Sidste år besøgte min kæreste og jeg…
Sidste år besøgte min kæreste og jeg Samsø Labyrinten hvor vi havde en super god og sjov oplevelse 👌🏼☀️
I år, på en af årets varemeste dage, ville vi gentage succesen. Vi har siden sidste år fået os en datter, som er knap to måneder. Sommervarmen er jo hård for sådan en lille en, men vi tænke at når vi var i beplantningen, og der var skygge, kunne det sagtens gå.
Vores datter fik det dog imidlertid for varmt, og vi besluttede efter kort tid, at vi var nødt til at tage hjem med hende. Det er helt og holdent os der har vurderet forkert, at vi kunne tage hende med - det vil jeg gerne stå ved.
Jeg var dog tilpas ærgerlig over at vi ikke fik den gode oplevelse igen, og jeg spurgte derfor om det var muligt at vi kunne komme igen en anden dag, hvor det ikke var så varmt, med samme spørgsmålsark, som vi var begyndt på. Svaret hertil var dog “nej”, uden videre forklaring.
Jeg synes det er super ærgerligt, for vi var jo ikke ude efter at få pengene retur, vi ville bare gerne gentage succesen fra sidste år. Hvis vi havde fået muligheden for at komme tilbage igen en af de følgende dage, havde vi også smidt nogle flere penge efter en is eller andet i kiosken.
Den enkelte stjerne i denne anmeldelse har altså grundlag i den kundeservice vi fik, som jeg vurderer som langt vigtigere end konceptet
23 juli 2022
Review zonder uitnodiging