SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde vi kunne give 6 stjerner havde Philip Andersen også fået det! Ingen smarte sælger tricks, god pris for bytte bilen, snakkede os igennem de forskellige muligheder Vi kommer retur når den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter mit besøg og køb hos Seat Amager har jeg intet andet end positive ting at sige om stedet. Den dygtige salgsassistent Tobias Finne imødekom samtlige ønsker, mit budget og personlige præferencer.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for 3 gang igen igen fået den bedste og mest servicemindede oplevelse af sælger Jerry altid mødt men venlighed, professionalisme og ærlighed. Alt er bare i orden, papirer, gennemgang af bil sa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service. Havde været rundt ved flere forhandlere. Men det var som om, at ingen havde interesse for mig, da de alligevel havde så lang ventetid på biler (corona og micro chips). Det ændrede... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

SEAT & CUPRA Amager er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

DANMARKS DÅRLIGESTE SERVICE

Vi købte en fabriksny bil, inklusiv vinterdæk samt hjulskift og dækhotel til levering i december. Kort efter får vi at vide at der er problemer med dækleveringen, så vi kan ikke få de vinterdæk som vi har betalt for, men bliver tilbudt nogle andre. Vi ender først med at få vinterdæk på bilen næsten 2 måneder efter vi har fået bilen! Vi kontakter sælger et utal af gange omkring at vi allerede i slutsedlen har betalt for dækhotel - for dæk som de IKKE opbevarer! Vi får intet svar.

Dernæst får af vide at hjulskiftet tager en time, så vi kan vente imens før vi kører på arbejde. Vi ender med at vente i 3 timer! Efterfølgende, finder vi ud af at de ikke har sat et af dækkapslerne ordentligt på, så det er faldet af. Vi får se vide at vi kan komme ind igen igen og få sat et nyt på - vi siger nej og at de må sende det med posten. Når vi langt om længe modtager kapslet, så er det den forkerte størrelse. Vi kontakter værkstedet igen, som siger at de først skal bestille nye hjem!

Nu har vi så bestilt tid til hjulskift slut marts, hvorefter vi lige er blevet ringet op om at de har aflyst vores tid, fordi de ikke kan nå at få leveret vores opbevarede dæk. Vi får så af vide at de har først tid i MAJ! Så de vil have at vi kører på vinterdæk til maj, fordi de ikke kan få VORES dæk hjem fra opbevaring!? Hvad i al verden sker der?!

Vi er nødt til at kontakte FDM - det her er blevet decideret absurd.

15 maart 2025

Hej Rasmus.

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.

Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk.

Med venlig hilsen,

Fremragende service

Jeg havde en yderst positiv oplevelse med Jakob. Han var utrolig behagelig og tog sig virkelig tid til at lytte til mine behov og svare på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig aldrig presset og fik en grundig gennemgang af bilen. (vi havde også børn med den ene gang, så han fik lov til at gentage sig et par gange)

Det var også meget positivt, at han fulgte op på vores oplevelse en uge efter købet. Det viser virkelig, at de går op i kundetilfredshed.

vi kiggede egentlig på en id4 og Enyaq, men endte på Cupra Tavascan efter input fra Jakob.

Jeg kan varmt anbefale Jakob og giver dem 5 stjerner for en fremragende service!"

24 januari 2025

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med Jakob.

Vi værdsætter din anbefaling og er glade for, at du fandt den rigtige bil til dine behov.

Vi håber, du nyder din CUPRA Tavascan, og glæder os til at se dig igen i fremtiden!

Med venlig hilsen,

God service af Jakob

Virkelig virkelig virkelig god service fra start til slut sælgeren Jakob gjorde alt hvad han kunne for det blev en god oplevelse og det blev det ti stjerner herfra😊👍. Ps. vi har fået en Cupra Born vz en virkelig fed bil som kører helt suveræn👌

6 februari 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din positive anmeldelse - det betyder virkelig meget!

Hvor er det skønt at høre, at Jakob har givet jer en god oplevelse hele vejen igennem, og at I er så glade for jeres CUPRA Born VZ.

Rigtig god fornøjelse med bilen!

Vibeke,

Nye Formentor

Jeg har lige hentet min nye Formentor og kan ikke være mere glad for hele oplevelsen 😃

15 januari 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse - stort tillykke med din nye CUPRA Formentor!

Vi glæder os til at se dig igen.

CUPRA Amager - en del af Semler Mobility

Kanon service!

Kanon service!

Jeg har netop bestilt min nye Cupra Born Pasión.

29 augustus 2024

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Stort tillykke med din nye CUPRA 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en super udlevering af brugt…

Tak for en super udlevering af brugt CUPRA Born til min søster ;)

27 augustus 2024

Hej Yvonne,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke til at stole på og ekstrem dårlige service!

Dårlig service og ekstrem dårlig handel!
For 2 år siden var jeg ned for at se på en brugt Mercedes hos Audi/Semler Mobility på Amager hvor alt gik galt fra starten og efter noget tid tog salgschefen over og fik løst problemer, så jeg fik købt den brugte Mercedes og fik at vide, at man skal forvente et værdi tab på ca. 25-30.000,- om året.
I søndags, var jeg så nede for at se på en brugt Cupra Born hos Cupra/ Semler Mobility
på Amager og nærmeste det første jeg fik at vide, det var jeg skulle finde en anden forhandler for at få solgt min Mercedes og det var selv om jeg sagde jeg for 2 år siden havde købt den i den anden ende af bygningen. Sælger ville så undersøge en pris og den pris jeg fik var 100.000,- mindre end hvad jeg gav for 2 år siden….Så det er hvad man kan forvente når man købter brugte biler hos Semler Mobility og IKKE det der står på deres webside!

‐------‐--------------------------------------------------------------------
For at komme deres svar i forkøbet.
Kære Anders/Mille....som nu har slettet sit svar!!!

Som jeg har svaret dig på min anden anmeldelse.
Nu er det jer der har valgt at have et del website, så da det var en sælger fra Cubra/Seat der sagde jeg skulle kontakte en anden forhandler og ham der gav mig en uforskammet pris, så kunne jeg også der have skrevet min anmeldelse der.
For over en uge siden sendt jeg det du bad mig om og selv om jeg har rykket jer, så sker der INTET......overhovedet ingen information fra Semler Mobility side!...... så heller ikke her lever Semler Mobility op til hvad der står på deres webside.

Efter over en uges ventetid fik jeg et svar og jeg kan kun konstatere Semler Mobility og deres ansatte er ikke til at stole på og er lige så utroværdig som andre brugtvognsforhandler.

---‐------

Kære Mille

Tak for dit svar, så kan folk læse at selv her har I svært ved at holde jer til sandheden.

Det er ikke sandt det du skrivet, selv om jeg har rykket jer flere gange, så har jeg kun modtaget 'en mail fra dig og hvor du skrev at du havde undersøgt sagen og dette er heller ikke sandt, da du kun har hørt den ene part og resten var en kopi af en tidligere mail fra Audi.

Jeg har lige modtaget en mail fra personen som jeg ikke kan stole, men da I ikke er til at stole på, så er jeg blevet rådet til at al kommunikation med jer skal forgå på skrift, så hvis han vil holde hvad han havde han har sat mig i udsigt eller komme med en fair byttepris som han har lovet, så har han min mail.

Forbrugerklagenævnet vil gerne vide om I har tænkt jer at overholde købeloven, så jeg forventer stadig et svar på den mail jeg har sendt til jer i morges.

28 juli 2024

Hej Henrik,

Vi har haft en længere dialog kørende gennem e-mails, hvor vi også har foreslået, at du kunne komme forbi vores forretning, så vi kunne tage en snak om tingene. Dette tilbud har du dog valgt at afslå.

Og som tidligere nævnt, så står det dig frit for at søge andre muligheder og veje, hvis du ikke kan acceptere det bud vi allerede er kommet med.

Derfor vælger vi nu at afslutte sagen.

Løber fra deres aftaler

24 juli 2024

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk så undersøger vi sagen nærmere.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt godt indtil du har betalt…

Super god oplevelse ifbm køb af brugt Seat. Den var en smule forsinket grundet ekstraudstyr men fik lånebil så alt godt der.
Men så gik det ellers ned af bakke…
Dæksel til opladning var ikke funktionelt, blev lovet at jeg ville blive ringet op, men dækslet virker stadig ikke.
Bilen blev leveret med kun 1 nøgle fordi tidligere ejer havde “smidt den væk”, har utallige gange haft forsøgt at få booket en tid til at få lavet en ny eller fjernet den manglende fra bilen da Seat Connect ikke fungerer. ( jeg har sidenhen fundet nøglen I BILEN ), så ved ikke hvor historen fra sælgeren om tabt nøgle kommer fra.

Ærgerligt en ellers god oplevelse ifbm køb skal blive til en dårlig oplevelse efterfølgende…

1 december 2023

Hej Magnus,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin service hvor man holdes i…

Meget fin service hvor man holdes i hånden hele vejen gennem bestillingsprocessen.

20 mei 2024

Hej John,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har nu været hos Seat Amager 3…

Jeg har nu været hos Seat Amager 3 gange og IKKE fået nogen betjening. Vil købe en Skoda Enyag 85 Sportline men vil først lige prøve denne bil hvilket jo ikke kan lade sig gøre da der ingen som gider betjene en.

14 mei 2024

Hej Flemming,

Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger til anmeldelser@semlermobility.dk, så får jeg en sælger fra Skoda Amager til at kontakte dig og aftale nærmere ang. en prøvekørsel 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Casper hjalp mig med at annullere min…

Casper hjalp mig med at annullere min leasingaftale, da jeg hellere ville købe bil👍🏽

22 april 2024

Hej Anas,

Tak for den fine anmeldelse - det sætter vi pris på. Dejligt du havde en god oplevelse med Casper!

Vi håber du bliver glad for din nye bil.

Fantastisk service og personale

Jeg hentede min Cupra Born den 1. februar og det har været et rigtig godt forløb. Serviceniveauet har været formidabelt og vi har haft rigtig god dialog hele vejen. Vi var heldige at handle med Jerry, og det har været en fornøjelse, han er meget imødekommende, professionel og nem at kommunikere med. Han har været rigtig god til at følge op på alt undervejs, og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og henvendelser - selv uden for arbejdstid.

Dejligt at have med så professionelle og kompetente mennesker at gøre.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg kan kun give de bedste anbefalinger!

1 februari 2024

Hej Heidi,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag og et stort tillykke med din nye bil 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service og behalig sælger Casper

Kanon service og behalig sælger Casper, som iøvrigt lige var startet som sælger hos Seat. Fandt nyere brugt Leon Fr på Bilbasen. Den stod hos Seat Amager. Nu bor vi på Sydsjælland og var da betænkelig og lang køretur for at se på bil. Det har vi ikke fortrudt e’et sekund. Vi ringede og aftalte en prøvetur. Efter prøvetur handlede vi lidt frem og tilbage og blev enige om det skulle være den. Da dagen kom hvor vi skulle hente den var super positiv, de havde givet den nye bagbremser og bagdæk, fik en super gennemgang. Vi vil helt sikkert anbefale sælgerne med helt nede på jorden attitude.

11 januari 2024

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Jeg sørger for at dine roser kommer videre til Casper. Og et stort tillykke med jeres nye bil!

En fremragende købsoplevelse!

Hvis alle købsoplevelse bare var sådan!

Fra første færd var Phillip fra Cupra Amager meget imødekommende og satte sig straks ind i vores behov omkring salg og køb af bil.
Tænkte fedt, her vil jeg gerne handle bil, og det er jo altid en god start.

Der hvor Phillip og teamet bag virkelig har scoret mange point i vores bog, var den utrolig hurtige respons på alle vores spørgsmål, også selv når Phillip havde fri, svarede han prompte. Jeg vil sige vi har fået en totalløsning fra A-Z, hvor vi igennem hele salgs/købsprocessen er blevet fuldt til dørs, og samtidig med, nok så vigtigt, så var Phillip meget fair hvad angår pris og udstyr. Jeg kørte fra Cupra Amager med en rigtig god købsoplevelse, og vil helt sikkert anbefale andre, at slå et smut forbi Skoda/Seat/Cupra på Amager, og få en snak med salgsansvarlig, Phillip.

8 december 2022

Hej Malthe,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er simpelthen så glade for at se, at I har haft en super oplevelse hos os og Phillip i forbindelse med købet af jeres bil!

Tak, fordi I har taget jer tiden til at skrive om os, og stort tillykke med jeres nye bil!

Mange decemberhilsner
Malte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, virkelig god behandling.
Kem kun anbefales.😃👍

29 september 2022

Hej John

MANGE tak for din anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en super serviceoplevelse hos os, og at vores medarbejdere leverede en service i topklasse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden god gang!

Hav en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop solgt vores bil og købt ny…

Vi har netop solgt vores bil og købt ny hos Seat Amager. Vi er meget tilfredse med begge handler, vi fik en yderst fair pris på vores bil. Og fik en god pris på den nye bil.
Dialogen med sælger Philip var hele vejen igennem glimrende.
Vi følte os fra start til slut meget trygge, som selvsagt er vigtigt i en bilhandel.
De største anbefalinger herfra til Seat og ikke mindst Philip, for et rigtig godt og professionelt stykke arbejde.

25 augustus 2022

Hej Jacob,

Tak for din dejlige anmeldelse af vores forretning!

Vi er meget glade for, at du har haft en super oplevelse hos os med Philip! Vores førsteprioritet er, at I føler jer trygge og glade, når I besøger os.

Stort tillykke med både salg og køb - vi glæder os til at se jer igen!

Malte

Fantastisk oplevelse

Vi havde fornøjelsen af at købe en Cupra Formentor tidligere på måneden af Metin.

Metin har igennem hele forløbet været enormt hjælpsom, af hvad det angår finanseringen og alle de teknologiske ting ved både plugin-systemet og bilens systemer.

Metin kan helt klart anbefales, da han vil gøre alt for en, samt er yderst professionel, detaljeorienteret og ikke mindst, en enormt rar person.

25 augustus 2022

Hej Luka

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og søde ord!

Hvor er det bare fantastisk at læse om jeres oplevelse hos os. Det glæder os meget, at Metin har leveret en service i topklasse, og at han har været både meget detaljeorienteret og informativ! Vi giver naturligvis straks det flotte skulderklap videre til Metin.

Stort tillykke med jeres nye CUPRA Formentor!

Vi glæder os til at se jer igen en anden gang.

Hav en rigtig dejlig dag!

Professionel håndtering!

Jeg har som kunde hos Seat kun gode anbefalinger af Tobias Finne (Salgsansvarlig).
Han er en yderst professionel salgsansvarlig, som jeg vil anbefale til alle fremadrettede købere under Seat.
Jeg oplevede en lang ventetid på 1 år, før vi fik vores Seat Leon FR 5D.
Han overholdte alle aftaler vi havde omkring opfølgning på forespørgsler, info fra fabrikken i Barcelona samt fra Seats hovedkontor.
I den tid hvor microchips ikke kunne fås, og bilen ikke kunne laves, var han villig og tilbøjelig til at gøre hvad jeg synes vil være det bedste, og han var meget forstående over min utålmodighed.
Håber ovenstående kan bruges til jer som vælger dette sted.

14 juni 2022

Hej Christopher

TUSIND tak for din flotte anmeldelse!

Vi er super glade for, at du har haft en så professionel og god serviceoplevelse hos os, og at du var i trygge hænder under hele processen. Vi skynder os naturligvis straks at give rosen videre til Tobias!

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang, og stort tillykke med din nye bil.

Mvh