Schoonenberg laat je de oplader volledig betalen. Ca. 195 euro, terwijl de verzekeraar bij de vergoede categorieen 75% door de zorgverzekeraar betaalt moet worden. Nadat medewerker hierop aangesproke... Toon meer
Ik was tot nu toe zeer sceptisch over bedrijven van hoorapparaten. Je hoorde zoveel wat volgens de mensen niet goed was. Maar uiteindelijk toch gekozen voor Schoonenberg. Ik ben zeer tevreden. De voo... Toon meer
Ik ben goed en vriendelijk geholpen met mijn nieuwe hoorapparaten. Dit is al mijn 2e paar hoorapparaten wat ik hier aanschaf omdat ik tevreden ben over deze vestiging van Schoonenberg Hoorsupport. Je... Toon meer
Technisch gezien zit alles wel goed in elkaar. Goed advies en prima apparaat. Wat ik echter als bijzonder storend ervaar, is dat je vóórdat het traject is afgerond al twee maal het verzoek hebt gekreg... Toon meer
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162BG, Sittard-Geleen, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goede duidelijke uitleg en tijd vrijgemaakt voor vragen.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Duidelijke uitleg van mogelijkheden met uiteindelijk een tevreden oplossing van het hoor probleem.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Vivian was erg duidelijk in haar zeer gedetailleerde uitleg. Alles was prima geregeld. Na mijn “proefperiode “ was mijn tweede bezoek al net zo plezierig. Alles werd afgehandeld met dezelfde precisie en alle benodigde artikelen waren aanwezig en werden duidelijk uitgelegd.
Al met al een zeer plezierige ervaring

De rekening zeer onduidelijk
Gontact met de zaak te krijgenzeer moeilijk en zeer klant on vriendelijk

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Er is tijd genomen om alles goed vooraf te bespreken, alle mogelijkheden voor te leggen en ook tijdens de proefperiode een andere, nieuwe weg in te slaan. Er werd geluisterd naar wat de klant had te zeggen. Ben zeer tevreden over de goede, rustige behandeling/begeleiding van Vivian Urlings.
ben bij schooneberg sittard geleen geweest mijn linker hooraparaat doet het niet hebben er na gekeken en hebben tegen me gezegd nu doet hij het ik kwam thuis en ging nog niet. gr ties wilms

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Advies klantvriendelijk en vakkundig.
Correcte behandeling gehad, ben ik blij mee.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
hebben eens echt GELUISTERD wat mijn wensen waren hebben mijn vragen goed verwerkt in deze hoortoestellen ben erg blij met het resultaat

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Heeft een luisterend oor voor de klant en geeft een goede service en uitleg gebruiksaanwijzing hoortoestellen.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
De dame die mij hielp was bijzonder vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Het geduld en de fijne manier waarop ik geholpen ben.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Sittard-Geleen Dr. H. van der Hoffplein
Het was een natuurlijke hulp en ook een geweldige instelling van het hoorapparaat.
Een duidelijke uitleg over de opties en mogelijkheden.