Det har været en fantastisk god oplevelse at tage speedbådscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nødvendige teori der skulle til for at bestå prøven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud på vand... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kirstine . Var en fremragende lære og det samme gælder ders søde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet så gode resultater og så god en læring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig o... Toon meer
Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele på rygraden.. frokosten vi fik var også super, så alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.😊😎☀️
Jeg var så heldig at have Daniel til speedbådsbevis, hvilket betyder at man er i fuld ud kompetente hænder. Undervisningen gled afsted lynhurtig, en skøn kombination af teori og praktik. Et godt... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Ikke just betryggende eller særligt kundeserviceorienteret - jeg finder en anden kursusudbyder.
Jeg var tilmeldt et speedbådscertifikatskursus i Aarhus, men ønskede at tilmelde mig en anden kursusdag grundet vejret. Kursusdagen var den 13. juli 2024, hvor DMI udgav en Kategori 2 varsel, "Farligt vejr", og dr.dk skrev at "Aarhus kan tangere 100-års-hændelse".
Nikolaj fra Sailors afviste at flytte min kursusdag og sluttede korrespondancen af med "Ja der kommer regn. Men det betyder ikke noget for sikkerheden. Og vi prøver så vidt muligt at tjekke vejret ifl. Radar så vi undgår det værste regn."

Antwoord van Sailors
Speedbådskærekort var super godt.
Speedbådskærekort var super godt.
God kursus 10/10
Perfekt service og perfekt resultat…
Perfekt service og perfekt resultat efter et svært cover up.
Speedbådskursus hos Sailers kan anbefales
Jeg var på speedbådskursus fredag d. 22/9 og det var virkelig en god oplevelse, Underviser Nicolai var rigtig god til at gøre det teoretiske på kursus underholdende og sjovt, med sjove huskeregler for belysningen og bøjernes farver og så videre... :o) God gennemgang og god tid til at øve på vandet og en afslappet atmosfære også da sensor ankom....
Alt i alt en fed dag hos Sailors.
Megafedt kursus.
Danmarks bedste sted at lære at sejle
Jeg har haft en KANON oplevelse hos Sailors til et speedbådskursus i Aarhus. Nikolaj var en super dygtig vært, undervisningen var kanon og faciliteterne helt i top. Nu forstår jeg, hvorfor det siges at Sailors i Aarhus er Danmarks bedste sted at lære at sejle. Tak 👍
Super god undervisning.
Super dygtig og kompetent personale
Super dygtig og kompetent personale, som altid møder kunderne med et stort smil.
Vi fik vores kort, men med lidt problemer
Jeg var på speedbådskursus i weekenden. Instruktøren var flink og kurset gik fint. Det virkede lidt ustruktureret det hele dog og da sensoren kom blev det nærmest kun værre. Både instruktør og sensor var dog flinke.
Da alle på kurset havde bestået det hele og vores certifikater skulle printes gik det hele i stå og vi ventede i halvanden time, mens der var problemer med printeren og vi fik af vide, at vi ikke kunne komme ud at sejle før vi fik sendt vores beviser efter 3 uger, fordi en kortprinter ikke virkede. Det viste sig så, at kortene i printeren var vendt forkert og bagefter fungerede det hele. Det ventede vi så i halvanden time på.
Vi fik vores kort og alt var fint efter, men det blev håndteret uprofessionelt.
Kursus til speedbådsbevis
Har lige modtaget kursus til speedbådsbevis. På trods af at vi var et stort hold var det en rigtig god oplevelse. Dygtig instruktør Rasmus og kompetent censor. Kan anbefales!
De har de bedste underviser🥰
Jeg har taget både speedbåd og dueligheds bevis ⛵️Bedre tilrettelagt kursus er svært at finde og begge instruktører virkelige kompetente 💪
Jeg havde Daniel til Dueligheds kursusset og hvor er han dygtig, rolig og god til at lære fra sig 😍jeg kan på det varmeste anbefale Saliors
Også tak til Nikolaj for alle de nyttige og gode råd 🙂vi ses helt sikkert igen når jeg skal lære mere …
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.