Bedrijfsgegevens

1. Kapper
  2. Haarproductenwinkel
  3. Haarsalon

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Velkommen til Sayso Hair & Style (tidligere HairShop Frisør) ! Vi har over 30 salonger og vår visjon er NO MORE BAD HAIR DAYS.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfornøyd med Sayso Kanebogen!

Er så fornøyd med resultatet jeg får på Sayso Kanebogen! Har fast frisør der som aldri skuffer meg. Hun får til akkurat den blonde fargen jeg ønsker, og er flink å klippe😊 Har også fått gode råd fra henne om hvilken type produkter som er bra. F. eks jeg sluttet med sjampo og balsam med silikon i, pga. hun tok seg tid å forklarte til meg hvorfor det ikke var bra for håret. Håret mitt har ikke sett så bra ut før, samtidig som det også holder seg mykt😋 Er også alltid gode samtaler der

15 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kommer aldri tilbake til Sayso

Jeg kom til Sayso (Porsgrunn) for å fikse håret mitt, men gikk ut med et flekket og stygt hår. Jeg hadde laget noen striper på meg, men fargen ble ikke så lys som jeg ønsket. Derfor gikk jeg til Sayso for å rette det opp. De lagde minst fire ganger så mye striper som jeg hadde lagd, og farget håret mitt. Håret mitt ble lyst, men det var noen mørke flekker over håret (mørk grønt). Jeg ble overrasket og skjønte ikke hva som hadde skjedde. De tok meg til vasken for å fikse det opp og uten å rådføre seg med meg, valgte de også å legge på rødfarge. Da jeg så resultatet i speilet, fikk jeg lyst til å gråte. Jeg sa at jeg ikke kunne dra hjem med denne hårfargen, for det var ikke det vi hadde avtalt. Håret mitt måtte gjennomgå en ny behandling; det ble bleket på nytt og farget for tredje gang. Nå har jeg et stygt og flekkete hår med tre forskjellige farger. Og ikke mist et kjempe skadet hår. I tillegg har jeg en tydelig overgang: halvparten av håret er lyst, mens den andre halvparten er mørkere. Det er helt forferdelig og amatørmessig utført. Og som om det ikke var nok, prøvde de også å legge skylden på meg! De sa at dette skjedde fordi jeg hadde bleket håret mitt selv hjemme 😡. For det første hadde de brukt minst fire ganger så mye blekkmiddel som jeg hadde brukt. Det vil si at det jeg hadde gjort var allerede dekket over. For det andre burde de ha god kontroll på det de gjør. De kjente til håret mitt, og jeg hadde til og med tatt med produktene jeg hadde brukt for å sikre kompatibilitet. For det tredje hadde de ikke advart meg om at det kunne bli mørke flekker i håret mitt. Tvert imot, de sa at de ville fikse det og at jeg skulle bli fornøyd. Men den forferdelige opplevelsen stoppet ikke der. Jeg måtte sitte i salongen fra kl. 12:00 til kl. 20:00. Jeg ble svært nervøs og stresset. Jeg kommer aldri tilbake til Sayso og vil ikke anbefale deg heller.

5 oktober 2023

Uprofesjonell kundebehandling

Sayso Gulskogen senter: Jeg ble klippet av en lærling og siden hun foreløpig er tidlig i sin utdanning er hun sånn sett unnskyldt for det tekniske:
Klipp var midt på treet (skjevt foran), men fargeteknisk var det nok bra (jeg har ikke kompetanse til å vurdere dette).
Kundebehandlingen og fremtoning i salongen var imidlertid mye verre og er årsak til at jeg vil FRARÅDE andre å bruke salongen.

Mottaket da jeg kom: Lærlig virket uengasjert (sjenert/usikker?) men gjorde det hun skulle for å igangsette behandling, inkl.søkte råd hos veileder/frisør.
Frisøren som var sammen med henne i salong (var kun de to der de første timene) satt i flere timer på en stol, sminket seg og stelte håret i over en time, og var ellers mye på mobilen. Så på videoer hun også et par ganger viste lærlingen mens behandling foregikk, ellers mye høylytte private samtaler dem imellom over mitt hode og det ble også bannet mye (!). Det var også et par besøk av folk de kjenner i salongen og private samtaler foregikk høylytt. Jeg opplevde også det ble snakket OM meg, men kan være jeg på det tidspunktet var litt paranoid og mistenksom. Som kunde følte jeg meg lite verdsatt og lite tatt hensyn til.
Jeg ble lite informert underveis i behandling F.eks.kunne det vært fint å få beskjed om at "Nå sjekker jeg virketid. Jeg skal nå skylle ut kun noe av blekingen/fargen, jeg vil gjerne du sitter foran vask mens resten får virke lenger", men dette ble ikke kommunisert (jeg ble "forlatt" ved vasken uten info). -Hadde jeg fått vite dette hadde jeg i forkant bedt om å gå på toalettet, isteden måtte jeg be om å gå underveis (forlate vasken med halvutskylt hår). Håret ble da ikke tørket av og vann fra hår vant ned på rygg på skjorte og buksa bak. Får bare håpe det ikke var bleke/fargemiddel i det vannet som rant ned (ikke orket å sjekke enda)....**EDIT: Buksa er ødelagt!! Har blitt blekete merker nedover rompa!!**

Det som var positivt var at jeg ble tilbudt kaffe under klipp etterpå og lærligen virket da generelt mer tilstede i kundebehandlingen. Det var da også ankommet en annen kollega og andre kunder (jeg var eneste de første timene). Lærlig beklaget da også det lugget i håret og gav ellers litt frisørfaglig informasjonen og vennlig småprat.

Jeg reagerer først og fremst på dårlig veileder/rollemodell.
Salongen fremsto også støvete og skitten, det var lite innbydene . Dette er den verste frisøropplevelsen jeg har hatt (anser ellers et frisørbesøk som hyggelig "hverdagsluksus", mer enn bare ren klipp/fargebehandling).
Prisen var 2500kr. Dette skulle være 40% av full pris (hvis jeg har forstått det rett). Dyrt.

15 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det gjelder salong på Gulskogen Drammen…

Det gjelder salong på Gulskogen i Drammen Frisøren ødelagt hår til en 17 år betalte mye 3600 for belaggige da ble en drit etter frisør time fått gule og røde toner med nyanse flekker😞 skal anmelde frisøren videre . Opplevelsen av selve frisør og sjefen hennes 👎🏻

25 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne er rettet til sayso på Jessheim

Denne er rettet til sayso på Jessheim.
Møtte noen som jobbet der på ett tog jeg tok for en uke siden. De var på ett utdrikningslag og var ganske beruset. De reklamerte at de jobbet der og at de var kjempe flinke frisører mente dem.

Det startet med at hun ene ga ut kritikk til de andre medpassasjerene på toget om hvordan håret deres skulle være. De to andre bare jatta med og lo. Når det kom ut at hun kalte noen av dem bolleklipp, skallet og gjorde narr av han som var skallet.
Så ser jeg bort til dem fordi de ble irriterte på at de andre ble ukomfortable og byttet plasser ifra dem. Så begynner de å gi meg «tips» på hvordan jeg kan gjøre håret mitt mye bedre og mente at jeg skulle dra til dem. Og skulle ihvertfall ikke skulle dra til cutters, «for da kan jeg like så hjerne klippe det hjemme» sa hu. Og igjen, de to andre bare jatta med og syntes dette var kjempe morsomt.
De filmet de andre og seg selv om hvordan de ga ut «tips» til oss på toget.

Hvis det skal være så uprofesjonelle folk som jobber på Sayso på Jessheim. Så vil jeg heller faktisk dra til Cutters.
Syntes dette var utrolig ukomfortabelt, og siden jeg sliter med sosial angst ble ikke det enklere når jeg viste at jeg var ukomfortabel. At de begynte å le og sa at det så ut som jeg hadde hjerteinfarkt gjorde de narr.

12 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Resultatet ble ikke som forventet

Resultatet ble ikke som forventet. Han ser ut til at han ikke var sikker på hva han gjorde. Frisøren fremsto med lite engasjement, slurvete og uerfaren!
Aldri tilbake på Sayso Ski!

6 februari 2022

noe dårlig service

Trengte ny sjampo og gitt hit for å få råd om hvilken jeg burde kjøpe i forhold til hårtype da jeg sliter litt med fett hår. Prøvde fornøyd den nye sjampoen, men etter hver vask ble håret 10 ganger mer fett med en gang det tørket. Gikk tilbake og fikk beskjed om at det ikke gikk an å få reklamasjon og at jeg kunne prøve en annen type. synes det er dårlig at jeg får «beskjed» om hvilken jeg burde kjøpe og så fungerer den motsatt av formålet.

4 december 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hyggelig frisør

Klippet meg i dag. Håret var ujevnt i nakken og frisyren så rar ut til mitt ansikt (bolle). Skulle ha samme frisyre som før bare litt kortere. Måtte vaske/skylle håret pg av litt hårgelé. Burde ha oppgitt pris på vask av mitt ellers nyvaskede hår før hun vasket. Endte opp med kr.898,- så jeg ble litt overrasker siden det ble oppgitt på tlf i overkant avkrefte.750.-. Vi ikke anbefale klipp her til andre. Ellers god service .

24 november 2021

En skikkelig dårlig opplevelse

Svært misfornøyd med behandlingen ved Sayso Sandvika. Resultatet ble ikke som forventet. Noe jeg var tydelig på før behandlingen. Frisøren fremsto med lite engasjement, slurvete og uerfaren.

22 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Veldig misfornøyd med denne salongen

Frisøren var veldig rask , brå og til tider ubehagelig mener jeg. Lyttet lite til det jeg ba om . Jeg har tidligere fått gjort en balayage og vært fornøyd . Ønsket bare å rette litt på fargen ( ettervekst) osv. endte opp med et veldig bleket hår. Har aldri hatt så lyst / gult hår før. Er utrolig misfornøyd. Blekingen gikk helt ned til roten av håret slik at etterveksten kommer til å bli helt utrolig forferdelig stygg. Jeg ba om en mer naturlig overgang og en naturlig look. Noe alla den tidligere balayage jeg har gjort hos en annen frisør.
Dette ble i tillegg veldig dyrt.
Var ikke forberedt på dette. Eneste som var positivt var at hun kunne anbefale noen pleie produkter til slutt. I tillegg ba jeg om en flink og erfaren frisør når ringte og booket time , da min faste frisør er permittert. Jeg endte opp med en som tja, kan ha jobbet i salong i flere år men er utrolig dårlig i faget sitt.
Går aldri tilbake til Sayso Byporten i Oslo.

13 mei 2021

Dårlig informasjon

Skulle farge håret en nyanse lysere. Midt under blekinga får jeg vite at jeg er hos en lærling som har jobber i 6 måneder. Dette hadde jeg ikke fått beskjed om. Det var veldig mye søl og rot.
Jeg måtte si ifra om at håret var skjevt og ingen sjekket over verken klippen eller fargingen.
Prisen derimot var på 3500,-!!!! Hos en lærling. Vet ikke engang om håret mitt er rett.
Sendt klage men ikke fått noe svar. Kommer ikke tilbake for å si det sånn.

21 december 2020

Absolutt ikke verdt pengene

Absolutt ikke verdt pengene. Jeg stakk innom salongen på forhånd for å få en estimert pris på det jeg ønsket. Svaret var at det kunne komme mellom 2500 og 3000kr. Noe jeg egentlig synes var alt for dyrt, men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle unne meg en frisørtime da jeg ikke hadde gjort det på veeeldig lenge. Resultatet ble på ingen måte det jeg ønsket, selv om fargen ble helt ok. Jeg ba om en balayage, men det endte opp med å se ut som jeg hadde farget håret en farge. Ikke nok med det, da jeg skulle betale endte jeg opp med å betale 4000kr fordi hun sa hun måtte bruke ekstra gloss da håret var alt for mørkt. Jeg ble så satt ut. Ikke bare hadde jeg fått en estimert pris fra før, men hun utelot å informere meg underveis at dette kom til å koste meg 1000kr mer enn forventet. 1000kr er ganske mye penger og jeg kan ikke skjønne hvorfor det skulle bli så dyrt. Jeg har hår ned til skuldrene og det er ikke så tykt.

Nei dit drar jeg ikke igjen!!!!

11 september 2020

Styr unn Sayso på Jessheim

Ba frisøren om en mørkebrun hårfarge lik bunnfargen min, en enkel farge som jeg lett kunne vedlikeholde selv, og endet opp med nesten svart. Det til tross for at jeg har uttrykkelig sagt jeg ikke ville ha den så mørk. Frisøren brukte ikke spatel og brukte dermed en evighet på å gni inn fargen i mitt lange og tykke hår, men utelot nakkehårene "fordi det pleide hun å gjøre" fikk jeg beskjed om. Ser ut som jeg har farget hele håret selv. Eller nei, faktisk klarer jeg å gjøre å mye bedre jobb selv! Nå jeg farger håret mitt så slipper jeg å bli svart under neglene i ei uke etterpå også, som var resultatet etter besøket på Sayso! Fargen smittet over på både klær og putetrekk og jeg måtte vaske håret ørten ganger for å få hodebunnen ren.

Betalte nesten 2000,- og fikk ikke engang en ordentlig hodebunnsmassasje eller krøllet håret. Det er alltid inkl hos min vanlige frisør.

Jeg klagde til hovedkontoret og fikk omsider svar fra frisøren selv, som er daglig leder på Jessheim, men hun bare avskrev seg ansvaret på en arrogant og nedlatende måte og la skylden på meg. Veldig utrivelig menneske som åpenbart ikke egner seg til kundebehandling. Jeg fikk til slutt pengene tilbake og godt er det, men kostet mer å få eettet opp i den dårlige fargejobben til Sayso, så jeg er ikke fornøyd. Fy fader for en dårlig opplevelse. Går ikke dit igjen og fraråder andre om å prøve dem!

18 december 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.