Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Venlig og kompetent behandling

Jeg opsøgte Janne Touborg da hun blev mig anbefalet.
Havde et problem med kløe omkring øjnene, efter undersøgelse beskrev Janne problemet som er aldersbestemt og jeg fik recept på crem og udtrapning. Det har fungeret og jeg er kløefri og huden omkring mine øjne er normaliseret. Da jeg nu var ved Janne havde jeg et andet problem med eksem som uagtet flere besøg ved andre læger aldrig ver blevet løst, Janne bad om at se det og gav mig en behandlingsplan med speciel sæbe og crem. Eksemen er nu aftaget og på vej væk. Jeg er taknemlig for venlig og kompetent behandling, mine bedste anbefalinger.

16 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vælg en anden hudlæge

I 2022 konsulterede jeg hudlæge Janne Touborg med nogle problemer med min hud.

Jeg troede, at jeg måske kunne have fnat, og havde en måned forinden taget en fnatkur (som jeg havde købt i håndkøb). Kuren havde ikke taget udslættet, der kløede.

Janne kiggede på min hud i ca. 3 minutter, forlod lokalet og gik ud på gangen og hviskede med sin klinikassistent.

Hun kom herefter tilbage og meddelte mig, at jeg led af parasitofobi (en psykisk lidelse, hvor patienten forestiller sig, at der kravler levende dyr rundt i huden).

Med andre ord:

Der var ikke noget galt med min hud. Jeg led af vrangforestillinger.

For en sikkerheds skyld ville klinikassistenten dog tage nogle fotos. Vedkommende var - fik jeg oplyst - ekspert i at finde midegange, så hvis der var fnatmider i min hud, ville hun finde dem.

Jeg var herefter til fotosceanse i min. 15 minutter. Mit gæt er, at ingen nogensinde har kigget på de billeder, der efter min bedste overbevisning var “spil for galleriet”.

Lidt underligt at bruge 15 min på at tage fotos, når en biopsi ville kunne tages på 2 min.

Janne udskrev en recept på noget psykofarmaka og foreslog mig at tale med en psykiater. Herudover skulle jeg fortælle min dengang 14 årige datter, at jeg led af vrangforestillinger.

Da jeg kom på apoteket efter medicinen (psykofarmakaen), var medicinen udgået for adskillige år siden.

Gud ske lov for det.

Men faktisk troede jeg i 2-3 dage, at jeg led af vrangforestillinger.

Jeg ved ikke, om du kan forestille dig, hvor ubehageligt og skræmmende det var.

Jeg “turde” herefter ikke kontakte hverken læge eller anden hudlæge, FORDI jeg med Jannes diagnose ikke forventede, at jeg ville kunne få hverken læge eller hudlæge til at tage mig seriøst. På trods af tydeligt udslæt.

Jeg forsøgte selv forskellige håndkøbsmidler. Og har brugt adskillige tusind kroner på foretagendet.

Udslættet udviklede sig til sår både på kroppen og i hovedbunden. Og mine negle på tæerne så ud som om de var angrebet af svamp.

Jeg konsulterede en anden hudlæge i 2024.

Vedkommende foretog en biopsi.

Biopsien viste, at der er bakterier i min hud.

Denne diagnose burde være stillet i 2022, da jeg konsulterede Janne. Hvis hun havde gidet tage en biopsi, inden hun stillede en psykiatrisk diagnose. Efter 5 minutters konsultation.

Blot for god ordens skyld: Jeg har ikke tidligere i mit liv haft udslæt i min hud, ligesom jeg ikke tidligere har haft kontakt til læge eller hudlæge om udslæt i min hud. Og jeg har på intet tidspunkt lidt af vrangforestillinger.

Da jeg kontaktede Janne i dag og forelagde hende ovenstående oplysninger og bad hende tage ansvar for sin fejl, fraskrev hun sig ethvert ansvar, da bakterierne først var opdaget 2 år efter hun havde set mig og derfor - i Jannes optik - kunne være opstået efterfølgende. Men det er det samme udslæt, som jeg oprindeligt konsulterede Janne om. Blot er det blevet værre på de 2 år, der er gået, fordi det har haft god tid til at udvikle sig. Ubehandlet.

Jeg oplyste Janne, at jeg ville lægge en anmeldelse på Trustpilot, med mindre hun erkendte fejlen og påtog sig ansvaret for den.

Janne oplyste herefter, at hun kunne melde mig for trusler (!), hvortil jeg svarede, at jeg er i min gode ret til at foretage en anmeldelse på Trustpilot. Præcis som hvis jeg havde været tilfreds med hendes behandling.

Janne afbrød herefter telefonsamtalen.

Imponerende, inkompetent, truende, skræmmende….

30 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I rolige og behaglige omgivelser

I rolige og behaglige omgivelser, behandles du i professionelle hænder. Der gives gode vejledninger og grundige instruktioner, som sikre en pæn heling af de ar som et evt. indgreb medfører.

20 april 2023

Virkelig god oplevelse

Jeg tog Cutanea da jeg ikke gad vente over 20 uger via offentlige praksis. Dette var uden tvivl den bedste oplevelse jeg har haft hos en hudlæge. Jette fandt en løsning, men udover det gav hun også en grundig og letforståelig forklaring på min hudsituation og hvordan jeg kunne passe på min hud.

2 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er så rystet

Jeg er så rystet, over deres behandling af patienter, at jeg ikke har ord for det.
Jeg kan IKKE anbefale denne “klinik”.
Fald ikke, for deres hjemmeside, der lokker.
Ønsker inderligt fra hjertet, at andre vælger en anden hudlæge. 🙏🏻💔

22 februari 2022

Dygtig og omsorgsfuld

Janne Touborg har behandlet mig med bedste omhu. Trods gentagne behandling for arvæv har Janne formodet at spare mig for masser ubehag med hendes rutine og rolige hånd efter årtiers erfaring med patienter.

9 december 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.