We wisten wat we zochten... Een stof van hoge kwaliteit, koudschuim van zware kwaliteit en een relatief korte levertijd en als het even kan ook nog een mooie prijs. In de vestiging Mijdrecht hebbe... Toon meer
Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werd heel prettig met me meegedacht. Ook de inzet om mijn wensen voor een bepaalde bank op zeer korte termijn mogelijk te maken en dus toch aan mijn vraag te vo... Toon meer
Heel prettige ervaring in de megastore Mijdrecht. We werden heel vriendelijk ontvangen door Joshua,en zonder opdringerig te zijn hebben we rustig rondgekeken. Toen we een keus maakten heel goed... Toon meer
Wij hebben alleen maar goed ervaring dit is bankstel nummer 4 denk ik die wij kopen bij Seats and Sofas. Ook familie hebben hier gekocht altijd vriendelijk geholpen . Miste alleen me bakje koffie gi... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Rendementsweg 10b, 3641 SK, Mijdrecht, Utrecht, Nederland
Vanaf aankomst zeer vriendelijk geholpen door Brendon. Hij neemt rustig de tijd met je en weet erg veel van de verschillende modellen!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Net een bank gekocht en goed geholpen door Saad

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Goed geholpen. Aardig. En denkt heel erg fijn mee!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Goed geholpen goed advies aardige gozer

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Ook heel goed geholpen door Brandon hij heeft de juiste bank gevonden voor ons

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Heel goed geholpen door brandon goed de tijd genomen om te luisteren en de juiste bank te vinden

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Diederick hielp ons erg goed , heel tevreden met de service

Super service Heel klantvriendelijk,
Groetjes Fatu

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Duidelijk uitleg van de mogelijkheden die er zijn! Denkt ook goed met ons mee, vrolijke lieve meneer.
Zijn met een enthousiaste verkoop naar huis gegaan!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen bij het maken van een keuze! Uiteindelijk een bank aangeschaft voor een mooie prijs

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Bij binnenkomst werden we meteen heel fijn ontvangen. Kregen koffie en uitleg over de stoffen voor de bank die we graag wilden aanschaffen. De bank werd ook aan ons tentoongesteld zodat we zeker weten wat we gaan aanschaffen. Hebben aan het rad gedraaid en nog een extra mooie korting ontvangen waar we heel blij mee zijn en wat binnen ons budget ligt is extra fijn! Bij afrekenen door een andere medewerker geholpen waar we ook heel fijn gesprek mee hebben gehad en die ons de betalings mogelijkheden heeft doorgenomen. Kortom al met al een super fijne ervaring met zeer vriendelijke medewerkers in deze winkel waar we ons zeer prettig bij voelen. We gingen trots en heel blij de winkel uit met onze aankoop!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
We zijn vandaag geholpen door Brandon deze man heeft ons goed geholpen hij heeft verstand van het vak wat hij doet de services is top hij heeft ons goed geïnformeerd

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Snel, goed en deskundig geholpen. Ook zeer attente service en hulp bij het inladen van de grote doos!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Heel aardig mensen en veel kan je uit komen met hun over prize korting
En staat veel mooi bank stellen

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Langs gekomen ivm met een garantie dingetje. Uiteindelijk zijn wij tevreden weg gegaan. Personeel heeft ons goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Vandaag voor het eerst Seats and Sofas in Mijdrecht bezocht. Ruime winkel en veel keus. Heel fijn geholpen door Saad
Gaf ons de juiste informatie, denkt met je mee en gaf ons weer ruimte om na te denken en te overleggen. En een bank gekocht :)

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Vriendelijke jongeman, Brandon, die ons hielp en meteen die stoel aanprees waar we naar op zoek waren.
Zeer behulpzaam met vervoer en inpakken.
Prima ervaring.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Mijn ervaring bij Seats and Sofas – Mijdrecht was echt geweldig! Medewerker Edrick en zijn collega’s waren erg vriendelijk en professioneel. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en hielpen me perfect bij het kiezen van mijn sofa. De kwaliteit van de stof en het materiaal is in het echt veel beter dan op de foto’s – echt topkwaliteit! Ik raad iedereen aan om deze winkel te bezoeken. Ik ben heel blij met mijn mooie L-vormige bank en fauteuil. Bedankt aan het hele team voor de uitstekende service.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Uitgebreid en vriendelijk geholpen door oa Saad en Diederik.
Zeer tevreden over het contact.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
We werden warm verwelkomd. Direct werden wij geholpen en hebben we thee gekregen. Binnen een uur hebben we een nieuwe bank gevonden. Heel erg blij mee!