Seats and Sofas - Amersfoort Reviews

TrustScore 4 uit 5

Amsterdamseweg 37A, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Wij zaten te twijfelen tussen 2 bankstellen. Pieter een uiterst vriendelijke en eerlijke verkoper met veel geduld. Zorgde met zijn eerlijke mening en expertise. En flinke korting. Dat wij toch voor de... Toon meer

Tarik heeft mij supergoed geholpen! Ik kwam eigenlijk alleen om te kijken maar omdat je dus alles kunt aanpassen hebben we samen de perfecte bank kunnen creëren binnen mijn budget.

Naar Seats and sofas (Amersfoort)gegaan om te oriënteren. We zagen in eerste instantie niets passend in de winkel staan. Aangekomen bij de uitgang aangesproken door een medewerker. Gaf mijn... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Amsterdamseweg 37A, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Nederland

• 337548720

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.261 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima assortiment, vriendelijk personeel

Prima assortiment. Behulpzaam personeel, maar niet te opdringerig, dat is nog wel eens anders bij prijsvechters. Hoe de aflevering gaat weet ik nog niet, maar de aankoop was een prima ervaring.

1 augustus 2025

Beste Yvo,

Dank u wel voor uw mooie woorden over onze winkel in Amersfoort. Het doet ons goed om te horen dat u ons assortiment en de behulpzaamheid van het personeel waardeert, zonder opdringerigheid.

Wij hopen dat de aflevering straks net zo soepel verloopt als het aankoopproces en dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe bank.

Top service !!!

We gingen oriënteren voor een nieuwe bank, we hadden 3 mooie banken gezien! Maar toch bleef de laatste bank me aantrekken, Remco heeft ons geholpen in filiaal Amersfoort kreeg heerlijk wat te drinken en daarbij kwam het gesprek voor de bank, Nou geloof me hij heeft het uiterste van het uiterste gedaan zodat wij onze droombank konden aanschaffen. Wij hebben echt genoten vooral alleen al van de fijne service totaal niks opdringerige praktijken nee was nee ja was ja. Nogmaals ik ben zo blij over een aantal weken staat mijn nieuwe bank in de woonkamer!!!

2 augustus 2025

Beste mevrouw Vonk,

Dank u wel voor uw enthousiaste reactie! Fijn dat Remco u zo goed heeft geholpen en er een prettige en transparante koopervaring van heeft gemaakt.

Wat leuk dat u zo uitkijkt naar de levering van uw nieuwe droombank. We wensen u veel comfort en plezier toe!

De klant is koning!

Heel prettig te woord gestaan, goed advies gegeven en meegedacht.. niet opdringerig maar de opties tonen en de klant laten kiezen. Fijn!

20 juli 2025

Beste mevrouw Van Leijenhorst,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn dat u zich prettig geholpen voelde en dat onze medewerker goed met u heeft meegedacht. Wij geloven in service zonder opdringerigheid, en uw reactie bevestigt dat dit gewaardeerd wordt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Vriendelijk en professioneel

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd heel duidelijk uitgelegd over alle soorten banken en stoffen en ik kreeg ondertussen ook nog eens een lekker kopje koffie. Geen vraag was teveel of te lastig.

Na alle uitleg werd me de tijd en ruimte gegeven om ook nog rustig zelf rond te kijken.

Door de fijne combinatie van eigen keus en kundige hulp heb ik een goede beslissing kunnen nemen. Nu is het enkel nog wachten tot de bank er is. Ik ben tevreden!

21 juli 2025

Beste Anne,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u zich vriendelijk en professioneel geholpen voelde in onze winkel in Amersfoort. We zijn blij dat u de tijd kreeg om rustig rond te kijken en tegelijkertijd deskundig werd ondersteund met heldere uitleg – én een lekker kopje koffie.

We hopen dat uw nieuwe bank snel geleverd wordt en helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor het vertrouwen!

Seats and Sofas

Zeer goed en vriendelijk advies!

Onlangs een nieuwe bank besteld bij S&S Amersfoort. Ik ben 3 keer in de winkel geweest omdat ik zorgvuldig wilde kiezen. Ik heb daarbij zeer vriendelijk en goed advies gekregen van verkoper Siem, die uitgebreid de tijd nam om mij te helpen. Uiteindelijk een hele goede deal gekregen, die ik niet kon laten schieten.
Wel jammer dat er op de order een levertijd van 11-17 weken staat...ik hoop wel dat het iets sneller wordt.

15 juni 2025

Beste mevrouw Renee,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat u meerdere keren bent langsgekomen en met zorg een keuze heeft gemaakt. We geven uw compliment graag door aan onze collega Siem in Amersfoort. Uw opmerking over de levertijd begrijpen wij, en wij hopen uiteraard dat u de bank eerder ontvangt dan verwacht.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank!

Seats and Sofas

Probleem? Verwacht geen service!

Bank gekocht, na lang wachten kunnen halen. Ontbreekt enkel een poot van de bank. Kan gebeuren natuurlijk, maar na 4 keer bellen, mailen en een officele melding zijn we inmiddels 2 maanden verder is er nog steeds is de bank niet bruikbaar....
Contact zoeken is moeizaam en alles is geoptimaliseerd om klanten niet te helpen (bijvoorbeeld het belanchelijk lange en niet geautomatiseerde formulier om een klacht in te dienen). Terugbellen doen ze niet en beloftes na komen ook niet. Zodra de centen binnen zijn stopt de service.

10 juni 2025

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bank niet compleet is geleverd en dat het vervolgens zo lang duurt voordat dit wordt opgelost. Wij begrijpen dat dit frustratie oproept, zeker als u meerdere keren contact heeft gezocht zonder gewenst resultaat. Dit is uiteraard niet de service waar wij naar streven.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar service@seatsandsofas.nl, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken?

Lovely love seat

Ik was al lang op zoek naar een soort lounge love seat. Samen in de winkel gezocht naar alle mogelijkheden, en nu staat hij in de kamer...I'M IN LOVE 💞🥰

8 juli 2025

Beste Katrien,

Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over uw nieuwe love seat! Het is mooi dat u samen met ons team in Amersfoort de perfecte keuze heeft kunnen maken. Wij streven er altijd naar om klanten persoonlijk en deskundig te begeleiden in het maken van de juiste beslissing, dus het doet ons goed dat dit zo gewaardeerd wordt.

Wij wensen u nog heel veel plezier met uw prachtige aankoop!

Seats and Sofas

Vorig jaar februari een hoekbank…

Vorig jaar februari een hoekbank gekocht.We hebben bijna 1500 euro betaald voor een betere stof.tot onze grote verbazing zagen wij dat de bank aan een kant op de grond hing.Wat blijkt dat dus de hele binnenkant van de bank compleet gebroken is.Contact opgemomen en ik moet het gebroken deel terug sturen voor reparatie en dan moet ik 8 tot 14 weken wachten voor ik hem terugheb.Wat een ongelooflijk slecht bedrijf.Geef dan of geld terug of direct een nieuwe bank.Jullie verkopen troep en jullie service is uitermate slecht.

8 juli 2025

Beste Nina,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met uw aankoop en de geboden service. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer er schade ontstaat aan een meubelstuk waarvoor u extra heeft betaald. Onze werkwijze bij reparaties is bedoeld om een passende en duurzame oplossing te bieden, maar wij betreuren dat dit in uw situatie teleurstellend uitpakt.

Wij willen dit graag verder voor u uitzoeken. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar amersfoort@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Seats and Sofas

Niet alles nagekomen / defecte bank

Er was een leenbank beloofd nooit gekomen. Ook was er tijdens de koop beloofd tussen 6 en 8 weken te leveren is 11 weken geworden.
Op de bank zitten krassen. Tijdens koop was gevraagd pas die door deur verkoper zij zonder meer ja.
Dus niet hoekdeel past niet nu allemaal extra kosten. Bezorgen zou 108 euro kosten is 145. 00

Antwoord van service desk 30 juni omdat we de verpakking niet hebben moeten we maar reparateur inschakelen. Pardon jullie bezorger heeft de spullen uitgepakt en verpakking meegenomen.

Maar ook vestiging amersfoort reageert dat ze niks kunnen doen.
Oftewel veel geld voor niks. Lijkt oplichting
Uiteindelijk 100 euro terug gehad terwijl we meer extra hebben betaald. Schade bank moesten we eerst zelf herstellen en betalen en toen gedaan ineens konden hun het doen maar moesten qel voorrijkosten kosten betalen. Toen maar akkoord gegaan met die 100 euro dan zijn we er vanaf heb er ondertussen ruim 200 aan uitgegeven en dan nog is kosten voor tijdelijke voorziening omdat hun de beloofde bank niet regeldruk. Hieronder staat stuur u gegevens naar seats en sofa amersfoort gedaan maar van hun geen reactie. Oftewel 1 Ster nooit kopen daar!

27 juni 2025

Beste heer Johan,

Dank u wel voor uw feedback. Wat vervelend dat de afspraken niet zijn nagekomen en dat er onduidelijkheid was over levering, afmetingen en kosten. Uw frustratie begrijpen wij volkomen.

Wij willen uw klacht graag verder in behandeling nemen. Wilt u uw contactgegevens sturen naar amersfoort@seatsandsofas.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen?

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goeie prijs en denken echt met je mee

19 juni 2025

Beste Ramon,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van onze vestiging in Amersfoort. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze medewerkers en de manier waarop zij met u hebben meegedacht. Het doet ons goed te weten dat u onze prijs-kwaliteitverhouding positief ervaart. Klantvriendelijkheid en meedenken in het aankoopproces zijn voor ons erg belangrijk, en we waarderen het dat u dit benoemt. Nogmaals dank voor uw review en veel plezier gewenst met uw aankoop!

Super goede service!

Wij zijn ontzettend goed geholpen door de medewerker van Seats & Sofa's. Goede informatie, duidelijk, en heel erg meedenkend. Super blij met onze nieuwe bank

1 juni 2025

Beste mevrouw Judith,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Fijn om te horen dat u onze medewerker als duidelijk, meedenkend en informatief heeft ervaren. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en het doet ons goed dat dit in uw geval gelukt is. Geniet van uw nieuwe bank!

Mooie (bed)bank (Brandon) voor een goede prijs

Mooie (bed)bank gekocht (Brandon) voor een goede prijs.
Verkoper in vestiging Amersfoort deed zijn best om de bank te vinden in de samenstelling en kleur waar wij naar op zoek waren en deze bleek bij een ander filiaal (Capelle) beschikbaar.
Bank was dus direct uit voorraad leverbaar, wat voor ons belangrijk was. Wij hebben de bank daar zelf opgehaald en bij het inladen werden we goed geholpen door de logistiek medewerker.
Het grootste onderdeel van de bank (hij kwam in 3 delen) is erg zwaar, dus was niet makkelijk naar de eerste verdieping te krijgen. Wel heel eenvoudig te monteren.

8 juni 2025

Beste heer Ralf,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u de bedbank Brandon heeft kunnen vinden in de uitvoering en kleur die u wenste. Goed om te horen dat het logistieke team u geholpen heeft bij het inladen en dat de montage eenvoudig verliep. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop!

Super snelle aankoop

Zodra ik binnen kwam stond er een verkoper klaar om mij te helpen met een bank uit te zoeken. Hij vroeg wat ik zocht en in welke prijsklasse. Samen zijn we op
zoek gegaan naar mijn nieuwe bank. Toen we die gevonden hadden, kwam hij met de kleuren waaruit ik kon kiezen en de keuze was snel gemaakt. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo snel een bank gekocht….

2 juni 2025

Beste Manon,

Bedankt voor uw positieve review! Het doet ons goed te lezen dat u zo snel en prettig bent geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe bank. Onze verkopers doen hun best om uw wensen snel te vertalen naar een passende oplossing.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop en zien u graag nog eens terug in onze vestiging!

Super geholpen door Siem

Super geholpen door Siem! Goed meegedacht naar onze wensen voor een hond-proof bank en met een goed gevoel een leuke bank gekocht.

29 mei 2025

Beste Arlean,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Siem en dat hij met u mee heeft gedacht voor een bank die ook hond-proof is. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

De keuze is reuze

Het was een goede ervaring omdat de verkoper mij goed van dienst is geweest en uitgebreid de mogelijkheden heeft verteld. Ook de keuze was erg ruim en ik heb qua formaat en uiterlijk precies kunnen vinden wat ik zocht. Ik heb het bankstel nog niet dus over de kwaliteit kan ik nog niet veel vertellen.

20 mei 2025

Beste Margarita,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en dat u dankzij onze ruime keuze precies hebt kunnen vinden wat u zocht. Wij doen ons best om onze klanten uitgebreid te informeren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Wij hopen dat uw nieuwe bank naar wens zal zijn en u er veel comfort van zult beleven. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

Let op!!!!!!!! SERVICE

Let op: zeer matige service bij problemen!

Als er iets mis is met je bank, moet je deze zelf helemaal naar de leverancier brengen — een enorme klus als je geen groot vervoer of hulp hebt. Alternatief? Je kunt het laten ophalen, maar dan moet je zelf rond de €75 betalen.

Wat mij betreft is dit echt baggerservice. Na aankoop houdt de klantvriendelijkheid op. Voor zo’n groot en zwaar product verwacht je service aan huis, zeker als het onder garantie valt.

Mijn advies: koop je bank bij een bedrijf dat wél goede service biedt aan huis. Bespaar jezelf deze frustratie!

16 mei 2025

Beste heer/mevrouw,

Het spijt ons om te horen dat u teleurgesteld bent in onze service. We begrijpen dat het vervoeren van meubels een uitdaging kan zijn en vinden het jammer dat u zich daarin niet voldoende ondersteund voelde. We willen dit graag nader bekijken en u een passende oplossing bieden. Zou u uw contactgegevens willen mailen naar amersfoort@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Eind Maart een 2

Eind Maart een 2 - 3 zits bank gekocht bij seats en sofa in Amersfoort een paar dagen later opgehaald en in de woonkamer geplaatst na 4 weken begon de bekleding te pluizen en ruggetjes te vertonen in die 4 weken zijn we ook nog een week weg geweest we zijn terug gegaan naar Amersfoort en aan de hand van foto"s hebben wij de klacht neergelegd bij de balie. De verkoopster schrok ook van de beelden en heeft de klacht doorgestuurd met de beelden naar de service dienst. Ik kreeg al een vermoeden dat het weer net zo zou gaan als bij een vorig bankstel gekocht in Veenendaal dat was ook een grote ellende en begon het nu ook weer met heen en weer mailen. ik ben er mee gestopt maar mij zien ze nooit meer bij deze zaak want in mijn ogen is het een zooitje daar bij die service dienst [nou ja wat je onder service verstaat]. Ik zal ze nooit maar dan ook nooit aanbevelen bij wie dan ook. T -Lijnsveld

1 april 2025

Beste Ton,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de kwaliteit van de bank en onze service niet naar wens is geweest. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is en willen u graag helpen bij het oplossen van de situatie. Zou u alstublieft uw contactgegevens kunnen sturen naar service@seatsandsofas.nl, zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden?

Geweldige ervaring filiaal Amersfoort

Bij het uitzoeken van de bank zijn wij vakkundig bijgestaan door Siem. Hij gaf duidelijke informatie over de verschillende opties, de keuze in stoffering en de prijstabellen die daarbij hoorden. De dame bij de receptie (09-02-2025) nam goed de bestelling met ons door om er zeker van de zijn dat alle gekozen opties goed in het systeem gezet worden. Daarna werd de koopovereenkomst nogmaals netjes doorgelopen, de met Siem afgesproken prijs was ook keurig overgenomen. De dame bij de receptie gaf aan dat de bank ergens tussen de 10 en 15 weken levertijd had en dat wij zeker rekening moesten houden met 12 weken. (Dit had Siem ook al eerder aangegeven) In de 12e week kreeg ik een net telefoontje van Diana (niet zeker van de naam) dat de bank klaar stond en tevens kreeg ik een email bevestiging. Ik gaf aan dat ik de bank thuis wilden laten bezorgen, waarop Diana regelde dat ik gebeld zou worden door RTS (Regio Tansport Service) voor het maken van een afspraak. In no-time werd ik gebeld en werd ook door RTS netjes te woord gestaan, aflevering op etage zonder lift was geen enkel probleem en het afleverbedrag kwam precies overeen met wat Siem tijdens de verkoop had gezegd. Ik ben vervolgens terug naar de winkel gegaan om het restant te betalen... Een wat oudere heer stond achter de balie, die netjes de betaling afronden. We hadden een leuk gesprek over dat hij even aan het invallen was voor de balie medewerkster en dat ik een mooie bank had uitgekozen. De volgende dag werd de bank geleverd door de vervoerder, nadat ik een SMS had gehad met de geschatte aflevertijd. De jongens waren erg vriendelijk en netjes, zij deden voorzichtig met de bank en de deurposten e.d. en zette de bank netjes in elkaar op een door mij aangewezen plek. Zij namen ook het plastic en karton mee en zette ook wat spullen terug op hun plaats die zij eerder hadden verplaatst om ruimte te maken. De afgeleverde bank was precies zoals afgesproken. Kortom: Niets negatiefs te zeggen over Seats and Sofas Amersfoort

7 mei 2025

Beste heer Joost,

Wat een prachtige, uitgebreide review – hartelijk dank daarvoor! We zijn blij te horen dat het gehele aankoopproces in ons filiaal in Amersfoort zo soepel is verlopen. Van verkoop tot levering, het is fijn dat u zich goed geholpen voelde door al onze medewerkers. We geven uw complimenten graag door aan Siem, Diana en de rest van het team.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Rachel is een topper!

Vandaag werd ik hartelijk ontvangen in Amersfoort door vrolijke medewerkers, en zeer vakkundig geholpen door Rachel. Ze heeft heel fijn meegedacht en goede service verleend. Wij kunnen niet wachten tot de bank er is!

9 mei 2025

Beste mevrouw Teeuwissen,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat Rachel u zo goed heeft geholpen en dat u zich welkom voelde in ons filiaal in Amersfoort. Wij hopen dat uw nieuwe bank straks helemaal naar wens is en wensen u daar alvast veel plezier mee.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Seats and Sofas.

Seats and Sofas

Ik kom binnen en kreeg gelijk mijn…

Ik kom binnen en kreeg gelijk mijn kroon . Goed service gekregen.

3 mei 2025

Beste heer Anastatia,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over onze service in Amersfoort. Wat goed om te horen dat u direct vriendelijk werd geholpen en dat u tevreden bent met de geleverde service. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en snel worden geholpen.

Fijn dat u uw bezoek aan onze winkel als prettig heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag nog eens terug bij Seats and Sofas.