Hervé gaf ons direct het gevoel van thuiskomen toen we voor de eerste maal Seats and Sofa’s te Lochristi binnenkwamen. We hadden voor onszelf al een goed beeld van wat we wouden en dankzij de prof... Toon meer
We kochten in januari een zetel bij Seats and Sofas te Lochristi. Bij thuiskomst stelden we vast dat de zetel beschadigd was, hoogstwaarschijnlijk tijdens het inpakken in het magazijn. Bij contactname... Toon meer
Rustig kijken en kopen.... We kregen onmiddellijk uitleg i.v.m. de prijslijst, waarna we rustig konden rondgaan in de winkel. Op onze vraag kwam een verkoper mee, waarna hij o... Toon meer
Grote op maat gemaakte hoeksalon gekocht in november 2025. De verkoper was heel behulpzaam en dacht mee na over het ontwerp. Bij levering in januari bleek er een fabricagefout te zitten in de grote ch... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.
Antwerpse Steenweg 102, 9080, Lochristi, Oost-Vlaanderen, België
Vraagt klanten om een review
Goede uitleg en correcte afhandeling van de bestelling

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Seats and Sofas is een regelrechte nachtmerrie voor iedereen die het ongeluk heeft om zaken met hen te doen. Wij kochten een zetel bij hen in februari 2024, met de belofte dat die binnen zes weken geleverd zou worden. Nou, die zetel kwam pas eind september aan. Zes maanden wachten zonder enige fatsoenlijke uitleg of excuses. Het enige wat ze doen is je aan het lijntje houden en vage beloften maken. Communicatie? Vergeet het maar. Ze reageren nauwelijks en als ze al reageren, krijg je standaard een dooddoener die nergens op slaat.
En alsof dat nog niet erg genoeg is, bleek de zetel die ze uiteindelijk leverden niet eens het model te zijn dat we besteld hadden. Na weken van eindeloos mailen en bellen, mochten we dan eindelijk na nieuwjaar een nieuwe zetel uitkiezen. Toen zeiden ze dat we de beste stof kregen en precies wat we wilden. Wat een grote, dikke leugen was dat. De stof was van belabberde kwaliteit en het was duidelijk niet wat we hadden afgesproken. Ze beloven goud, maar leveren stront.
Wat echt het ergste is: zodra je een klacht indient, sturen ze je standaard door naar een WhatsApp-nummer. Alsof dat een oplossing is! Ze willen je van het kastje naar de muur sturen, en als je niet oppast, word je daar urenlang aan het lijntje gehouden. Het is een truc om klachten te negeren en mensen moe te maken. Je krijgt geen echte klantenservice, alleen een eindeloze stroom van automatische berichten en vage excuses. Ze doen dit keer op keer bij iedereen die iets durft te zeggen.
Seats and Sofas is een bedrijf dat alleen maar mooie praatjes verkoopt. Ze beloven het gouden ei, maar leveren pure rotzooi en frustratie. Ze zijn bedriegers van de eerste klas. Ze liegen, ze trekken je over de tafel en ze geven geen fck om hun klanten. Als je denkt dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt, dan heb je het mis. Dit is de hel in zetelvorm.
Wil je je geld kwijt zijn en maandenlang stress en frustratie ervaren? Ga dan vooral naar Seats and Sofas. Wil je een bedrijf dat zijn klanten bedriegt, negeert en voor de gek houdt? Dan zit je hier helemaal goed. Maar als je normaal behandeld wilt worden en waar voor je geld wilt, blijf dan ver weg van deze oplichters.
Ik ben er helemaal klaar mee. Seats and Sofas verdient geen enkele klant en zou verboden moeten worden om zo met mensen om te gaan. Dit is geen service, dit is pure oplichting. Pas op, trap er niet in! Ze zijn erop uit om je geld te stelen en je te laten zitten met een slecht product. Ze geven geen bal om je tevredenheid of je welzijn. Het enige wat ze willen is je geld, en daarna ben je voor hen afgeschreven.
Als je dit leest en je hebt nog niet met hen te maken gehad, gelukkig voor jou. Blijf uit hun buurt en koop elders. Je zal er geen spijt van krijgen. Maar als je al in de val bent getrapt, weet dan dat je niet alleen bent. Er zijn veel mensen die net als jij zijn bedrogen en teleurgesteld.
Seats and Sofas is een schande voor de meubelindustrie. Ze verdienen geen enkele positieve recensie en zouden eigenlijk verboden moeten worden. Maar totdat dat gebeurt, zal ik blijven waarschuwen. Koop nooit bij Seats and Sofas. Het is een verlies van tijd, geld en je gezondheid.

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Wij kochten een groot salon. Bij uitpakken stellen wij vast dat op twee delen van de sofa krassen zijn. Na contact zegt Seats and Sofa dat wij zelf terug moeten komen met de sofa enz.
U begrijpt dat je dan even niet akkoord gaat. Na tweede contact krijgen wij dan plots te maken met een hele vriendelijk man van het Team in Lochristi. Deze begrijpt de situatie en doet er alles aan om tot een overkomst te komen waar de klant zich goed bij voelt. Ons leek het ook raar dat wij na contact een totaal andere houding aantroffen dan toen wij kochten iedereen vriendelijk in de winkel enz. Nu blijkt dat onze eerste contact niet iemand van de winkel was waar wij kochten maar een andere winkel. Vandaar onze excuses aan Lochristi voor onze eerdere review dit komt niet aan jullie toe. Wat de andere winkel betreft, gaan eens met jullie team naar Lochristi en volg daar een paar dagen opleiding, klantvriendelijkheid.
Bedankt Lochristi voor jullie correcte hulp.

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
We zijn zeer goed ontvangen op woensdag 9/04/25 in Lochristi. De heer die ons geholpen geeft was zeer vriendelijk en we hebben voldoende informatie gekregen. We hebben dan ook een salon gekocht,bedankt voor de zeer goede service groetjes Cindy

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
heel vriendelijk onthaal en service, ruime keuze in materialen en kleuren

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Ik moest om te beginnen 3 maand wachten achter mijn zetel, toen die er uiteindelijk was,moest die geleverd worden 7 km van de winkel, wat mij bijna 300 euro heeft gekost
(werd niks over gezegd bij de aankoop)
Ook een dag verlof van het werk moeten nemen omdat ze niet konden zeggen rond hoe laat ze de levering gingen doen, telefonisch is die firma niet bereikbaar.
meenemen van oude hoek salon en leveren van nieuwe hoek salon op de beneden verdieping !
de grote verpakking namen ze niet mee
( Elf bij te houden voor de garantie?!) klantenservice nihil bij de leverings firma !
in de winkel waren ze wel redelijk vriendelijk. De zetel die ik kocht is niet 100% het kleur dat ik in gedachten had Maar goed…
Jammer voor toch een vrij dure zetel
Ik koop hier alvast nooit meer een zetel zeker niet met zo een leveringsfirma!

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Vriendelijke ontvangst, ze hebben ons de tijd gegeven om te zoeken. Goede info en vriendelijke verkoper deden de rest.

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
De winkel zelf vond ik nogal onoverzichtelijk maar waar ik heel tevreden van ben dat was Danny één van de verkopers niets was hem teveel ,ook zijn leidinggevende was vriendelijk maar Danny is TOP

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
We werden direct goed geholpen. De verkoper was niet opdringerig.

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Zeer goede uitleg van de verkoper.
Je voelt je thuis in de winkel.

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Op 09/02/2025 zijn wij langsgeweest in de winkel te Lochristi. Wij waren op zoek naar een slaapzetel. Wij lieten ons oog vallen op de slaapzetel Lily in de kleur cancun cream. De prijszetting op de zetel was zeer onduidelijk en ging van 700€ tot +1200€. Een verkoper vertelde ons dat we deze zetel aan 1000€ konden kopen en voor deze prijs konden we uit alle mogelijke stoffen kiezen. Hij gaf ons het gevoel dat we een goede zaak deden. Wij hebben 600€ voorschot betaald en de zetel zou pas worden geleverd in week 15.
Ik zie echter bij de promoties op de website dat dezelfde zetel reeds te koop is vanaf 399€!! Let op! Dit is een basisprijs dus zonder slaapfunctie en opbergruimte en een stofje van cat. 1. Ik heb gebeld naar de winkel en een dame vertelde mij doodleuk dat dit aan de gekozen stof ligt. Ik heb haar gezegd dat je een prijsverschil van 600€ in de slaapfunctie, opbergvak en een stof cat. 4 nooit kan verantwoorden! Het is niets meer dan misleidende reclame. Ze dreigen ook meteen met 30% annuleringskosten.

Antwoord van Seats and Sofas - Lochristi
Nog is het niet geleverd, afwachten of alles verder positiv verloopt, dan geef ik graag een final antwoord.
Josephina