Trevlig kundservice
Toppen tjänst och toppentrevlig och smidig kundservice!

Antwoord van Sampoolen
SAMpoolen är Sveriges billigaste egenanställning! Fakturera utan företag med avgift från 0,5% till max 2% i avgift! Även enda med prisgaranti, så alla kan lita på att vi är billigast!
Norr Mälarstrand 38, 11220, Stockholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Toppen tjänst och toppentrevlig och smidig kundservice!

Antwoord van Sampoolen
Ett företag som slutar svara på mail från ingenstans. Har gett upp efter 2 påminnelser.
Oproffsigt.

Antwoord van Sampoolen
WOW säger jag bara. Jag gjorde en faktura under natten och fick utbetalning samma dag. Helt fantastiskt hur smidigt detta bolaget är. Rekommenderar starkt

Antwoord van Sampoolen
Jag har varit en strulig kund, delvis på grund av jag i min tur har en strulig kund, dels pga ROT-avdrag/SKV, och allt genom detta har SAMpoolen med Staffan i spetsen varit helt fantastiska, oproportionerligt fantastiska, de är ändå oerhört mycket billigare än de kändaste aktörerna.
Kanske finns lite smådetaljer i formulär, ux-funktionalitet och kanske att fakturavgiften skulle informeras om på förhand, men det är smådetaljer, och jag vet att de jobbar på några av dem.
Kan varmt rekommendera SAMpoolen, inte minste för att deras vd Staffan är så oerhört hjälpsam när strul uppstår i början när jag som kund är lite ovan, eller min kund i sin tur skapar problem som sagt. Stort tack.

Antwoord van Sampoolen
Snabb service, enkel att förstå. Har använt de alla tjänsterna både privat och med bolag men denna är helt klart mest prisvärd.
Extra stort tack till Staffan som alltid har varit tillgänglig för frågor och funderingar.

Antwoord van Sampoolen
Staffan at Sampoolen has helped me out tremendously since I have been here in Sweden. He took the time to guide me through the process while I was still learning the ropes. Everything is simple and fast through Sampoolen. Whether I'm invoicing international clients or locals, he is simply the best!

Antwoord van Sampoolen
Fantastiskt enkelt och smidigt!
Att skapa ett konto och fakturera tog några få minuter, och när jag sedan hade råkat skriva fel siffra i kontonumret så hörde Staffan från sampoolen av sig direkt och uppmärksammade mig på detta. Jättebra service till en låg avgift (lägst på marknaden tror jag) - kan inte annat än rekommendera! Super!

Antwoord van Sampoolen
Jättebra och pålitlig tjänst, billig och smidig.
Vid första anblick är allt avskalat och väl enkelt men vid användning blir jag bara glad av enkelheten. Allt har flutit på som det ska och det är smärtfritt att skapa fakturor och sedan få enkel överblick över dessa. Utbetalningar har fungerat utmärkt. Är mycket nöjd med denna tjänst.
Min första kontakt med Sampoolen var via telefon i feb 2021, jag hade mkt frågor/funderingar (nybörjare på att fakturera) och jag fick hjälp av Sampoolen bossen som var oerhört trevlig, kunnig, tillmötesgående och gav mig all hans tid! Jag fick svar på alla mina frågor, företaget kändes pålitligt och jag trygg med deras kundhantering och tjänst!
Han hjälpte mig att sätta upp mitt konto, att komma igång och sedan dess så har allt flytit på bra! Ett mkt användarvänlig tjänst också som är billigare än de andra faktureringstjänsterna.
Bra service till ett väldigt bra pris 🌟🌟🌟🌟🌟
Bra service till ett väldigt bra pris. Har använt sampoolen nu i över två år och känner mig otroligt trygg och nöjd hos dem :) / Aretha
Smidigt och enkelt för mig som småföretagare i uppstarten då jag hellre vill fokusera på kärnverksamheten än att sköta allt med fakturering och allt vad det innebär.
Lees meer over geverifieerde reviews.