Havde vi kunne give 6 stjerner havde Philip Andersen også fået det! Ingen smarte sælger tricks, god pris for bytte bilen, snakkede os igennem de forskellige muligheder Vi kommer retur når den... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har for 3 gang igen igen fået den bedste og mest servicemindede oplevelse af sælger Jerry altid mødt men venlighed, professionalisme og ærlighed. Alt er bare i orden, papirer, gennemgang af bil sa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
SEAT & CUPRA Amager er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk service. Havde været rundt ved flere forhandlere. Men det var som om, at ingen havde interesse for mig, da de alligevel havde så lang ventetid på biler (corona og micro chips). Det ændrede sig dig ved seat på Amager, hvor de ydede en formidable service, vel vidende, at der ville gå mange måneder inden jeg ville kunne få bilen.
Jeg modtog min nye bil i går og jeg kan varmt anbefale seat amager.

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Min kone og jeg, var på jagt efter en ny bil, og vidste ikke helt hvad vi skulle vælge…
Efter vi have været hos nogle forskellige bilforhandler, endte vi hos Seat Amager.
De imødekommende sælger, var meget profesionelle, og utrolig hjælpsomme over for min kone og jeg.
Der var plads til sjov, og smil på læben! Hvilket var rart at møde, frem for de andre (typisk lidt halv-arrogante) sælger hos så mange andre bilforhandler..
Seat Amager har vundet salget!
Og kan kun give dem de varme anbefalinger, så skal du have ny bil så kør en tur til Amager. :-)

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Super oplevelse ved køb af ny bil, har været I dialog med begge sælgere hos SEAT Amager, de supplere hinanden rigtig godt op, og det var en fornøjelse at handle med dem. Kommer helt sikkert tilbage.

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Har lige fået min nye SEAT Leon leveret, og det var en super oplevelse.

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Købte min Seat Ateca FR gennem SEAT amager, hvor sælger Christoffer Frost, var yderst kompetent under hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Vi har ifm. køb af ny bil haft en gennemgående god dialog med Christoffer fra salgsafdelingen.
Det er ikke så tit at vi køber ny bil, så vi anede ikke hvad vi skulle forvente da vi trådte ind ad døren. Derfor var det vigtigt for os, at føle os i trygge hænder og blive hjulpet igennem processen til at vælge den helt rigtige bil. Christoffer klarede det til UG, og vi kan varmt anbefale ham til alle.
Alt i alt en positiv oplevelse.
Hvis vi skal nævne noget bare lidt negativt, så skal i skifte jeres vin ud med en spansk. Det kan kun blive bedre :-)

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Fantastisk service af en meget hjælpsom Christoffer. Vi havde sat os for hvilken bil vi gerne ville kigge på, så derfor gik hele forløbet som en smurt maskine.
Bilen kører fint, det skal dog siges at airbag ikke var aktiveret fra værksted (det kunne man dog hurtigt læse sig til hvordan den skulle aktiveres) og vi har betalt for at have Apple CarPlay i bilen, men man skal så betale et yderligere gebyr på “2-3 tusinde” for at aktivere det i bilen.
Alt i alt er vi meget tilfredse med bilen.

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Dårlig og uprofessionel opførsel af deres medarbejder, de nægter at lave min bil, selvom jeg har en udvidet garanti frem til august 2021, de vil kun lave en fejlfinding på min bil hvis jeg betalte for det, men oven i købet, vil i altså blive råbt af og skældt ud hvis i stiller et spørgsmål 😂

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Efter mit besøg og køb hos Seat Amager har jeg intet andet end positive ting at sige om stedet. Den dygtige salgsassistent Tobias Finne imødekom samtlige ønsker, mit budget og personlige præferencer. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem, med løbende rådføring, hver eneste gang jeg har haft brug for det. Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van SEAT & CUPRA Amager - en del af Semler Mobility
Havde ingen problemer med at få lov til at prøve køre bilen, og handlen gik også fint igennem..
Så 5 stjerner herfra.

Forfærdelig arrogante sælgere.
Vi var ude for at kigge på en bil og ville gerne prøve køre den.
Vi henvender os til den uangegerede sælger som sidder og ser YouTube videoer med hans kollega på deres varme kontor efter vi har kigget på biler i deres iskolde showroom fordi vi meget gerne vil prøvekøre en af bilerne som er på den liste biler vi havde tænkt på at købe.
Sælgeren siger at vi overhoved ikke kan få lov at prøve bilen og at der desuden er et års vente tid på den model.
Vi spørg så om man så ikke kan få lov at prøve bilerne før man, han svare afvigende og vi føler os ikke velkomne her efter og vælger at gå.
Virkelig ubehagelig oplevelse hos SEAT Amager.
Vi prøver en anden SEAT forhandler...
Men at poste penge i sådan et firma med så arrogant en sælger kom vi ikke til.
Øv bøv... håber andre læser dette og får noget positivt ud af det.