Het is de 1ste x dat ik bij jullie koop. De verkoper youri was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft er alles aan gedaan om onze zetel de dag na de aankoop te kunnen laten leveren bij mij thuis da... Toon meer
Vriendelijk ontvangen, heel veel info gekregen. Te woord gestaan in mijn eigen taal werd heel hard geapprecieerd. Aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een sofa.
Op 31 januari een hele mooie zetel gekocht die op voorraad was. Ze gingen ons mailen en bellen wanneer die binnen was. We zijn nu al 6 maand verder... nog geen zetel. Al enkele keren gebeld. Zelfs een... Toon meer
Vriendelijk onthaal . Inbegin kwamen we aan maar troffen we enkel franstalige medewerkers aan . Geen probleem ze konden Engels . We waren wat aan het rond kijken en aant ont cijferen wat er juist i... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.
Woluwelaan 76, 1831, Machelen, Vlaams-Brabant, België
Vraagt klanten om een review
Vriendelijke ontvangst. Alle vragen vlot beantwoord.
Professioneel personeel.Toppie

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Prijs/kwaliteit zeer interessant, zeer behulpzaam personeel, veel keuze uit verschillende stoffen ook.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Zeer behulpzame verkopers, goede uitleg over de producten en prijzen. Aankoop was snel gedaan.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Vriendelijk personeel. We konden meermaals de toer doen om te vergelijken. En men kreeg ook nog een drankje aangeboden.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Transport moet je zelf regelen dat vindt ik helemaal niet ok.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Vlotte verkoper die zijn vak en producten kent.
Zeer vriendelijk.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Bij het binnenkomen lachende gezichten, vriendelijk ontvangen. De keuze was vrij snel gemaakt, bij de keuze van de stof zijn we heel goed beholpen en de afhandeling verliep heel vlot!

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Zeer vriendelijk ontvangen. Professionele hulp en verstaanbare uitleg voor het uitkiezen van de perfecte zetel. Vlotte afhandeling aan de kassa en nogmaals vriendelijk personeel! Bedankt Seats and Sofas!

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Duidelijke en uitstekende hulp van de verkoper.
Super vriendelijk met aandacht voor de klant.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Heel agressieve verkoopstechnieken. Wij gingen vandaag langs om gewoon wat inspiratie op te doen en vergelijken met andere winkels. Bij het binnenkomen werd meteen gevraagd door een verkoper of hij samen met ons door de winkel mocht gaan. Liever niet, gezien we graag op ons gemak even rondkijken. Nadien werden we zowat gestalkt door diezelfde verkoper. Hij kwam zelfs naast ons zitten met een praatje en uit zijn duim gezogen kortingen. We vertelden hem dat het nog wat vroeg was voor ons om echt effectief een zetel te kopen want onze bouw is nog niet klaar en we kennen de exacte formaten niet. Toen was hij al opdringerig, maar hij ging weg nadat we zeiden dat we het gingen bespreken en wat verder rondkijken. We bespraken het en kwamen tot de conclusie dat het voor ons nog wat vroeg was. Initeel waren we nooit van plan om op die dag een aankoop te plaatsen. De verkoper kwam na enkele minuten weer bij ons. Hij was super opdringerig en we werden zogoed als verplicht om meteen de aankoop te bevestigen. Meerdere keren aangegeven dat we ons niet goed zouden voelen als we op dat moment de aankoop zouden vast zetten. Dit kon de verkoper niets schelen en deed gewoon verder met zijn praatjes. Minstens 15 min heeft hij ons proberen overtuigen. Telkens als we hem afwezen en zeiden dat we de aankoop op dat moment niet wouden vastleggen vroeg hij “waarom niet?”. Wij zijn klant en kiezen tocht wanneer en waar we iets kopen. Dit werd totaal niet gerespecteerd. Een goede verkoper gaat niet tegen in de richting van de klanten maar is meegaand. NEE IS NEE!!! Ook haalden we aan dat ze valse advertenties plaatsen. Zowel op de website als in de winkels staat bij de zetel dat we wilden “vanaf 899€”. Op hun prijslijst is de goedkoopste prijsvariant van dezelfde zetel veel duurder. Tevens zijn ze zeker niet de goedkoopste op de markt, ze zijn zelfs 1 van de duurste en de kwaliteit laat ook aan zich twijfelen. Resultaat; we zijn vroegtijdig weg gegaan uit de winkel nadat ik me even assertief kwaad maakte op die verkoper. Akkoord, ze krijgen opleidingen en het ultieme doel is verkopen. Maar doe dit op een menswaardige manier en jaag de klanten niet zo weg, heb niet eens de rest van de showroom kunnen zien. Arrogant, agressief, misleidend, oneerlijk en zeker niet klantvriendelijk. Onze zetel zal van een andere winkel komen. Geen spijt dat we op onze strepen stonden en niet hebben toegegeven. Nu lees ik ook in andere reviews dat het pure brol is en er veel problemen zijn met levertijd. 1 goede raad: KOOP NIET BIJ SEATS&SOFAS!!!

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Aangename verwelkoming, rustig kunnen kiezen en fijne ondersteuning zonder opdringen!

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Verkoop niets op aan te merken.
Verzending trekt op niets.
Niet iedereen kan ingewikkelde bevragingen invullen.
Dan toch maar per telefoon, waarom niet direct op verkooppplaats????

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Snelle hulp van winkelmedewerker.
Nuttige info gekregen over de meubels.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
De verkoper was heel behulpzaam, het was hem niet te veel om verschillende prijzen te maken en uitleg te geven, het enige spijtige is de lange wachttijd voor levering