Seats and Sofas slechte ervaring Iedereen die overweegt om hier iets te kopen: lees dit alsjeblieft eerst. Ik heb op 30 september 2025 een bankstel besteld bij de winkel in de MegaStores in Den Haag,... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Seats and Sofas in Den Haag. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk ontvangen door de baliedame Celisa. Zij was erg gastvrij en zor... Toon meer
Ons hoofddoel van een bank kopen is behaald, en is onze wens overtroffen. Brendan hielp ons op een hele fijne ontspannen manier en dacht met ons mee en heeft de bank samengesteld die perfect in onze w... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Waldorpstraat 144, 2521 CD, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik werd fantastisch ontvangen in de winkel. Niks was teveel. Allemaal vriendelijk en vooral behulpzaam. Top winkel

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Hele goed personeel met goede service van moh.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Mo & Akanisi hebben mij goed geholpen. Zijn gezellige mensen en kunnen je helpen bij een goede deal

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Ik was ook wat sceptisch , want jaren geleden in Goes had ik geen beste ervaring met S&S.
Toen ook niets gekocht.
Maar eens kennis had pas een prima ervaring en de prijs voor wat wij zochten was scherp bij S&S
We waren in Den Haag megastore.
De opdringerigheid waar veel reviews over gaan
merkte we niet. Dat vonden we bij soort gelijke clubs meer.
We vonden de medewerkers attent tot aan we weggingen.
We kregen prima antwoord op vragen en de verkopers zagen er verzorgd uit en waren beleefd en vriendelijk.
Dat verzorgd er uitzien miste ik ook vaak bij de concurrent.
Ook fijn dat er voor de kinderen een tafeltje was met drinken en chips.
Ruim aanbod en ondanks ik niet direct daar wilde kopen toch met een goede deal en mooi bank de deur uit.
Keurig geholpen door verkoper Romeo - megastore Den Haag.
Met Brenger transport laten komen dus na 3 dagen konden we zitten.
Nog even de vraag of de bank stand houd haha.
Maar tot nu toe zijn wij tevreden.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Ik kwam binnen en zag een hele mooie en lekkere bank. Deze bank zou in de configuratie dat ik voor ogen had ver boven mijn budget uitkomen, maar de medewerker van Seats and Sofas dacht zo goed met me mee, dat ik toch nog de bank heb kunnen kopen. Welliswaar voor een wat hoger bedrag dan gepland, maar het was het uiteindelijk waard.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Slechte ervaring bij Seats and Sofas – nog steeds geen geld terug!
Ik heb online €92 aanbetaald voor een bank die we later zelf zijn gaan ophalen. Bij het ophalen werd ons verteld dat de betaling nog niet verwerkt was, en moesten we opnieuw betalen met de belofte dat het eerder betaalde bedrag later zou worden teruggestort. We zijn nu meer dan 5 maanden verder en ik heb mijn €92 nog steeds niet terug!
Ik heb meerdere keren contact opgenomen, maar er gebeurt niks. Het lijkt alsof ze gewoon hopen dat je het vergeet. Heel frustrerend en onprofessioneel.
Daarbij is de kwaliteit van de bank ook teleurstellend. Twee hoofdsteunen zijn kapot, wat totaal niet verwacht was bij een (nieuw) meubelstuk. Erg teleurstellend.
Ik wil dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost en mijn geld wordt teruggestort. Op deze manier behandel je klanten niet.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Ik heb niet zo veel evaring met het bedrijf. Ze kunnen beter goed adviseuren over meubels in de winkel.
Ik de winkel was oke maar na de levering had wat twijfels over de bank.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Heel behulpzaam en super vriendelijk!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
In Den Haag zijn wij enorm vriendelijk geholpen door Kevin. Hij heeft ons rustig door de winkel laten lopen om te oriënteren. Vervolgens vroeg hij naar onze wensen en wees hij ons op een mooie bank. Het aankoop proces ging gemakkelijk! Nu nog wachten op de levering van de bank.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Wat een slecht bedrijf! Afspraken worden niet nagekomen en je wordt niet verder geholpen. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden. De vrouw aan de telefoon is uiterst onvriendelijk.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
De medewerkers waren heel deskundig en bovendien ontzettend aardig. Ik voelde me erg welkom in de winkel. Ze hebben uitgebreid geadviseerd en meegedacht. Ik ben heel blij met mijn nieuwe bank!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Voldoende personeel om je te woord te staan. Alle bankstelmodellen in de winkel. Variatie in kleuren en stoffen met bij behorend advies. Wil je een hoekbank, u-bank, 2 of 3 zits, als slaapbank, opbergmogelijkheden, verstelbare hoofdsteun, stevigere materiaal voor het zitvlak of electrische ligstand. Alles is mogelijk. Koffie, thee, frisdrank en voor de kleine chips en snoep. Gigantische kortingen. Afhandeling levering en transport meteen geregeld. Echt. All you need in bankstellen, with a smile.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Gistermiddag samen met mijn schoondochter naar de megasore Waldorpstraat geweest.
We zijn heel aardig, vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Deze jongeman was totaal niet opdringerig maar was echt vriendelijk en heeft zeker goed advies gegeven en geluisterd naar wat ik wou.
We hebben dan ook maar naar 2 bankstellen gekeken en de 2e heb ik dan ook gekocht.
Mijn complimenten aan de verkoper hoe de klant helpt en verkoopt.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Wij hebben onze 3de bank al bestelt bij seats and sofa. Onze ervaring is dat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Wij hadden onze bank op afroep staan en wilde een aanpassing ...Wanneer er iets aangepast moet worden aan de bestelling of aan het geleverde product geen probleem. Zij staan voor je klaar! Vaak hoor je alleen de negatieve zaken, maar wij kunnen niets negatiefs bedenken! Alleen positief!!
Wij kijken uit naar de levering die gaat komen.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Hele fijne ervaring! En een goeie prijs. Binnengelopen in een winkel gelijk geholpen door een medewerker om de perfecte bank voor mij te vinden. Aanrader zeker voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Wat een geweldige ervaring bij Seats and Sofas in Den Haag (Megastores)! 🎉 Ik ben geholpen door Anna en AJ, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe geduldig, vriendelijk en professioneel ze waren.
Het kiezen van een bank is voor mij geen makkelijke opgave – ik kon maar geen beslissing nemen. Maar dankzij Anna haar inzet, kennis en vooral haar geduld is het toch gelukt om de perfecte keuze te maken. Ze nam echt de tijd, luisterde naar mijn wensen en wist me op een fijne manier te overtuigen zonder dat ik me onder druk gezet voelde.
Anna verdient absoluut een pluim 👏 – wat mij betreft mag zij medewerker van de maand worden! De manier waarop zij Seats and Sofas representeert is beyond words. Dankzij haar (en AJ) heb ik een top-ervaring gehad en kan ik iedereen aanraden om hier langs te gaan.

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Super blij met de nieuwe bank. Wij zijn eerst in de winkel (Den Haag) goed geholpen door Anna. Met haar hebben we een heerlijke bank samengesteld. Die was gelukkig op voorraad waardoor we hem gelijk konden ophalen en dus de zelfde avond nog heerlijk op onze nieuwe bank zaten

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Bankstel gekocht in megastor d/d 29 -8 zou de zelfde dag of een dag erna geleverd worden, werd toen uiteindelijk de 3-9, en was nog de verkeerde ook. deze is terug gegaan. ja en nu bellen en uitzoeken waanneer ons bankstel binnen komt? zijn nu bijna twee weken verder en nog steeds geen bankstel, Mensen wees op uw hoeden bij de aankoop van een bank

Antwoord van Seats and Sofas - Den Haag
Bank besteld en betaald (in april) in de megastores. Hij is na een enorme vertraging in een andere vestiging geleverd.
We worden constant van het kastje naar de muur gestuurd. Hele nare ervaring!!