Fantastisk oplevelse hos Scanderma hos dermatolog Christian Steenbeck! Han er utrolig dygtig og professionel, tager sig god tid og forklarer alt tydeligt og roligt. Selvom jeg ikke taler så godt d... Toon meer
Professionel tilgang. Fik et modermærke tilset, blev sendt i kræftpakkeforløb. Det var desværre malignt, men helt klart den rigtige faglige vurdering, som blev lavet ved min undersøgelse her.
Længere i forløbet - tilfreds kunde!
Nu hvor jeg er længere i forløbet, har jeg kun en ting at sige: Fantastisk oplevelse! Professionalisme, imødekommenhed, og rummelighed; på intet tidspunkt følte jeg, at jeg ikke blev lyttet til. Har kun gode ting at sige om hele oplevelsen.
Fantastisk oplevelse hos Scanderma hos…
Fantastisk oplevelse hos Scanderma hos dermatolog Christian Steenbeck!
Han er utrolig dygtig og professionel, tager sig god tid og forklarer alt tydeligt og roligt. Selvom jeg ikke taler så godt dansk, var han meget tålmodig, og jeg følte mig virkelig set og taget alvorligt.
Jeg kan varmt anbefale Christian Steenbeck og Scanderma til alle, der ønsker en kompetent dermatolog. Tusind tak for den fantastiske behandling! Tusind tak for hjælpen!
Professionel tilgang.
Professionel tilgang.
Always lovely treatment
Always lovely treatment, very thorough and at the same time fast without feeling rushed. I would also recommend Scanderma, booking with Christian, for English speakers.
Meget dygtig og professionel hudlæge
Meget dygtig og professionel hudlæge. Han tager sig god tid, arbejder ekstremt omhyggeligt og giver en tryg og grundig forklaring hele vejen igennem. Man føler sig virkelig set og taget seriøst. Kan kun give mine varmeste anbefalinger
Jeg kan varmt anbefale Scanderma
Jeg kan varmt anbefale Scanderma. Christian var yderst kompetent, grundig og omhyggelig, empatisk og dygtig til at kommunikere.
Utrolig god og professionel oplevelse!
Utrolig god og professionel oplevelse!
Jeg var hos Christian med min 3-årige dreng, som havde fået et udbulende udslæt på armen. Christian var meget effektiv, og inden for få minutter havde vi en klar diagnose. Efter cirka fem minutter var behandlingen i gang. Vi fik samtidig gode råd og konkrete tips til selvbehandling, så vi selv kunne håndtere udslættet derhjemme.
Behandlingen foregik på en legende og tryg måde, og min søn snakker stadig om sin “gode ven Christian”, som fiksede hans udslæt.
Vores forløb
Vi bestilte først tid hos egen læge med 1½ måneds ventetid og efterfølgende forventet 32 ugers ventetid i det offentlige system.
Vi valgte derfor i stedet at bestille tid hos Scanderma og kunne få en tid allerede samme uge.
Scanderma kan varmt anbefales.
Nervøs ?
Nervøs ?? det var jeg, men allerede ved indgangen til klinikken finder man roen. afstemte farver, dæmpet musik og rolig indretning. Nu til besøget hos Christian ! behagelig, rolig forklarende og helt nede på jorden, med en effekt, hvor igen min bekymring om besøget gøres til skamme. Christian er virkelig proffessionel, med forståelse for mig. En uvant situation blev vendt til en følelse af tryghed og tillid straks. Tak for det.
Kun gode anbefalinger her fra.
Fik en diagnose efter en konsultation, som egen læge og anden hudlæge ikke har formået at komme frem til, trods flere konsultationer.
Fantastisk oplevelse hos Scanderma
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse hos Scanderma. Fra start til slut blev jeg mødt med stor professionalisme og venlighed. Der blev afsat god tid til konsultationen, og jeg følte mig både set og hørt.
Behandlingen med laser blev udført af en yderst kyndig og kompetent behandler, som forklarede processen grundigt og sikrede, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Resultatet oversteg mine forventninger, og jeg er meget tilfreds.
Kan varmt anbefales til alle, der søger professionel hudbehandling i trygge og behagelige rammer.
Christian er venlig og kompetent
Christian er venlig og kompetent. Jeg føler der er god til og ro til konsultationerne, så jeg får svar på alle mine spørgsmål og føler mig set.
Jeg har fået foretaget CO2 laserbehandling
Jeg har fået foretaget en CO2-laserbehandling hos Scanderma af Christian, og jeg er rigtig glad for oplevelsen. Behandlingen blev lavet i hele mit ansigt, da jeg gerne ville reducere fine linjer, få en mere jævn hudstruktur, mindske porer, fjerne pigmentpletter og stramme huden op. Derudover havde jeg et gammelt ar på siden af næsen fra en brækket næse som barn, som jeg også håber at forbedre.
Christian lavede også en behandling på et brandsår på min arm, som jeg fik sidste år efter at have brændt mig på en pizzaovn, samt på mine ar efter en brystoperation.
Christian var utrolig behagelig at være hos. Han tog sig god tid, forklarede tingene grundigt og fik mig til at føle mig tryg under hele forløbet. Jeg tog toget fra Gentofte til Aarhus for at få lavet behandlingen, og det fungerede helt fint at tage toget hjem igen kort efter.
Nu er der gået 7 dage siden behandlingen. Mit ansigt er ikke længere rødt eller hævet, og der er kun få sårskorper tilbage. På armen er der stadig lidt skorpe, mens arrene på brystet næsten er helet. Jeg synes allerede, jeg kan ane små forbedringer, men er godt klar over, at det endelige resultat først kan vurderes efter et par måneder.
Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Christian og klinikken til andre, der overvejer CO2-laser.
Venlig og hyggelig modtagelse
Ingen ventetid ved fremmøde ved en venlig imødekommende læge og hyggelig atmosfære
CO2-Laser behandling af acne ar
Jeg har fået CO2-Laser behandling af acne ar.
Behandlingen har været super behagelig, og Christian giver en professionel behandling.
Både information før, under og efter behandlingen er god og jeg har følt mig både tryg og sikker i hele perioden.
Jeg vil helt klart anbefale Christian og Scanderma, såfremt du ønsker CO2-Laser behandling.
Det var kun her
Det var kun her, at jeg var i stand til at få bedre behandling og løse mit problem. De bedste anbefalinger.
Super god oplevelse hos Scanderma
Super god oplevelse hos Scanderma.
Har længe været i tvivl ang. et modermærke. Bookede en tid og blev forhindret. Men der var ingen brok, men derimod god service og hjælp til at finde en ny tid - meget tilfredstillende og kompetent behandling
God første oplevelse
Jeg havde en god oplevelse hos Scanderma. Fra starten blev jeg mødt med en rolig og professionel tilgang, som hurtigt skabte tillid. Christian tog sig god tid til at lytte til mig og gennemgik alt grundigt – både undersøgelse og behandling.
Han var også rigtig god til at forklare tingene på en måde, jeg kunne forstå, hvilket gav mig en tryghed i forhold til både diagnose og behandlingsforløb. Jeg gik derfra med en klar plan og en følelse af at være i trygge hænder.
Alt i alt en yderst professionel og tillidsvækkende oplevelse.
Havde brug for en hurtig tid
Havde brug for en hurtig tid, og det kunne de klar meget nemt kom ind efter 1.5 time jeg havde ringet. God service.
God og professionel oplevelse
Virkelig god og professionel oplevelse med masser af tid til undersøgelse og svar på spørgsmål. Kan varmt anbefales.
Lees meer over geverifieerde reviews.