og intet andet, og pisken er samlet med en lille kile og noget lim, ikke just det jeg vil kalde kvalitet. Noget andet er også at du fortæller at du producerer dine sexlegetøj selv men jeg kan forstå, fra folk i branchen at det ikke er hele sandheden idet dette bliver produceret i Pakistan, hvilket det også bærer præg af bl.a i samlingerne af disse 2.
Servicen kan man sgu ikke klage over for den er der ikke, føj siger jeg bare for en hoven tilgang til sine kunder.
-------------------
Så herfra 0 stjerner hvis det var muligt. Jeg tager de kr 600 som jeg betalte for de 2 redskaber som en lærepengelussinger fra Sadisten, men syntes det er vigtigt at påpege at alt ikke er som han gerne vil fremstå hverken på sin hjemmeside eller når han tager ud på sine salgsfremstød.
---------------------
Hermed svar til Dan Leis svar på min anmeldelse.
Dan Lei, én ting ligger helt fast og det er at jeg slet ikke brugte redskaberne til det private arrangement, idet jeg ikke selv havde en partner med at bruge dem på, derpå har jeg vidner der kan bakke min påstand op. Ej heller har jeg brugt dem efterfølgende, da jeg har kigget på dem og ud fra min betragtning ikke ment at det er noget jeg alligevel kan bruge ej heller ikke vil bruge da jeg ikke syntes de har den kvalitet jeg vil have i min leg. At jeg ikke har anden kvittering end den kvittering jeg har fra banken samt min mobilpay kvittering (begge dele bør være nok det plejer det at være når man handler i fysiske butikker og butikker på nettet, da de udfra betalingsmiddel kan spore, hvad det er der er solgt) skyldes at du ikke lavede en kvittering på købet til de mennesker, der valgte at handle på dagen, her kan man så undre sig igen for det har man også altid krav på når man handler både i fysiske og online butikker. Så endnu en gang viser det at det du skriver og siger ikke står mål med virkeligheden.
Men skønt at høre du har lært noget, man må så bare håbe, at det kommer fremtidige kunder til gavn, så de ikke sidder med håret i postkassen ligesom jeg gør, efter at have handlet i god tro med Sadistens Toolbox.

Kvalitet i topklasse⭐️
Hurtig levering og virkelig lækre håndlavede kvalitets produkter.
Hvis du bestiller inden kl 17:00 sender…
Hvis du bestiller inden kl 17:00 sender vi samme dag tja man skal ikke love mere end man kan holde.
Fantastisk…
Har kun rosende ord at sige om Sadistenstoolbox. Der er aldrig noget og skulle der ske noget med en pisk er de altid klar til at hjælpe.
Og altid klar med gode råd og tricks til forskellige redskaber.
Kvalitet produkter og til en fair pris
Kvalitet produkter og til en fair pris
Super service og hurtig levering
Kan varmt anbefales, specielt til en pæn rød mås
Jeg har handlet med Sadistenstoolbox i…
Jeg har handlet med Sadistenstoolbox i flere år nu.
Jeg har altid været tilfreds med servicen jeg har fået.
Kvaliteten har altid været i top, og jeg har kunne fået lavet redskaber lige efter mit ønske og som passer til mig.
hurtig service
hurtig service, også når man kommer med en ide og de skal lave den. de får mine varmeste anbefalinger.
Piske i verdensklasse
Dan Lei rammer med sine hjemmelavede piske og paddles et højdepunkt indenfor BDSM – både æstetisk og praktisk. Med deres simple og elegante design påkalder de sig opmærksomhed uden at råbe op.
I always enjoy coming here and seeing…
I always enjoy coming here and seeing familiar faces every time, it's very cozy.
Professionelt, god service og god kvalitet
Jeg har af flere omgange handlet med sadistenstoolbox, både på hjemmesiden men også i den fysiske butik.
Købet gennem hjemmesiden gik nemt, og varerne blev sendt allerede samme dag, så det var super hurtig levering.
Da jeg senere havde et ønske om noget special lavet læder-arbejde, valgte jeg at besøge butikken og få et snak om mine ønsker.
Besøget i butikken var en utrolig god oplevelse, atmosfæren var meget behagelig og personalet var yderst hjælpsomt og professionelt.
Det at jeg ønskede noget special lavet var intet problem, jeg fremlagde mine tanker og han ville sørge for at det blev lavet.
Der gik ikke længe før jeg havde det med posten, og det var super lækker kvalitet, og det var lige som jeg havde drømt om.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af sadistenstoolbox.
Sadistens toolbox er solidt håndværk og…
Sadistens toolbox er solidt håndværk og nørderi i den bedst tænkelige kombination. Altid hjælpsom og grundig betjening og mulighed for at få speciallavet piske og andet læderhåndværk til præcis det formål man ønsker. Kæmpe cudos herfra til folkene bag!
Dejlig butik...
Dejlig butik.... gode piske.. håndværk.. en mand der ved hvordan man laver en pisk
Sadistens Toolbox 👍👍👍
Sadistens Toolbox er den bedste webshop, når det kommer til BDSm udstyr og andet "lir". Man kan altid få grundig vejledning, hvis man skulle ha' brug for det. Har du særlige ønsker til din pisk, så kan det også imødekommes! Både butikken og webshoppen er et besøg værd! Altid god kvalitet - og har man bøvl med noget, forsøger de altid at hjælpe. God kvalitet, god service og godt grej! De tre G'er. :D
Jeg har handlet der flere gange og…
Jeg har handlet der flere gange og altid fået super rådgivning og super service.
Helt klart et sted, jeg anbefaler til andre.
Ligeledes er det super kvalitet til pengene
Super hurtig og god betjening 👌👌👍👍👍