Produkt opisany jako filtr do odkurzacza Sibel, ale opis nie wskazywał dokładnie modelu ani wymiarów. Filtr nie pasuje do mojego Sibel Eye-Vac. Przy reklamacji zaproponowano zwrot na własny koszt do i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Towar ok, ale za dużo nerwów kosztują zakupy, zwłaszcza jeśli to coś terminowego na prezent. FedEx to jedna wielka porażka (niestety tylko ta opcja była dostępna). 28,12,2025 - zamówienie i inf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Towar zgodny z zamówieniem, ekonomiczne opakowanie. Bardzo szybka dostawa. Bieżące powiadomienia o przesyłce
I had no problem choosing my product, because I know it well, though this is first place, where I found it in this capacity. My order came to me in 5 days (shipping to Poland). I have no objections ;... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Profesjonalne produkty do włosów, skóry i urody ✓ Zamówione przed 22:00, wysłane dzisiaj ✓ Uczciwe ceny
Contactgegevens
Kronenweg 2, 7051 HX, Varsseveld, Nederland
- +31 88 4554565
- service@salontotal.pl
- salontotal.pl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Brak towaru brak pieniędzy
Brak towaru brak pieniędzy - oszustwo

Antwoord van Salontotal
Oszustwo nie ma kontaktu z firmą !!
Oszustwo nie ma kontaktu z firmą
odpowiada automat Cześć Dorota,
Twoje zamówienie z Salontotal.pl zostało wysłane!
Tak!!! Spakowaliśmy Twoje zamówienie o numerze 2891426 i wyślemy je do Ciebie jeszcze dziś. Mamy nadzieję, że będziesz zadowolony z nowych produktów! Faktura za Twoje zamówienie znajduje się w załączniku.
i tak od 14.05 nic nie przyszło !!!

Oszustwo, nie polecam
Nie polecam! Oszustwo! Brak kontaktu, brak wysyłki towaru i brak zwrotu pieniędzy!

Sklep oszustwo
Sklep oszustwo. Pieniądze otrzymali, a towaru nie dostałam. Uważajcie!

Fajna obsługa
Fajna obsługa, szybki kontakt ze sprzedawcą, dobre produkty.
Polecam!
Brak potwierdzenia z numerem…
Brak potwierdzenia z numerem zamówienia. Trzeba się dopytać, co z zamówieniem, zwłaszcza przy przedpłacie blikiem.

Zbyt dużo stresu
Zbyt dużo stresu jak dla mnie. Po złożeniu zamówienia zauważyłam, że firma ma bardzo dużo negatywnych opinii najczęstszym problemem jest nie dostarczanie przesyłek, brak towaru albo brak zwrotu pieniędzy. Po nagłośnieniu mojej sprawy medialnie wydaje mi się,że głównie dlatego udało mi się otrzymać moją przesyłkę ale niestety produkt nie nadawał się do użytku. Siedziba Salontal zachowała się tylko na tyle dobrze wiedząc, że jestem osobą medialną i zwróciła mi koszt zwrotu za produkt, który nie nadawał się do spożywania.. Suplementy były stare,spierzchniałe i sam kolor wskazywał na to,że nie są najświeższe.
Odniosę się jeszcze do odpowiedzi cyt.” Jak wspomnieliśmy wcześniej, na opakowaniu wyraźnie zaznaczono, że żelki mogą zmieniać kolor. Jest to spowodowane czynnikami naturalnymi i w żaden sposób nie wpływa na jakość ani skuteczność produktu.”
Żelki zamawiam od prawie 8 mcy i akurat wiem jak wyglądają PRAWIDŁOWE te natomiast były twarde, łamiące się i NIE WYGLĄDAŁY jak przy każdym złożonym zamówieniu ( z innej witryny www ) wręcz „stare”.
+ za odzyskanie środków pieniężnych

Oszuści
Brak kontaktu pieniądze zabrane produktów brak! Omijać !!!! 1600zl sprawa na Policję idzie

Great shopping experience
Great shopping experience, the conditioner saved my damaged long hair
I reccomend Salontotal.pl
Everything is ok. Delivery on time. Good job!
Mam BARDZO złe doświadczenie
Mam BARDZO złe doświadczenie z salontotal.Zakupiłam Efalock Rolling Troey silver który jak się okazało brak w sklepie.Poprosiłam o zwrot pieniedzy i do dziś nie mam ani grosza...tylko zszargane nerwy .wielokrotnie kontaktowałam się mailowo ,nic. Nie polecam tego sklepu z całego serca.katarzyna kaskiewicz

Oszuści!!!! NIE POLECAM
Kontakt z waszym zespołem miałem co dziennie aż do dziś. Dzis juz nie odpisujecie ani nie obieracie telefonu .Nie zwróciliście pieniędzy do tej pory . Jesteście Oszustami !!!!! NIE POLECAM !!!!!!

Szybka przesyłka - boski towar
Szybka przesyłka, starannie zapakowana, miła obsługa, towar 100% oryginalny. Bardzo polecam zakupy na salontotal.pl i pozdrawiam zespół ;)
Nie zadowolony
zamówiłem kilka towarów, podczas składania zamówienia nie było opcji wprowadzenia numeru NIP do faktury, kliknąłem i napisałem od razu maila że potrzebuje na fakturze numer nip. doradzono mi założenie konta na salononline, kiedy to zrobiłem kazano mi się skontaktować z innym działem... było już za późno bo nie można wprowadzić numeru NIP na fakturze która i tak została wystawiona... osobiście uważam że mega słabe traktowanie klienta. więcej nie zamówię. Zbyt skomplikowane

Antwoord van Salontotal
Nie polacem ,produkty do mnie nie…
Nie polacem ,produkty do mnie nie dotarły na dodatek problem ze zwrotem pieniedzy omijac ten sklep

The delivery problems
The delivery status is delivered, but I have not received the parcel. I paid for everything, filled it out, but the parcel did not arrive

Antwoord van Salontotal
Fast And smooth product as per…
Fast And smooth product as per description
L'Oréal Detox Concentrated Oil
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Towar dotarł bardzo szybko. Świetnie zapakowany. Produkt skuteczny i szybko działa. polecam.
Everything according to plan
I have no objections ;)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.